• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kafa şekli

Kafa düzeltme yastığı acaba hangi marka çünkü ben aldım ama sanki daha çok düzleşme yaptı kafasını korktum birdaha kullanmadım ya inş düzelir uyaran olsaydı dikkat ederdim anca düzelme olunca kafasında söyleyen oldu
Teyzemin bebeğini bu yastık sayesinde düzelttik, ama markası neydi bilemiyorum. İnternetten satın almıştı kuşum

Ben hep sag sol yatırdım cocuk 6 aylikti hastalandı doktora götürdük. Neyse beklerken bir teyze dediki hic mi sirt üstü yaptırmadın kafasinin arkası çıkmış dedi ☺️ bence bombeli güzel bir kafası vardi. Tabi 6 aylık ve dönüyor nereye yatirsamda istediği pozisyonda oluyor nihayetinde zorladim olmadı. Simdi 10 yaşında bence guzel kafası var . Ne yaparsak yapalım kimse beğenmiyor. Cok az bir düzlük var sizin bebistede bence şekillenir

Ben hep sag sol yatırdım cocuk 6 aylikti hastalandı doktora götürdük. Neyse beklerken bir teyze dediki hic mi sirt üstü yaptırmadın kafasinin arkası çıkmış dedi ☺️ bence bombeli güzel bir kafası vardi. Tabi 6 aylık ve dönüyor nereye yatirsamda istediği pozisyonda oluyor nihayetinde zorladim olmadı. Simdi 10 yaşında bence guzel kafası var . Ne yaparsak yapalım kimse beğenmiyor. Cok az bir düzlük var sizin bebistede bence şekillenir
İnş canım dediğin gibi gerçekten elimizden geleni yapsakta yinede beğenilmez şuan sağ sol olarak yatırıyorum gün içindede oturma pozisyonunda oluyor genelde çok nadir sırt üstü oluyor biraz saçı az ince oyuzden arkası direk belli oluyor saçı uzasa belli olmaz da belki

İnş canım dediğin gibi gerçekten elimizden geleni yapsakta yinede beğenilmez şuan sağ sol olarak yatırıyorum gün içindede oturma pozisyonunda oluyor genelde çok nadir sırt üstü oluyor biraz saçı az ince oyuzden arkası direk belli oluyor saçı uzasa belli olmaz da belki
Sağ sol yatırıncada bukezde sivri olmuş diyorlar yani nası yatacak ey bu bebe başka 😂

Bence çok iyi duruyor. Sol tarafa doğru biraz düz bizimki. Yastık falan sökmüyor. Dönüyor her yere. Düzlük arkada olursa daha kolay iyileşiyormuş. Ki hiçbir şeyi yok maşallah.
Benim kızımızda işte biraz sol tarafında vardı ama o düzeldi bak sizinde düzelir büyük ihtimalle

Sen düz kafa görmemişsin 🥲😂 benim bebeğimin kafası sürekli sağ tarafa yatmaktan eğimlenmişti. Sol bombeli dururken sağ dümdüz duruyordu ve yüzüne bakınca bile belliydi. 2 aylıkken farkettik. Hatta başka bi dr bize kask bile önerdi. Ama kendi doktorumuz düzeleceğini yatırırken dikkat etmemiz gerektiğini ve tummy time yapmamızı söylemişti. Booolll bolll karın üstü egzersizi yaptık. Şuan 9 aylık herhangi bir bozukluk yok. Tabi zamanla kendi kendine şekil almaya devam edecek

• Beğen
Reactions: Gao
Sen düz kafa görmemişsin 🥲😂 benim bebeğimin kafası sürekli sağ tarafa yatmaktan eğimlenmişti. Sol bombeli dururken sağ dümdüz duruyordu ve yüzüne bakınca bile belliydi. 2 aylıkken farkettik. Hatta başka bi dr bize kask bile önerdi. Ama kendi doktorumuz düzeleceğini yatırırken dikkat etmemiz gerektiğini ve tummy time yapmamızı söylemişti. Booolll bolll karın üstü egzersizi yaptık. Şuan 9 aylık herhangi bir bozukluk yok. Tabi zamanla kendi kendine şekil almaya devam edecek
Kız ben takmıyordum inanki ben fark etmedim bile bana çevremdekiler söyledi çevre beni etkiledi benim kendi annem bana çok kızardı bebenin kafasında birşey yok takıp durma diye işte duyunca insanın siniri bozuluyor ya oh ne güzel sevindim vlla bebeğinizin düzelmesine kafasının 🥰

Benim kızımızda işte biraz sol tarafında vardı ama o düzeldi bak sizinde düzelir büyük ihtimalle
Nasıl düzeldi? Kafasını çevirmesini sağlamaya çalıştığımda kızıyor. Uykusunda yapmaya çalışıyorum uyanıyor. Yan yatırıyorum. Yüzünün üstüne düşerse diye uyuyamıyorum. Ne yapmalıyım?

Nasıl düzeldi? Kafasını çevirmesini sağlamaya çalıştığımda kızıyor. Uykusunda yapmaya çalışıyorum uyanıyor. Yan yatırıyorum. Yüzünün üstüne düşerse diye uyuyamıyorum. Ne yapmalıyım?
Ben kafasının arkasındaki düzleşme için ve hafif sol taraf düşleşmesi için bi sağ bi sol yatıyor ben yatırdıkça alıştı uyuduğu zaman bi arkasına ve bi önüne rulo gibi birşey yapıp dönmemesini sağlıyorum yani araya sıkışık şekilde yatıyor zamanla alışıyor düzelene kadar devam edicem yan yatırın yoksa düzelmez yan yatırıp rulo gibi birşey yapın yüzünün üstüne düşmez öyle

• Beğen
Reactions: Gao
Back