benımde kızım baslıyacak anasınıfına o kadr heyecanlı ve ısteklıkı gunlerı sayıp duruyor bakalım dun laısverısını yaptık duzcedeydık yanı masllah oğlumda arabasında amcası gedırdı sağolsun ıkı satt sonra acıktı bı mama verdık sustu ...saolsun bıze zorluk cıkarmadı...
ahh kızlarr valla bunlar çok güzel telaşeler...en büyük dertler bunlar gibi olsun...kaydirigubbakcemile5
sanada kolay gelsin canım inşallah sorunlarla karşılaşmazsıngündüzüm allah yardımcın olsun alışacak elbet başka çaresi yok benim oğlumda anasınıfına başlıcak bakalım beni neler beklio:uhm:
ahh kızlarr valla bunlar çok güzel telaşeler...en büyük dertler bunlar gibi olsun...kaydirigubbakcemile5
benımde kızım baslıyacak anasınıfına o kadr heyecanlı ve ısteklıkı gunlerı sayıp duruyor bakalım dun laısverısını yaptık duzcedeydık yanı masllah oğlumda arabasında amcası gedırdı sağolsun ıkı satt sonra acıktı bı mama verdık sustu ...saolsun bıze zorluk cıkarmadı...
sanada kolay gelsin canım inşallah sorunlarla karşılaşmazsın
ağlamaz inşallah hayırlı olsun yeni öğretim yılınız
rabbim sanada bu tatlı telaşları yaşatsın ve tatdırsın canım
birğün inşallah sende kucağına alırsın
evt cnm benim oğlumda çok heyecanlı ben daha alışveriş yapmadım daha kayıt olmadı çünkü ugün kayıt ettiricem sonra alışveriş yapıcam bi aksilik çıkmazsa..maşallah bebeğine senin annesine yardmıcı olmak için uslu uslu durmuş demekki kızın çok tatlı bu arada ne güzel bi foto =)
sanada kolay gelsin fıstık
iyi akşamlar arkadaşlar gündüzcüğüm oğlun anaokuluna gitmemişmiydi yanı okula alışık değilmi benim oğlumda başladı busene 1 sınıfa ama bız zorluk cekmedik hatta anne sen gelme ben kendim giderim diyor bana allah sana kolaylık versın alışır inşallah
selam arkadaşlar ..nasılsınız.
hayırlı günler diyeyim bende sabahı bayağı geçti çünkü:roflol:
bugün erdem bey alışmaya başladı allahıma şükür
arkadaş edinmiş ve hususi girmedim sınıfına beslenme dersinde
seminer veriliyor okulda biz velilerde katılmaktayız
bu sefer erdem'çiğim beni sınıfıma almaya geldi gülerek
resimlerini paylaşacağım kızlar
foto albüme bakın oldumu canımcıklarım resimler orada
cnm masallah paşalarına rabbım sıze bagıslasın ınsallah
okul haytıada omru bounca hayırlı uğurlu olur ınsallah
cnm ya hangı okul bu 1.sınıflar forma gıymıs ole onluk yeıne ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?