Düzce///81

gnaydınarrrr bız oğlusumla bu saaaterde salon faslımız ouyor gelıp emişiyoruz....
haydeç hoşlar geldın geldın cm...:)

adsz36mp4bh3.png

tünaydınlar canlar bugün istanbul'da yağmur var gök gürültülü hemde
ay yamur derken aklıma köyüm geldi ya :sinifsinif:
şimdi bu yağmurda soba çıtır çıtır yanacak odun kokusu mis gibi
sobanın başında pencereden yağmuru seyretcena.s
çayınıda yudumlayıp elişi yapacan
çünkü yağmurlu havalarda köyde iş olmazda:roflol:
sonra o çıtır çıtır yanan sobada kestane pişircen
ay ben köyümü özledim senağlama

hayırlı bayramlar kızzlar sımdıden yrn gırılmeyebılınırrr

sanada hayırlı bayramlar canım
ne de olsa ben tüm gün evde olacağımdan kk bana yetecek gibi
kendine iyi bak bizim köylüye slm yani gelinize
annemleri görürse slm iletsin benden
bebişi öp yerime kızınıda

canlarım şimdiden hepinizin bayramını kutlarım ben yarın düzceme gidiyorum:gitme:buluşma falan yapardık emme buluşacak kimse yok sanırsam neyse bizde senayda mavi okyanus harbbi81 falan yani ailecek buluşuruz ne edelim gündüzümde yok zati denefte yok bu aralar sanırım çok yoğun allah kolaylık versin onada öpüyorum sizleri ve yavrularınızıı:1hug:

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara...

canlarım şimdiden hepinizin bayramını kutlarım ben yarın düzceme gidiyorum:gitme:buluşma falan yapardık emme buluşacak kimse yok sanırsam neyse bizde senayda mavi okyanus harbbi81 falan yani ailecek buluşuruz ne edelim gündüzümde yok zati denefte yok bu aralar sanırım çok yoğun allah kolaylık versin onada öpüyorum sizleri ve yavrularınızıı:1hug:

canısı düzceye gelmiş olsaydım iyi olurdu ama gelmiyoruz yani o yolu kısacık oldugu için bayram çekmek istemiyorum
hem garlar tıklım tıklım dolu şirketin arabasıda arızalı kısmet kurbana
eeeeeeeee tabi sizler buluşacaksınız hepiniz çilimlidensiniz
sizlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

Hayırlı sabahlar canlarıma.s.
Eşimi bayram namazına yolladım 2 dk kk da takılayım dedim ama birsürüde ütüm var:kahve:
Eeee hazırlık yapmam lazım bugün yola çıkıcaz kısmet olursa ....kaydirigubbakcemile4
Ama akşamı bulur çıkmamız akrabalar ,mezarlık ziyaretleri derken neyse lafı uzatmim ...
Hepinizin bayramını kutluyorum ....
Rabbim nice bayramlara erdirsin inşaallah sevdiklerinizle birlikte :Saruboceq:
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorummmmopuyorumnanaktan
Mektup gibin oldu :roflol:
HAYIRLI BAYRAMLARRRR canlarımmmm opuyorumnanaktan

tatlılar olsun,şekerli kahveler olsun,buluşmalar olsun...ben olmasın;biz olsun ! sevgi olsun,dostluk olsun...eee daha ne olsun ? mutlu bayramlar olsun :)Şeniz

bi gelıne 3 körkepce olunca ben rtancayım cnm ;) ne sanslı deılmı 3 körkepce :)))))))))))))

aynen canım bende ortanca körkepce görümçelerdenim :roflol:
iyi anlaşıyoruz bakalım
birde bebişimiz dünyaya gelecek 3 ay sonra kızımız olacak :ecrin_bebek:

Back