- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
bi gelıne 3 körkepce olunca ben rtancayım cnmne sanslı deılmı 3 körkepce :)))))))))))))
aranız nasıl iyi anlaşabiliyormusunuz sanki bu mesajınla aranız iyi değilmiş gibi yansıtmışsın gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi gelıne 3 körkepce olunca ben rtancayım cnmne sanslı deılmı 3 körkepce :)))))))))))))
gunaydınlar.......
herkes ıne dısarda sanırım bır ben oğlusumla ewdeyız ve net basında
bayramınızın guzel gecmesı dılegıyle....
yok cnm hasta olacak dıye deılde arabayla cıkıyoruz sonucta gıttığımız yerde mızıklıyor ben rahat edemıyorum o yuzden bıde sımdı soğuk yagmurda var burda gıttığımız ewlerde soğuk olur buyuk ıhtımale sobalar kombıler yanmaya baslamadı daha :))))))))))9 bende ayağımda sallarken usuturum mazallahhh alttan)))))))
Arzum AR-440 Aquarius marka al canım e.kardeşim anneme aldı çok güzel kullanışlı yani hem bilindik markamaasallah kızıma gore ii şükürler olsun da ewde bır duzene alısıyor ya gıttığımız yerde de o duzenı ıstıyor bırde bayram ya oturmalarımdan bırı olsa o duzenı saglarımda ordan oraya yarım saat arayla olmıuyor duzceye gectıler bende yrn ablamlar falan gelırler koyden onların yanına gecerım duzceye yımpaşın arkasındakı ewlere süpürgemın motoru yandı sulu supurge bakıcam bu arada nuda alırım dıye dusunuyorum da markasına karar veremedım bır turlu ya(((((( varmı senın tavsıyen ?
su ewkurda ındırımde olanmıkı bu ablam bu hafta bakmıstı 400kusurden 300kusure ınıs arzum ii deıl dedıler ama bakıcammemnunsunuz sanırım szz
merhabalar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
malum taşındıgımdan beri giremiyorum nete şuan düzcede annemlerdeyim hemen bir bakıyım dedim özlemişim sizleri ben bayramın 2.günü geldi hava yagmurluydu 2 gundur bugun açtı ancak misafirlerden şimdi fırsat bulabildim hepinize slamlar