Düzce///81

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.

bende uzun bır aradan soımnra duzcelılerın yanındayım kaynaslıdayım bende benımde esım burdan yoksa bende merkeenım

ne kaaaaaaa kaldı doğuma canısı hadi hayırlı doğumlar ciciş:emir_bebek:

saol canım.normalde 5 hafta var ama kızımın gelişimi 2 hafta önde gidiyomuş.bayramadan sonra kontrolüm var çatı muaynesi yapıcak sanırım.Doğum için müsait olup olmadığıma bakıp tahmini bişi sölermi bilemiyorum ben 38 dolunca gelsin istiyorum çünkü kızım çok kilo alıyo doğumu zor olur diye bende inş. 40 beklemez diyorum.walla doğurucam bi ama doğuma kadar da dokuz doğuruyorum ben burda.Beni neyin beklediğini bilemediğimden.:bbo:

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin:Saruboceq:
..Dualarda unutulmamak dileğiyle

Hoşgeldin nazlıbahar a.s.

hoşgeldi beş geldi aaaaaaaaaa bi gelen gidiyorrrrrrrrrrrrr
bir daha gelmiyor vallah baksenize bebişi olmuş 2 aylık hemde bıcıbıcı
ben getirdim nazlıbaharı sitemimle aaaaaaaaa alışıyoz birbirimize sonra arıyoruz
özletmeyin anam kendinizi niçe düzceliler var gelmeyen sayfamıza:çok üzgünüm:

dilek10027.jpg

iyi öğlenler dileyim bende
az önçe geldim okuldan bu erdem ömrümü yedi benim ya 3 gün oldu hala ağlamakta ya
of of

bende günaydın desemmi ki acep yeni kalktımda:kedi:neeyse hadi tünaydın deyim bari kızlar gününüz güzel geçsinnopuyorumnanaktan

Bendende tünaydın canlarr ..
Valla ramazanda iyice tembel oldum off ya sabahları çok zor kalkıyorum ....mafoldumben
Neyse bayramdan sonra düzene gireriz artık ..yerimseniben

Hoşgeldin nazlıbahar a.s.
saol cnm h.b
hoşgeldi beş geldi aaaaaaaaaa bi gelen gidiyorrrrrrrrrrrrr
bir daha gelmiyor vallah baksenize bebişi olmuş 2 aylık hemde bıcıbıcı
ben getirdim nazlıbaharı sitemimle aaaaaaaaa alışıyoz birbirimize sonra arıyoruz
özletmeyin anam kendinizi niçe düzceliler var gelmeyen sayfamıza:çok üzgünüm:
ewet ya haklısın sımdıde bebekten fazla katılamm sanırım dıyorum ama katılmaya calıscam ınsallah...
iyi öğlenler dileyim bende
az önçe geldim okuldan bu erdem ömrümü yedi benim ya 3 gün oldu hala ağlamakta ya
of of

cnm ya ılk gunler ama fazlada yuz verme alısır oyle gıder hep yanında ıster senı anasınıfına gıtmemısmıydı ?daha kolay olurdu alısması ??

oyy kıyamam ilk günler olur annesi, azıcık idare edicen ..Hadi Allah zihin açıklığı versin okula başlayan bütün evlatlara :Saruboceq:
amin arkadaşım bakalım ne zaman düzelecek
bugün biraz susmuş ağlamamış bu seferde beslenmesini açtıramamış öğretmen yemesi için
dedi girin izin veriyorum yesinler yemeklerini dedi ve beni görünçe anaaaaaaaaa
başladı ağlamaya haydi gidelim eve demeye
en iyisimi yarın yanına fazla girmemek ama bu sefer beslenme dersinde yemek yemeyecek of ya
b.oğlanda bu sorunu yaşamamıştım
saol cnm h.b

ewet ya haklısın sımdıde bebekten fazla katılamm sanırım dıyorum ama katılmaya calıscam ınsallah...

cnm ya ılk gunler ama fazlada yuz verme alısır oyle gıder hep yanında ıster senı anasınıfına gıtmemısmıydı ?daha kolay olurdu alısması ??
canım sen bebeğinle ilğilen fazla girmeye çalışma arada slm ver yeter
yüz vermiyorum canım
en kızdığım velilerin içeri girmeleri
kapıda bekliyorlar tabi çocuklar görüyor istiyorlar annelerini
beslenmesini yemediği için beni sınıfa aldı öğretmen
sonra diğer annelerede izin verdi
ama yarın girmeyeceğim acıktıgını hissedinçe yer belki
bu devri atlatsak da rahat etsem bende öğretmendea.s
yok ana sınıfına vermedim canım iyikide vermedim diyorum bu sefer hepden okulu istememezlik yapardı

gündüzüm allah yardımcın olsun alışacak elbet başka çaresi yok benim oğlumda anasınıfına başlıcak bakalım beni neler beklio:uhm:

benımde kızım baslıyacak anasınıfına o kadr heyecanlı ve ısteklıkı gunlerı sayıp duruyor bakalım dun laısverısını yaptık duzcedeydık yanı masllah oğlumda arabasında amcası gedırdı sağolsun ıkı satt sonra acıktı bı mama verdık sustu ...saolsun bıze zorluk cıkarmadı...

Back