Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

slm canimcimlarrr ne haberrr bugunde guzel gecti ama bugun acim gercekdende acimm ama dayaniyoz kardesim yanimda cips yiyorrr neyse sizlerinde masallahi var iyi gidiyoz superiz superr :82:

sabah

bir bardak sut
cok az cronfleks

ogle bol salata icinde iki kasik lor peynir

aksam

kucuk kase yogurt icine maydonoz roka dogradim

birazdan bir muz yerim

1.5 lt su ictim

haa bu arada sabah tartildim dayanamadim 200 gr gitmis ustelik regl haftasindayim yarin bitiyo bakalim artik tartilmam ptesi gunune kadar insallah yaniii

Çilem tahminimce çok aşırı bir kilon olmadığı için biraz daha yavaş vereceksin ama vereceksin yani yavaş yavaş verince de uzun süre koruman daha kolay olacak

Nehir aramıza katılmana çok sevindim eğer diyetini ilk sayfada yazdığım bilgilere göre düzenlersen daha hızlı kilo vereceğine inanıyorum hatta hepimiz sana imrenerek bakacağız
Diyetinde süt ve süt ürünleri miktarını arttırıp çorba ve pilav miktarlarını neredeyse sıfıra indirirsen (yani sadece canın çok çekerse yiyeceksin) daha yararlı olacaktır. 1 kase çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek öyle düşün yani:97: Tabi çorba ve pilavı sıfıra indirince etli yemek miktarını arttırabilirsin dışarda verilen porsiyonları düşünerek et miktarınızı ayarlayabilirsiniz 6 tane küçük köfte yiyebilirsin mesela

Bu arada ilk sayfaları incelerseniz göğsünüzün sarkmasına karşı evde yapabileceğiniz bir şınav hareketi tarif ettim lütfen ihmal etmeyin sonra benim gibi toparlamak için uğraşırsınız Allahtan yaşımız küçük daha hasarları kolay onarabiliyoruz

Eğer ihtiyacı olan varsa kalça ve bacak hareketleri de tarif edebilirim

Son düzenleme:
Çilemcim bu arada eğer dayanamayacak olursan 1 çay bardağı süt falan iç bir zararı olmaz:26:
Zaten öğlen yemeklerin bizimkiler kadar enerjili değil:26:

eğer rejim sırasında canınız tatlı isterse,bir bardak süte 1 adet tatlandırıcı ve bir tutam tarçın koyarak vücudunuzun ve sizin tatlı isteğinizi karşılayabilirsiniz.
Dr.Murat Topoğlundan dinlemiştim.

Tatlandırıcıya hiç gerek yok bence zaten doğru tatlandırıcı alınmazsa çok zararlı alırken mutlaka şeker hastaları için olmayan normal insanların kullanabileceği tatlandırıcılardan alın

Ama ben tatlandırıcı yerine daha doğal olan bal ve pekmezi öneriyorum hele ki bal ve tarçın karışımı gerçekten bütün gün çok iyi geliyor insana

hmm evet mantıklı.bu da benim bilgime olsun ozaman.zaten normalde hiç şeker kullanmayan birisiyim.bi tatlandırıcının zararı olmaz diye düşünerek ara sıra uygulanabilir yinede. : )
teşekkürler

Ben bir kaç sayfa önce doktorumun tatlandırıcılı şeyleri neden önermediğini açıklamıştım

O yüzden önermiyorum ben de

slmmm kızlar bugün sabah süt ve biraz nesfit yedim öglen 1 tane içli köfte yedim biraz salata ama midem acayip bulandı ağır geldi sanırım..
sonra hiç bişey yiyemedim çünkü şişkinlikte yaptı..
1 bardak form çay içtim

Zayıfladıktan sonra iyice kıskanç olmaya başladı

Senin 1 haftan bugün mü doluyor yoksa yarın mı twilight11:44:
canım ben diyete perşembe günü başlamıştım perşembe yazarım artık

Hadi ya ben seni çarşamba falan başladın zannetmiştim:44:

Daha 1 hafta olmadan bazı yemekler ağır gelmeye başladıysa iyi iyi

Benim de bugün anavatan kan ağlıyor Cuma ya kadar vücudumdaki şişliğin birazı iner cuma günü tartıya çıkabileceğim yani

Umarım yarım kilo bari verebilmişimdir

Hadi ya ben seni çarşamba falan başladın zannetmiştim:44:

Daha 1 hafta olmadan bazı yemekler ağır gelmeye başladıysa iyi iyi
dımııı normalde içli köfteye bayılırım ama 1 tane bile ağır geldi:92:
Benim de bugün anavatan kan ağlıyor Cuma ya kadar vücudumdaki şişliğin birazı iner cuma günü tartıya çıkabileceğim yani

Umarım yarım kilo bari verebilmişimdir

vermemiş olsan bile canını sıkma tatlım regl sırasında dikkatli olursan regl bitince tartı güzel şeyler gösterecektir..
bugün geç kaldım uyuyım artık,sabah biraz geç kalkabilirim

şimdiden günaydın sizee

Hehe günaydın canım

Ben de bu gece rüyamda solucan gördüm korkarım da böceklerden kalktım anlamına bakıyim dedim peh anlamı da kötü

Dün adet başlangıcım sanmıştım ama devamı gelmedi sanırım ben yanıldım :44: Neyse bugün de gelmezse düşünürüm:44: Az önce tartıya çıktım çok fazla olmasa da bu haftada vericem sanırım ehh Regl dönemi bitince güzel haberlerle gelebilirim yani

Bugün sabaha neşesiz uyandım zaten:2:
Sabah bal yiyeceğim artık demiştim bugün balı açtım bir kaşık aldım içinden ama zorla yedim canım hiç istemiyordu

gzd55 soaol canım..
inşallah verebilirim bu kiloları 2.5 sene
önce 58 kiloydum evleince 80 kiloya geldim 2 senede bide üstüne dogum yaptım gerçi dogum kilomu verdim 2 haftada çok az aldıgım için ..[B
diyete başlamamdaki asıl sebep akşam yemegini bayagı abartmıştım bi gün bi tartıldım 84.5 85 kiloyum gittikçe şişiyorumartık dur demenin vakti geldi dedim kendimce [/B]:44:inşallah verebilirim

Son düzenleme:
günaydın kahvaltı yapcam geç kalktım
gördüğün rüyadandır canım hayırdır inşallah..
sende regl şişkinliğide vardır canım hayırlısıyla olda kurtull

yarın sabah tartılıyorum,bugün canım biraz sıkıldı tartıda ama 2 gündür lavobaya çıkmıyorum onun etkiside var sanırım.ama tabi 65.6 dan düşük

günaydın kızlar ..
bugün saat 10 gibi bir büyük bardak süt içtim
ögle yemegini saat kaç gibi yiyorduk ?

Kuru incir kuru kayısı gibi şeyler yiyebilirsin twilight üzerine de ılık su iç bir de benim tavsiyem limonlu bir şeyler limonata gibi birazcık tüketebilirsin işe yarıyor

Nehircim ben saat vermiyorum öğünler için, 3 ana öğün ve bir de meyvemiz var gün içinde kendinize göre açlığınıza göre ayarlayın diye saat vermedim mesela ben bugün 11 de kalktım 11 de süt içip 12 ye yemek yemem saçma olur değil mi

Sabah kaçta kalkıyorsun akşam kaçta yatıyorsun? Süt ilk günler çok tok tutmayabilir sonra saatlerce dayanabileceksin sütle.. Öğlen yemeklerinden sonra çok acıkmıyorsan öğlen akşam arası saati biraz daha fazla tutabilirsin:26: Öyle ayarla işte kendi gününe göre:26: Bugün en erken 1 gibi yemeye çalış 6 gibi de akşam öğününü yersin mesela :26:

Son düzenleme:
şuanda açlıktan ölmek üzereyim diyebilirim
hemen kendime bişeyler hazırlamak istiyorum
he bu arada ben bide dün 5i bi yerde çayına başladım akşamları ondan içicem

Olur şekersiz içersen her türlü bitki çayını içebilirsin şekersiz içemem diyorsan yine bal öneriyorum şeker yerine

Sen daha kilolu olduğun için öğlen yemeklerinde burdaki arkadaşların yaptığı kadar kısmana gerek yok canım alışana kadar normal bir porsiyon yemek ye bol salatayla et yemeklerini tercih etmeye çalış onlar daha çok tok tutar yine de dayanamazsan akşama kadar ayran içebilirsin ara öğün gibi

İlk sayfada zaten bunları anlattım ilk günler biraz zorlanacaksın ama alışınca geriye dönüp baktığında dünyayı yiyormuşsun gibi gelecek sana

Biz ailecek oturduk nasıl olsa kahvaltı diyerek pazar günleri neler yediğimizi düşündük
Aynı gün aynı kahvaltıda
Börek, simit, sucuklu yumurta, peynir zeytin çeşit çeşit, çikolata bal reçel ve bilimum kahvaltılıklar
Afedersiniz ama ailecek öküz gibi yiyormuşuz öküz gibi şişmemiz normalmiş

valla aynen duygucum zaten evde iştahsız biri olsa süper olcak ama
bende eşimde çok iştahlıyız dün mesela sebze yemegi yaptım
eşim hadi gel capitole gidelim şunu yiyelim aklımı çelmeye çalışıyor
bende itiraz ettim uymadım şeytna
sonra bide eve gelirken çikolata getirmiş ama ondan bi kare yedim azıcık napim o kadarda yaa emziriyorum sonuçta bebişe geçsin

bu arada saat 18.30u geçmemek kaydıyla pazar günleri kendime izin veicem
tabi tatlı minimum boyutta olucak
çünkü gezmeyi çok seviyoruz dışardada diyet yapılmıyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…