• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzce hayri sivrikaya'da doğum yapan ya da şu anda oraya devam eden arkadaşlarımm..

nurcan_odtu

Yavrum Sana Emanet Rabbim
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
298
9
116
39
arkadaşlar düzce hayri sivrikaya'da doğum yapan ya da şu anda orada şu anda kontrollerine devam eden biri var mı acaba aranızda??ben şu anda 2 aylık hamileyim, düzcede başka doğru düzgün bi yer yok ve hayri sivrikayaya gidiyorum ama içim de çok rahat değil, hep sezeryana yönlendirdiklerini duyuyorum..tecrübesi olan varsa paylaşırsanız sevinirimm..

Merhaba, ben de düzcedeyim,sivrikaya hastanesine gidiyorum muayeneler için. şu an 33. haftamdayım. çok şükür memnunum. muharrem beye gidiyordum ama hastaneden ayrıldı, çok üzüldüm... şimdi ilknur hanıma gidiyorum , henüz bir kez gittim ama memnunum. sen hangi doktora gidiyorsun?

Merhaba, ben de düzcedeyim,sivrikaya hastanesine gidiyorum muayeneler için. şu an 33. haftamdayım. çok şükür memnunum. muharrem beye gidiyordum ama hastaneden ayrıldı, çok üzüldüm... şimdi ilknur hanıma gidiyorum , henüz bir kez gittim ama memnunum. sen hangi doktora gidiyorsun?

öncelikle cevap verdiğin için çok tşk ederim..ben de ilknur hanıma gidiyorum, ama o da hastaneye yeni gelmiş ve sanki yaşı da küçük gibi..doğum tecrübesi çok oldu mu acaba??özgeçmişini öğrenmek istiyorumm:)))) ayrıca ben normal doğum yapmak istiyorumm..hayri sivrikaya da hep sezeryan yapıyor diyor etrafımdaki herkes hem onlar için daha kolay hem pahalı olduğu için..bunlardan dolayı içim rahat değil yanii..senin ilk bebeğin mi??benim ilk ya çok fazla doktor da tanımıyorumm..

öncelikle cevap verdiğin için çok tşk ederim..ben de ilknur hanıma gidiyorum, ama o da hastaneye yeni gelmiş ve sanki yaşı da küçük gibi..doğum tecrübesi çok oldu mu acaba??özgeçmişini öğrenmek istiyorumm:)))) ayrıca ben normal doğum yapmak istiyorumm..hayri sivrikaya da hep sezeryan yapıyor diyor etrafımdaki herkes hem onlar için daha kolay hem pahalı olduğu için..bunlardan dolayı içim rahat değil yanii..senin ilk bebeğin mi??benim ilk ya çok fazla doktor da tanımıyorumm..

rica ederim, düzceden birini forumda görmek çok güzel :) ben ilk defa geçen hafta gittim ilknur hanıma, doğumla ilgili tercihimi sordu, sezeryan istediğimi söyledim, o da normal doğum için bir engelim olmadığını, normal doğum da yapabileceğimi ama yinede beni zorlamayacağını söyledi. yani yok öyle sezeryana yönlendirmek filan.. tabiki de istediğin sürece onlarda destekleyecektir... benim de ilk bebeğim. sen kaçıncı haftadasın? inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

benimki daha küçük cnm hatta bu gün 11. haftaya girdikk..19 martta kontrol var, ikili test yapılacak öyle devam ediyoruz bakalım..inşallh sağlıkla sıhhatle doğarlarr:16:

Arkadaşlar merhaba,
forumda gezinirken başlığı gördüm Düzce'de yaşamak zorunda olan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. 36 haftalık gebeyim, gebeliğimin başında acil bir durum sebebiyle Muharrem bey'e gitmek zorunda kalmıştım. Ondan sonra kontrollerime orada devam ettim. İnsanlar kendisinden ya çok memnunlar ya da hiç memnun değiller, ortasını duymadım henüz. Gerçi artık gitti arkasından konuşmak gibi olmasın ama gebelik sürecimde (ilk gebeliğim olduğu için bende pek çok konuda cahildim) bazı tetkiklerimi eksik yaptığını daha sonradan öğrendim. kan uyuşmazlığımız var ve kanamam olmasına rağmen bana kan uyuşmazlığı iğnesi vurmadı. ben bunu devlet hastanesine gittiğimde başka bir dr.dan öğrendim. kendisine pek güvenmediğim için başka doktorlardan da bilgi aldım bu süreçte. Sanırım Düzceden ayrılması benım için hayırlı oldu. çok mutsuzdum, dr arayışına girdim tekrar tıp fakültesinde iyi doktorlar var onları önerdiler. 2 aydır oraya devam ediyorum. Doktorumdan çok memnunum. fakat yine Sivrikaya'da şeker yüklemelerimin eksik yapıldığını öğrendim. 50 mg yüksek çıkmasına rağmen 100 mg yükleme yapılmadı. ben bunların hepsini kendisine sorduğumda da çokta gerekli değil olsa da olur olmasa da türü cevaplar aldım. Yolu açık olsun. Ama ben sıkıntı yaşadım. Sivrikayadaki diğer doktorları bilmiyorum. İlknur hanım yeni bildiğim kadarıyla. evet Üniversitede de şartlar çok iyi değil, odalar vs. ama hastaheneden çok doktor önemli benim için. Doğuma az bi zamanım kaldı ama Düzce'de genel olarak dr konusunda çok sıkıntı yaşadım. ilk dr. umdan hiç bahsetmek istemıyorum bile. O kadar umarsız ilgisizdi özel muayenehanesine gitmiş olmama rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sormak istediğiniz sorular olursa seve seve cevaplarım.

aslında ben hayri sivrikayaya hastane olarak güveniyorum, güzel yapılıyor herşey gibi..mesela daha önce sağlık ocağında yaptırdığım testi tekrar yaptırdım, aynı çıktı, tahlilllerden hiç para almıyorlarr..benim kafama takılan doktor kısmı.ilknur hanıma gidiyorum, yani şu anda bi sorun yok ama ilerleyen zamnlarda nasıl olur bilemiyorum..mesela haftaya ikili test yapılacak, inşallah ölçümleri falan düzgün yapar doktor hanım(ense kalınlığı,burun) ggibi..bir de kan alınıyo tabi, bakalım görecez..ben doğumumu tıp fakültesinde ya da devlette yapmak istemiyorum, o yüzden de sivrikayaya gidiyorum..inşallah bi sorun çıkmaz bakalımm..

Merhaba bende duzceliyim:) sizi burda gorunce cok sasirdim benim suan 7 aylik oglum var hayri sivrikayada dogum yaptim doktorum zeki saymandi ve cok memnunm banada zeki beyi kotulediler hep ama ben tikadim kulaklarimi ve guvendim doktoruma iyikide oyle yapmisim dogumum cok iyi gecti hic bir aksilik yasamdm cok sukur butun nazimi cekti zeki bey her zamn guler yuzluydu bebegim icin ne soylediyse aynilari oldu normal dogum icn 40 haftama kadar bekledk ama benm tosun 4.560 grm dogdugu icn catiyada inemedi malum;) neyse cok uzatmiyim kisacasi israrla zeki beyi tavsiye ediyorum yinede karar sizinn:)

Merhaba bende duzceliyim:) sizi burda gorunce cok sasirdim benim suan 7 aylik oglum var hayri sivrikayada dogum yaptim doktorum zeki saymandi ve cok memnunm banada zeki beyi kotulediler hep ama ben tikadim kulaklarimi ve guvendim doktoruma iyikide oyle yapmisim dogumum cok iyi gecti hic bir aksilik yasamdm cok sukur butun nazimi cekti zeki bey her zamn guler yuzluydu bebegim icin ne soylediyse aynilari oldu normal dogum icn 40 haftama kadar bekledk ama benm tosun 4.560 grm dogdugu icn catiyada inemedi malum;) neyse cok uzatmiyim kisacasi israrla zeki beyi tavsiye ediyorum yinede karar sizinn:)

böyle düzceli birilerini görünce çok seviniyorumm..bi şey sormak istiyorum, sence hayri sivrikaya sezeryan yanlısı bi hastane mi??

Nedense herkez boyle dusunuyor ama normal dogumda yapan cok hastanede siz normal dogum istedikten sonra sezeryan yapmiyor doktorlar benim oglum catiya insin normal dogum yapiyim diye bekledi doktorum ama olmadi iste. Sezeryan yapiyo olsalar bile duzcede baska temiz guwenilir bi kadin dogum poliklinigi yok. Son derece bebek konusunda guwenilir bi hastane sadece sivrikaya.siz hangi doktora gidiyorsunuz?

Nedense herkez boyle dusunuyor ama normal dogumda yapan cok hastanede siz normal dogum istedikten sonra sezeryan yapmiyor doktorlar benim oglum catiya insin normal dogum yapiyim diye bekledi doktorum ama olmadi iste. Sezeryan yapiyo olsalar bile duzcede baska temiz guwenilir bi kadin dogum poliklinigi yok. Son derece bebek konusunda guwenilir bi hastane sadece sivrikaya.siz hangi doktora gidiyorsunuz?

ben ilknur hanıma gidiyorum gecen sene gelmiş..bu arada hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş o da kafamı karıştırıyor..pimpirikli miyim ne??:))))

Herkez pimpiriklenir sonucta dogum yani:) Ama biraz rahat ol dua et ,hayrlisiyla dogurmayi nasip etsin allah tum hamislere;) ben dogum yaptigm gun geldi ilknur hanim bayanlar simdi onu terch etmeye basladi iyi diye duydum insallah hayrli olur senin icinde. Bu arada merak ettign herseyi(dogumla ilgili) cekinmeden sorabilirsin

ben ilknur hanıma gidiyorum gecen sene gelmiş..bu arada hastanede yeni doğan ünitesi yokmuş o da kafamı karıştırıyor..pimpirikli miyim ne??:))))

kızlar merhaba ; bende doğum yaptıktan sonra sitede araştırırken görünce dayanamadım : ) bende bu ay sivrikayada ilknur hanımda doğum yaptım. sezaryan güzel geçti ancak doğum sonrasında oğluşum cigerlerinde suyu atamadığı için yenidoğana aldılar: ( Bende orada yenidoğan yok diye duymuştum ancak yeni bir doktor gelmiş ve bu ay başında açılmış. allahıma şükür 4 gün sonra sorunsuz olarak taburcu ettiler. hatta kontrole bile geldik :) yenidoğan olmadığı için başka bir şehride doğum yapmayı düşünmüştüm. ama şükür bebeğimden ayrılmak zorunda kalmadım. yenidoğandaki doktor ve ilknur hanımda doğumdan sonra oldukça ilgilendiler. yani genel olarak memnun kaldık. inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıklı büyütürüz.

Herkez pimpiriklenir sonucta dogum yani:) Ama biraz rahat ol dua et ,hayrlisiyla dogurmayi nasip etsin allah tum hamislere;) ben dogum yaptigm gun geldi ilknur hanim bayanlar simdi onu terch etmeye basladi iyi diye duydum insallah hayrli olur senin icinde. Bu arada merak ettign herseyi(dogumla ilgili) cekinmeden sorabilirsin

cnm çok tşk ederimm, böyle bilen bilen birileriyle konuşmak hoşuma gidiyo, yine aklıma takılan bişey olursa sorarım:34:

kızlar merhaba ; bende doğum yaptıktan sonra sitede araştırırken görünce dayanamadım : ) bende bu ay sivrikayada ilknur hanımda doğum yaptım. sezaryan güzel geçti ancak doğum sonrasında oğluşum cigerlerinde suyu atamadığı için yenidoğana aldılar: ( Bende orada yenidoğan yok diye duymuştum ancak yeni bir doktor gelmiş ve bu ay başında açılmış. allahıma şükür 4 gün sonra sorunsuz olarak taburcu ettiler. hatta kontrole bile geldik :) yenidoğan olmadığı için başka bir şehride doğum yapmayı düşünmüştüm. ama şükür bebeğimden ayrılmak zorunda kalmadım. yenidoğandaki doktor ve ilknur hanımda doğumdan sonra oldukça ilgilendiler. yani genel olarak memnun kaldık. inşallah hep beraber bebişlerimizi sağlıklı büyütürüz.

biz de geçenlerde sormuştuk, şu anda aktif değil açmayı düşünüyoruz flan demişlerdi,, demekki yavaş yavaş açıyorlar artık, çok geçmiş olsun size de

nurcan_odtu,

mesajını gördüm fakat özel mesaj gönderemiyorum. ben çarşamba günü sezeryan doğuma gireceğim inşallah. dua edin çok korkuyorum... doğumdan sonra tekrar yazarım fikirlerimi

nurcan_odtu,

mesajını gördüm fakat özel mesaj gönderemiyorum. ben çarşamba günü sezeryan doğuma gireceğim inşallah. dua edin çok korkuyorum... doğumdan sonra tekrar yazarım fikirlerimi

canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeğini kucağına, hayırlısıyla doğumunu yaparsın da, neden sezeryane karar verildi??

@nurcan_odtu,

canım mrb, 17 nisanda doğum yaptım, ben memnun kaldım hastaneden ve de doktordan. sadece çok korkuyordum, onun için benim açımdan zor oldu... sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin? sen kaçıncı haftandasın. bu arada sezeryanı kendim istedim

@nurcan_odtu,

canım mrb, 17 nisanda doğum yaptım, ben memnun kaldım hastaneden ve de doktordan. sadece çok korkuyordum, onun için benim açımdan zor oldu... sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin? sen kaçıncı haftandasın. bu arada sezeryanı kendim istedim

hadi geçmiş olsun bebeğine kavuşmuşsun, ben 20. haftadayım, normal doğum istiyorum tabi korkularım var, sezeryan hemen ayağa kadırmıyor diye korkuyorum işte bakalım hayırlısı..nasıl hemen iyileşebildin mi, ameliyatın güzel geçti mi, dikiş yerlerin iyielşti mi hemen??merka ediyorum valla.cevap verirsen sevinirim..bi de ne kadar ücret alıyorlar??

Merhaba arkadaşlar sizi görünce ben de çok sevindim gerçekten. benim de doktorum ilknur hanım 3 ayrı kişi önerdi. hayri sivrikaya doğum konusunda biraz sıkıntılı bir hastane diye duydum. Sadece doğum değil bir çok açıdan kimse memnun değil ki boluda bile duyulmuş ünü. Ben sırf ilknur hanım için gidiyorum ama doğumu orada yapmayı düşünmüyorum sanırım boluda olacak o sebeple boluda da bir doktor edinmem lazım bir an evvel. Şu ana kadar ilk muayenemi oldum İlknur hanıma. Çok fazla bilgi vermedi sanırım bebek henüz küçük olduğu için. Mayıs sonunda 2. randevum var belki de son gidişim olur nedense güvenemiyorum bir türlü.

Her başım sıkıştığında danıştığım kadınlar külübünün eski üyelerinden olmama rağmen forum içi konu gezintilerimi hep giriş yapmadan cvp yazmadan yapıyorum.. sizi burda görünce giriş yapıp konulara katılma isteği duydum :)

Ben de 5 aylık hamileyim. Eğer bir aksilik olmazsa Ekim başı gibi normal doğum ile Hayri Sivrikaya hastanesinde kızımı dünyaya getireceğim. Doktorum Zeki Sayman. Herşeyden önce çok şeker bir adamdır. Çok ilgilidir. Tecrübesi bilgi ve donanımı konusunda hiç şüphem yok. Fakat çoğu tanıyanın söylediği gibi cinsiyet konusunda çoğu kez yanıldığı doğrudur :) ama doktoruma sonuna kadar güveniyorum.

Normal doğum yerine sezeryanı tercih etmek aslında doktorların çoğunun yaptığı bişey bence.. Çünkü uzmanlık alanları o.. Normal doğumda dikiş için görev yapacak doktorun.. ama sezeryan bildiğin ameliyat ..onun işi.. bir de şu sezeryanda daha fazla para almaları konusu var tabi..

Ben yine de bi aksilik olmadığı bebeğin kilosu yönü uygun olduğu taktirde Zeki Bey in gerekeni yapacağını düşünüyorum. Bakalım hayırlısıyla gelsin o günler yazarım. Hepinize kolay doğum diliyorum

Back