Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
a.s.
cnm ben önce şunu belirteyim burda öyle emekler varki benmki hiç kalıyor yanında açıkcası çok begendiklerim var yarışmadan sonra açıklarım bunları..onların yanında benmkisi emek bile değil inan..
ben o fotoyu yarışmaya vermek için değil denem amaçlı yapmıştım ve bir sürü fotodan bazılarını kolaj yaptım ayar bile yapamadım görüntü kalitem çok kötüydü ve makinem bozuldugu için telefonla çektim bayagıda eski bir telefonla( asıl koymayı düşündüğüm foto makineyle çektiğim başkaydı aksilikler oldu düzenleme yapamadım makinemde kaldı bir süre fotolar sonra düzenledim ama buraya yetiştiremedim sürekli bir şeyler oldu ve eve geldim hiç bakmadan attım tatliya fotoları inan..bende görüntüdeki karmaşadan aksesurdan ve makyajdaki bazı detaylardan oldukça rahatsızım( ama kısmet böyleymiş çok acmiyim iddalı olmadıgımıda hep söyledim zaten..
yinede aldığım puanlar beni çok cesaretlendirdi hiç beklemiyordum çünki..
sağolasın cnm çok teşekkürler :kedi:canım haksızlık etme kendii benn gayet başarılı buldumm senii.nyse canım bi dahaki yarışmaya inş aksilik yaşamazsınnŞeniz
gel ben sana yapayım boncuğumkaydirigubbakcemilehepiniz çok marifetlisiniz ya ben zevk alıyorum emeklerinize bakmaktan harikalar yaratıyorsunuzzz benim yüzüme de yapın :))
ayy valla ne güzel olurr ramazandan sonra inşallah pamuğumm yaagel ben sana yapayım boncuğumkaydirigubbakcemile
kına sözüm de vardı zaten yerimseniben son ekledim bitane ondan yaparızdelikafadulden
Ya bişi dicemm arkadaşlarrr ii hoş güzell ben boyandım bişilerr yaptımmm daaa ben bunları nasıl çıkarıcam yaaa:S Bi fikri olan varmııı haritayaa döndüümmmmm:roflol:
dus temizleme pamuguna bolcana temizleme sutu dok yuzune boca et
oyle bir cikar ki:roflol:
cikmazsa gel yuzume tukur :roflol: