Düzce///81

benımde kızım baslıyacak anasınıfına o kadr heyecanlı ve ısteklıkı gunlerı sayıp duruyor bakalım dun laısverısını yaptık duzcedeydık yanı masllah oğlumda arabasında amcası gedırdı sağolsun ıkı satt sonra acıktı bı mama verdık sustu ...saolsun bıze zorluk cıkarmadı...

evt cnm benim oğlumda çok heyecanlı ben daha alışveriş yapmadım daha kayıt olmadı çünkü ugün kayıt ettiricem sonra alışveriş yapıcam bi aksilik çıkmazsa..maşallah bebeğine senin annesine yardmıcı olmak için uslu uslu durmuş demekki kızın çok tatlı bu arada ne güzel bi foto =)

ahh kızlarr valla bunlar çok güzel telaşeler...en büyük dertler bunlar gibi olsun...kaydirigubbakcemile5

gündüzüm allah yardımcın olsun alışacak elbet başka çaresi yok benim oğlumda anasınıfına başlıcak bakalım beni neler beklio:uhm:
sanada kolay gelsin canım inşallah sorunlarla karşılaşmazsın
ağlamaz inşallah hayırlı olsun yeni öğretim yılınız

ahh kızlarr valla bunlar çok güzel telaşeler...en büyük dertler bunlar gibi olsun...kaydirigubbakcemile5

rabbim sanada bu tatlı telaşları yaşatsın ve tatdırsın canım
birğün inşallah sende kucağına alırsın

benımde kızım baslıyacak anasınıfına o kadr heyecanlı ve ısteklıkı gunlerı sayıp duruyor bakalım dun laısverısını yaptık duzcedeydık yanı masllah oğlumda arabasında amcası gedırdı sağolsun ıkı satt sonra acıktı bı mama verdık sustu ...saolsun bıze zorluk cıkarmadı...

sanada kolay gelsin fıstık

sanada kolay gelsin canım inşallah sorunlarla karşılaşmazsın
ağlamaz inşallah hayırlı olsun yeni öğretim yılınız

rabbim sanada bu tatlı telaşları yaşatsın ve tatdırsın canım
birğün inşallah sende kucağına alırsın

aminn canım benim güzel dileklerin için...opuyorumnanaktan

evt cnm benim oğlumda çok heyecanlı ben daha alışveriş yapmadım daha kayıt olmadı çünkü ugün kayıt ettiricem sonra alışveriş yapıcam bi aksilik çıkmazsa..maşallah bebeğine senin annesine yardmıcı olmak için uslu uslu durmuş demekki kızın çok tatlı bu arada ne güzel bi foto =)

işin aslı warya ben daha da heyecanlıyım kızlar ya bakalım neler olcak ne yonlerı cıkıcak gzl ya da çirkin :))) saol cnm zaten bu yasa kadar gzl gzl dıye dıye herkes hepımız yanı cocuk kardesı olunca bıraz bocaladı ama cok zekı hıc bellı etmıyor ....

amin cnm aminn

sanada kolay gelsin fıstık

saol cnm hepımıze genelde hepımızın ık okul heyecanları sanırım daha fazla

iyi akşamlar arkadaşlar gündüzcüğüm oğlun anaokuluna gitmemişmiydi yanı okula alışık değilmi benim oğlumda başladı busene 1 sınıfa ama bız zorluk cekmedik hatta anne sen gelme ben kendim giderim diyor bana allah sana kolaylık versın alışır inşallah

iyi akşamlar arkadaşlar gündüzcüğüm oğlun anaokuluna gitmemişmiydi yanı okula alışık değilmi benim oğlumda başladı busene 1 sınıfa ama bız zorluk cekmedik hatta anne sen gelme ben kendim giderim diyor bana allah sana kolaylık versın alışır inşallah

yok canım ana sınıfına vermedim
vermemekle hatamı yaptım bilmem ama yavaş yavaş alışşacak meçbur yani

gunaydin4ps0.gif

hayırlı günler diyeyim bende sabahı bayağı geçti çünkü:roflol:
bugün erdem bey alışmaya başladı allahıma şükür
arkadaş edinmiş ve hususi girmedim sınıfına beslenme dersinde
seminer veriliyor okulda biz velilerde katılmaktayız
bu sefer erdem'çiğim beni sınıfıma almaya geldi gülerek
resimlerini paylaşacağım kızlar

hayırlı günler diyeyim bende sabahı bayağı geçti çünkü:roflol:
bugün erdem bey alışmaya başladı allahıma şükür
arkadaş edinmiş ve hususi girmedim sınıfına beslenme dersinde
seminer veriliyor okulda biz velilerde katılmaktayız
bu sefer erdem'çiğim beni sınıfıma almaya geldi gülerek
resimlerini paylaşacağım kızlar

hadi gözün aydın gündüzüm :1hug:resimleride merakla bekliyorum :))

iyi günler kızlar herkese mutlu ve huzurlu bir gün diliorum..gündüzüm sevindim cnm baksana arkadaşta bulmuş tamamdır bundan sonra alahın izniyle korkma

cnm masallah paşalarına rabbım sıze bagıslasın ınsallah
okul haytıada omru bounca hayırlı uğurlu olur ınsallah
cnm ya hangı okul bu 1.sınıflar forma gıymıs ole onluk yeıne ....

canısı bizde önlük yok forma var bizim okul pilot okul oldugu için formalıyız
amin canısı cümlemisin yavrularını ana babalarına bağışlasın rabbim
yavrularımız için değilmi kürek salladığımız inşallah okuyup mesleklerini ellerine alırlar

Back