Düzce///81

iyi günler kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum bugün akşama senaydam gelecek iftara hazırlık yapıorum gündüzüm düzceye gelmicek olmana üzüldüm hayırdır cnm neden küstün tabi özel değilse inş düzelir aranız cnm

tünaydın kızlarr...
bende dün görümcemleri davet ettim ayy çok yorulmuşum...
birde sahurakadar uyumadım ,o yüzden çok geç kalktım off bir sürü işim var kaydirigubbakcemile
Bugünde burfeme davetliyizzz ...döktürür şimdi canım benim cokacimcoook
öpüyorum hepinizi şekerlerrropuyorumnanaktan

iyi günler kızlar nasılsınız ben biraz yoğunum bugün akşama senaydam gelecek iftara hazırlık yapıorum gündüzüm düzceye gelmicek olmana üzüldüm hayırdır cnm neden küstün tabi özel değilse inş düzelir aranız cnm
evet canım küsüm hemde çok
eşime fena kırıldım hemde çok fena :sinifsinif:
tünaydın kızlarr...
bende dün görümcemleri davet ettim ayy çok yorulmuşum...
birde sahurakadar uyumadım ,o yüzden çok geç kalktım off bir sürü işim var kaydirigubbakcemile
Bugünde burfeme davetliyizzz ...döktürür şimdi canım benim cokacimcoook
öpüyorum hepinizi şekerlerrropuyorumnanaktan

oh ne güzel vallah kıskandım sizleri keşkem benim halamda olaydı

hayırlı geceler bacılar.nasılsınız.gündüzüm boş geç tatlım.üzme sen kendini emi.en kısa zamanda aranız düzelir insalalh..

hayirlicumalarwh9.jpg

iyi geceler kızlaarrr ....hihoyyyt
oyyy ben çok yorgunum yine misafirlerim vardı iftarda ...
yeni gittiler ortalık karışık ...akannehir
eccük dinlenim dedim sonra kalkıp ortalık toparlayacam ....:delphin:
neyse öptüm hepinizi şekerler opuyorumnanaktan

Kızlar günaydın, Düzce'liler burda toplanmış haberim yok neyse bende geldim artık... Önce kendimi tanıtayım mehtap ben muhasebeciyim evliyim ve bir de oğlum var.:ecrin_bebek: Siz neler yapıyosunuz bakamopuyorumnanaktan

Kızlar günaydın, Düzce'liler burda toplanmış haberim yok neyse bende geldim artık... Önce kendimi tanıtayım mehtap ben muhasebeciyim evliyim ve bir de oğlum var.:ecrin_bebek: Siz neler yapıyosunuz bakamopuyorumnanaktan

tünaydın kızlaar herkese iyi hafta sonları diliyorum...mehtap hoşgeldin cnm 1 düzceli daha aramıza katıldı ne güzel umarım bundan sonra güzel paylaşımlarda bulunuruz öptüma.s. cnm bu arada düzcenin neresindensin cnmzemuszemus

Hoşbuldum cnm. Ben cumayerinde oturuyorum eşim düzce merkezde çalışıyor ama bir kaç aya ben de merkeze gelicem inşallah.

Hoşbuldum cnm. Ben cumayerinde oturuyorum eşim düzce merkezde çalışıyor ama bir kaç aya ben de merkeze gelicem inşallah.

anladım cnm bende çilimliliyim ama istda oturuyorum seni tanımak güzeldi cnm bundan sonra bol bol görüşürüz inş topiğe sık sık uğra emi opuyorumnanaktan

mehtapcığım hoş geldin aramıza toprağama.s.
ohh ohh gelsin şöyle düzceliler ya çoğalaım biraz alkisalkisalkis
bende çilimliliyim ama istanbulda evliyim canım...
güzel paylaşımlar diliyorum ... opuyorumnanaktan

hayırlı akşamlar dilerim bende
aramıza hoşgeldin canım seni gördüğümüze sevindim
bende düzceliyim istanbul doğumlu olup evliyim
köyümse kaymakçı köyü
seni bu sayfada görmek isteriz bizi diğerleri gibi unutma oldumu
güzel paylaşımlar dilerim :1hug:

merhaba canım ben de çilimliyim ama ist. oturyorum.Aramıza hoşgeldin..buyrunnnnnnnnn

hayırlı geceler bacılar.gece kuşunuz geldi..nasılsınız .ben iyiyim ya.......selde ölenlere ALLAH tan rahmet diliyorum.
mehtap hoş geldin bacım.bende düzcedeliyim...düzcenin bi köyünde yaşıyom.daha dogrusu eşimin köyündeyiz.

merhabalar diyemiycem kimseler yok çünkü
nerelerdesiniz looooooooo temizlikmi yapıyorsunuz bakem bayram yaklaştı bende kurbanda ordayım

Back