Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım küsüm hemde çokiyi günler kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum bugün akşama senaydam gelecek iftara hazırlık yapıorum gündüzüm düzceye gelmicek olmana üzüldüm hayırdır cnm neden küstün tabi özel değilse inş düzelir aranız cnm
tünaydın kızlarr...
bende dün görümcemleri davet ettim ayy çok yorulmuşum...
birde sahurakadar uyumadım ,o yüzden çok geç kalktım off bir sürü işim var kaydirigubbakcemile
Bugünde burfeme davetliyizzz ...döktürür şimdi canım benim cokacimcoook
öpüyorum hepinizi şekerlerrropuyorumnanaktan
Kızlar günaydın, Düzce'liler burda toplanmış haberim yok neyse bende geldim artık... Önce kendimi tanıtayım mehtap ben muhasebeciyim evliyim ve bir de oğlum var.:ecrin_bebek: Siz neler yapıyosunuz bakamopuyorumnanaktan
Hoşbuldum cnm. Ben cumayerinde oturuyorum eşim düzce merkezde çalışıyor ama bir kaç aya ben de merkeze gelicem inşallah.
Kızlar günaydın, Düzce'liler burda toplanmış haberim yok neyse bende geldim artık... Önce kendimi tanıtayım mehtap ben muhasebeciyim evliyim ve bir de oğlum var.:ecrin_bebek: Siz neler yapıyosunuz bakamopuyorumnanaktan
merhaba canım ben de çilimliyim ama ist. oturyorum.Aramıza hoşgeldin..buyrunnnnnnnnn