Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Ayy bebeğin var demek Allah analı babalı büyütsün o zaman vitaminli şeyler yemeye çalış çünkü yediğin hamur işleri bebeğe bir yarar sağlamayacak dışarı çıktınız diyelim hamburger yerine döner köfte gibi şeyler tercih edin...
Tatlı yerine de sütlü tatlı tüketebilirsiniz hergün yemeye kalkmayın ama
1 parça çikolatadan bir şey olmaz

ahaha
ben sanırım fazla kaçırmadım

sabah 200 ml normal süt.
öğle tavuklu yağsız salata.
veee sonra 2 kaşık light sütlaç yedim.125 kalori falandı.

daha da karnım acıkmadı ama brokoli ve yoğurt yiyebilirim 8 gibi. sonra gece de meyve.

bu arada benim de bağırsaklarım durdu tamamen
tartılmaya korkuyorum o yüzden. :44:

[Imerhaba kızlar bugünü kaçamaksız kapattım ama benimde bagırsaklarım durdu bende form çayı aldım phy biotikli mi ne yanlış yazdım affola[/I]

ben gelince sizler gidiyorsunuz galiba, yakalayamadim bir turlu sizi hehe olsun bugun kimse kacamak yapmamis hayirdir ben haric tabii. duygucum evet kilo vermem yavaslamis ama olsun veriyom bugunde dayanamadim tartildim 200 gr daha vermisim hergun 200 gr gidecek sanirim olsun olsunnnn
ptesi gunune kadar 1 kilo gitse cok ii olacak gittikce zor veriyom

sabah

bir bardak sut
cok az kronfleks

ogle bol salata yagsiz tuzsuz
kucuk bir sandvic bir kepek ekmekle hazirlamistim

aksam iste burada ipler koptu

bir balik (yagda kizarmisti)
cok az salata yagsiz tuzsuz
bir ayran

ama cok acikiyorum iki gundur ne edecem bilmiyorum :26: karnimda sisti acayip
2 lt su ictim

cilem87

akşamın biraz fazla olmuş ama en azından yarın dengeleyebilirsin.
hem ne güzel günde 200gr az mı ?:44:
hafta 1.400.
şuan için çok iyi bence.
keşke ben de bari 1 kilo verebilsem ya bu hafta. ki zannetmiyorum.
ufak kaçamaklarım oldu ama ekmeğin tadını unuttum resmen

evet yaww veriyorum sende verirsin mutlaka yediklerini okudum fazla kacirmamissin ilk hafta normal ben bir aydir rejimdeyim seker haric hersey yedim bu yediklerimden daha cok 4 kilo verdim yavas yavas veriyorum bir hafta ara vermistim regl donemindeydim ne bulduysam yedim ama hic kilo almadim. su an pantolonum resmen genislemis ahh yarin dengeleyebilsem aksama kadar tik yok aksam olunca acikiyom deli gibi hemde neyseki tutuyorum agzimi

ya ben de bir kaç kilo verdim aslında. ama uzun zamandır dikkat etmiyordum şimdi tekrar başladım. cuma bir hafta olacak ama tam şişmeye başladığım dönemdeyim. o yüzden zayıflayacağımı hiç sanmıyorum ama yine de bırakmayacağım bu diyeti.

ah sorma :))
akşamları ben de çok geç yattığım için canım bir şeyler yemek istiyor. zor tutuyorum kendimi :))
ama görüldüğü gibi akşam yemeğinde brokoli yiyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi ve yanına barbunya ekledim

ay umarım bu şişlikler gittikten sonra biraz kilom gider:44:

kaç kilosun bu arada ?

gider gider insallah bu azimle devam edersen hic tereddutsuz gider. ben cok yogun calistigim icin aksamlari cok acikiyorum bide ev isi alisveris oluyom yatasiya kadar erken uyuyorum ben hici 9 gibi yataktayim sabah 6 da uyandigim icin, canim, benim kilom 400 gr gitti 52 ile basladim bu hafta 51.6 ciktim bu sabah regl haftamda bitti daha fazla vermiste olabilirim cunku hala sislik var karnimda :84:

Son düzenleme:
Oh oh herkeşler burda

Kızlar vücudunuz belki bu kadar süte ve yoğurda alışkın olmadığı için bağırsaklarınız durmuş olabilir ara ara kuru incir kuru kayısı falan yiyip üstüne ılık su için bir de öğlen yemeklerinizde bağırsaklarınıza yardımcı olabilecek yemekler tercih etmeye çalışın Hatta limonata için ben de çok faydası oluyordu:44:

Akupunktur iğnem olsa hemen hepinizin bağırsakla ilgili noktasına 1 tane saplayıverirdim ama malesef

Yoğurdunuzun içine karıştırabilirsiniz kuru meyvelerinizi hatta yulaf ezmesi alın tarihe bakılırsa Türklerin sindirim sistemine yulaf çok iyi geliyormuş onu da sabah sütünüze yada yine akşam yoğurdunuza karıştırabilirsiniz..

İlerleyen günlerde size kurabiye tarifi vereceğim ama önce kendim deneyeceğim

Çilemcim acıkman normal iş hayatı yorucu oluyor zaten öğlen yemeklerini de sadece salatayla geçiştiriyorsun öğlen yemeklerin için akşamdan tavada ızgara gibi tavuk köfte balık yapabilirsin hem fazla vakit almaz hem de sulu yemek olmadığı için iş yerine götürebilirsin aslında bence sebze yemeklerininde tanelerinden(susuz şekilde) küçük bir kaba koyup onları da götürebilirsin.. Senin için daha besleyici ve daha sağlıklı olur zaten salata götürüyorsun küçük kapağı lastikli sıkı tutan kaplardan al bence kendine bir poşetin içine koyup ağzını sıkıca bağla at çantana bir şey olmaz:26:

tam olarak sizin dediğiniz gibi sabah sadece sütle beslenmiyorum,beslenme tarzım daha bi farklı,yine de size katılabilir miyim

tam olarak sizin dediğiniz gibi sabah sadece sütle beslenmiyorum,beslenme tarzım daha bi farklı,yine de size katılabilir miyim

Ben kimseyi süt içsin diye zorlamıyorum canım ama süt ve süt ürünlerinin zayıflamaya çok etkisi var hem de tok tutuyorlar o yüzden burdaki bazı arkadaşlara belki yararı olur diye konuyu açtım tabiki de bize katılabilirsin ama gün içinde mutlaka süt ve süt ürünlerini tüket zayıflamak için olmasa bile sağlığın için önemli bir şey biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…