Makyaj Ürünleri Duyuru : 5. Göz Makyajı Yarışması: Fantastik Makyaj

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hadı bakalım yenı yarısmamızda sımdıden hayırlı olsun
emınımkı cok renklı
cıvıl cıvıl
ve cok gÜzel gecıcek
katılımda cok olur kessın
pekı bıtıs tarıhımız hangı tarıh???
Belkı cesaret edersem katılırım

hahaha rep icin tskler :))) hatunun 33 binde puani sollamam lazim :roflol:
cook güldüm repleri görünce..
ay bu gece pek bi neseliyim allah sonumu hayir etsinn :))

askito lem örenek baktığım tüm resimleri eklemişsin köşe bucak resim bull farklı geberdirimseni bah bahh.beni geçti özlememmi geldi sıra uyuss

halüüü napaysiiiz yeni topikte acilmis
hayirli olsun:teytey:

oyy tadlim gelmişş hadi bakemm sende fikirlerini belirt ya kızlarr bence bu sfer nickler
belli olsunn

merhaba kızlar yeni yarışma hayırlı olsuna.s.
diğer yarışmayla ilgili yorumlar var burda..
resimlerle ilgili yorum yapıcam sonra bende ama hala yarışma devam ettiği için kural ihlali mevzuundan yapamıyorum..:kedi:
fantastic gerçektende heyecan verici olacak sanırım:lepi:

oyy tadlim gelmişş hadi bakemm sende fikirlerini belirt ya kızlarr bence bu sfer nickler
belli olsunn
bencede belli olsun.. zaten yarışmadaki bir çok kişi tanınıyor sima olarak ..mesela beni tanıyan yok:çok üzgünüm:

Çok güzel bişiler buldum yapabilirsem aferin bana bi sanat eseri çıkıcak meydana :roflol: :roflol:

yahu su'cum anlamiycak ne var
meraklim demis ya
tulden makyaj gorunmemis diye onu dedim
oneri gelmis diye,
ki bencede goz makyajin ugur bocukun pek gorulmemis,
acik solemeyim dedim,
oteki yarisma devam ettigi icin,
zorla solettin :roflol:

meraklima katilirem
tamam aksesuar kullanilsin ama
kullanilan aksesuar makyaji ikinci plana itmesin:jeyyar:

tatlim bir buluşamadık:roflol: ben diğer tarafta okudum yazını geldim sildim burda sonra ..ve açıklamamıda yapcam yarışma bitsin diye bekliyom sabırla dedim orda ..
ama özür..:çok üzgünüm:eek:rda seni yakalayamayınca yazmıştım buraya yaaaa...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heheheheh su yu merak ediydim onu da öğrendimm:):):)dediğim gibi emeğine sağlık canım başarılı olmuşş ama fotolar ve aksesuar makyajı 2.plana atmış halbukii net tek çekip bi de aksesuarlı çekseydinn çok daha fazla ilgi görürdüü emin ol

bu kez evdeyim heeç biyere gitmiycem sonra foto yollucam diye anam ağlıyooo..sırnaşık şey
aksesuarda ayrı bir dertti zaten çocukların oyuncak filesini kullandım..böcükte kagıt havluluğun süsüydü:roflol:yazlıktan başka ne çıkarsa artık...

yinee iii çıkmışşş sen o zorluklarla yapmışsın ben bu bolluklarla annem yüzünden dandik fotomla katıldımmmm deprem olurmuşmuşmuşş ayy bak aklıma geldikçe sinirleniyorumm.ben onu salliycimm 8 şiddetindee uyurken görcekk

ben buna da katılıp yine sonlarda yarışmak istiyorum zemuszemus
inanın keyfi bambaşka!beceriksizim evet ama cesaretliyim de:eek:
kendimi tebrik ediyorum...yenilen pehlivan ,güreşe doymadı:sm_cool:

3455.jpg

heheheheh su yu merak ediydim onu da öğrendimm:):):)dediğim gibi emeğine sağlık canım başarılı olmuşş ama fotolar ve aksesuar makyajı 2.plana atmış halbukii net tek çekip bi de aksesuarlı çekseydinn çok daha fazla ilgi görürdüü emin ol
a.s.
cnm ben önce şunu belirteyim burda öyle emekler varki benmki hiç kalıyor yanında açıkcası çok begendiklerim var yarışmadan sonra açıklarım bunları..onların yanında benmkisi emek bile değil inan..
ben o fotoyu yarışmaya vermek için değil denem amaçlı yapmıştım ve bir sürü fotodan bazılarını kolaj yaptım ayar bile yapamadım görüntü kalitem çok kötüydü ve makinem bozuldugu için telefonla çektim bayagıda eski bir telefonla:KK43:( asıl koymayı düşündüğüm foto makineyle çektiğim başkaydı aksilikler oldu düzenleme yapamadım makinemde kaldı bir süre fotolar sonra düzenledim ama buraya yetiştiremedim sürekli bir şeyler oldu ve eve geldim hiç bakmadan attım tatliya fotoları inan..bende görüntüdeki karmaşadan aksesurdan ve makyajdaki bazı detaylardan oldukça rahatsızım:KK43:( ama kısmet böyleymiş çok acmiyim iddalı olmadıgımıda hep söyledim zaten..
yinede aldığım puanlar beni çok cesaretlendirdi hiç beklemiyordum çünki..

Son düzenleme:
X