- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.721
ben şunu merak ediyorum daha önce tarz olan arkadaşlar varsa o küçük hediye ne acaba bende mi katılsam acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 Şubat Çarşamba yazıyordu Facebook'ta?yarın ne giyeceğimi hazırlayayım yarışma başlayıncaya kadar
yarın siyahlar günü hanımlar, duymayan varsa da buradan söyleyeyim yarın Özgecan için siyah giyinilecek yada siyah kurdele takılacak
ben 16 şubat olarak biliyorum18 Şubat Çarşamba yazıyordu Facebook'ta?
evet benden tam destekyarın ne giyeceğimi hazırlayayım yarışma başlayıncaya kadar
yarın siyahlar günü hanımlar, duymayan varsa da buradan söyleyeyim yarın Özgecan için siyah giyinilecek yada siyah kurdele takılacak
bende pazartesi diye gördüm sanki18 Şubat Çarşamba yazıyordu Facebook'ta?
ben 16 şubat olarak biliyorum
bende pazartesi diye gördüm sanki
Keşke...ilk değildi keşke son olsa : (((((
bu hafta siyah giysek bile az bence yarında giyelim salı da çarşamba daKadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu da Özgecan Aslan için yarın (16 Şubat) #OzgecanİcinSiyahGiy hashtagiyle tüm kadınlara siyah giyinme çağrısı yapıyor.
ilk değildi keşke son olsa : (((((
cezaların caydırıcılığı yok sallayacaksın adamı tabi adam denirse mahlukata bak bakalım başkası cesaret edebiliyor muDuamiz bu canim inan ki.
Kardeşim var 17 yasinda düşünüyorum da onu kalbim sıkışıyor.
Allah annesine babasina sabir versin.