- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Fazla spor yapmadan böyle bir sonuç alabilmek çok güzel, tekrar tebrik ederim
Ben de 60'ları görsem daha çok şey istemem :)
Hiç spor yapmadım ki diyeti bıraktıktan sonra başladım spor yapmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fazla spor yapmadan böyle bir sonuç alabilmek çok güzel, tekrar tebrik ederim
Ben de 60'ları görsem daha çok şey istemem :)
Hiç spor yapmadım ki diyeti bıraktıktan sonra başladım spor yapmaya
Sabah
Sigara böreği(yağsız, tost makinasında yaptım) Ben diyim 15 siz diyin 20 tane yedim
Öğlen
Bir kuru hurma, 2 küçük kuru incir, leblebi
Akşam
1 tabak içli pilav
En son olarak da yeşil elma yiyeceğim
Kızlar biliyorsunuz bugün karbonhidrat alacaktım sadece o yüzden bu yazdığım liste bugüne özel bir şey sakın hergün böyle bir şey yapmaya kalkmayın
Keşke pilav ya da sigara böreğinden birini seçseydin :)
Günün geri kalanında daha sağlıklı ve daha az kalorili karbonhidrat seçenekleri olabilirdi ama bu durum sadece bir gün için geçerli olduğundan çok da sorun değil, afiyet olsun canım
Canım 1 aydır diyetin dışına çıkmıyorum vücuda bir karbonhidrat yüklemesi yaptım
Ara sayfalardan birinde şu yeni evlenen prens var ya onun taze eşinin 2 haftada 5 kilo vermesiyle ilgili bir yazı paylaşmıştım..
6 gün sadece et ve sebze 1 gün sadece karbonhidrat şeklinde diyet yapmış :)
Bir de 1 aydır canım pilav istiyordu
Hiç farkında olmadan bahsettiğin diyet tarzında bir diyet hakkında yazı paylaştım :)
Yaptığın diyetin son derece mantıklı ve faydalı olduğunu düşünüyorum, ben son zamanlarda yaptığın diyeti dikkate almadan genel olarak bir yorum yaptım :)
Bahsettiğin gibi uzun süre boyunca bu diyeti uygulayan ve yasaklardan uzak kalan biri için bugünkü listendeki yiyecekler hak edilmiştir, afiyet olsun
ayy kızlar çok fenayım ben.
slim in 6 diye bir spor yapmaya başladım. 2 gündür yani daha.
ay bacaklarım o kadar çok ağrıyor ki anlatamam.
adım atıp hareket edemiyorum ya.
ne kadar hamlamışım meğer.
ayy.
ağrı kesici içip dışarı çıktım bugün resmen.
neyse maşallah bugün burası kalabalıkmış
ben de yediklerimi yazarak başlıyorum ve duygucuk beni zopala :78:
sabah
* yarım bardak süt
* sütün içine special k
öğle
* kola (hayatta sevmem. hiç içmem. ama bugün etrafımdaki herkes içince içivermişim)
akşam
* ayran
* makarna( tavuklu ve 3 kaşık civarında falan)
ayy kızlar çok fenayım ben.
slim in 6 diye bir spor yapmaya başladım. 2 gündür yani daha.
ay bacaklarım o kadar çok ağrıyor ki anlatamam.
adım atıp hareket edemiyorum ya.
ne kadar hamlamışım meğer.
ayy.
ağrı kesici içip dışarı çıktım bugün resmen.
neyse maşallah bugün burası kalabalıkmış
ben de yediklerimi yazarak başlıyorum ve duygucuk beni zopala :78:
sabah
* yarım bardak süt
* sütün içine special k
öğle
* kola (hayatta sevmem. hiç içmem. ama bugün etrafımdaki herkes içince içivermişim)
akşam
* ayran
* makarna( tavuklu ve 3 kaşık civarında falan)
valla yaradı ekmek çok yedirdi...inşallah güzelim hemen vercem reglim bitsin2 ileri 1 geri heee
Köy havası yarar acıkırsın demedik mi
Neyse bu hafta hepsini telafi etmeni bekliyorum Hemen vereceksin o aldığın kiloyu Pis kaçak
1 ay kalsam kesin alırdım vallaa allahtan az kaldık..öğretmen atamaları var canım onun tercihlerini yapmaya çalışıyorum..matematik öğretmeni olcazzz inşallahhh:92:Teşekkür ederim Twilight, hoşbuldum :)
Köy havasında iştah öyle bir açılır ki durdurabilene aşk olsun
Yine de 1 kilo ile atlatabilmişsin, ben köyden geldiğimde 5-6 kilo almış oluyorum genelde
Ne tercihi yapıyorsun?
Sen istersin de ben zopalamaz mıyım
Gerçi öğlen yemek yemeyip kola içmişsin sorun değil(çünkü doktorumda dışardayken yemek yiyecek paranız yoksa uludağ gazoz için demişti) Ama yine de kola demedi
Makarna için bu da
Diğer hanımlar ne der bilmiyorum ama liste fena görünmüyor, en azından kalori olarak :)
Spora, egzersize fazla alışık değilsen bir anda fazla zorlamamanı tavsiye ederim
oooh kendime geldim
ya ice tea de içebilirdim ama aklıma gelmedi.
bir de uzun bir süre tok tuttu o kola
ama makarna yemesem doymazdım bu akşam, yemek yapmaya da vaktim olmadı. onun için.
yarın geri dönüyorum sporcuuumla ve diyetle
Diğer hanımlar ne der bilmiyorum ama liste fena görünmüyor, en azından kalori olarak :)
Spora, egzersize fazla alışık değilsen bir anda fazla zorlamamanı tavsiye ederim
Yüz verme
Bu hafta kaçırmak yasaktı uymadı yasağa
Haketti dayağı
Deli ya kendime geldim diyo
evet evet, kalori olarak az gibi :)
ama ben kalori hesabı yapmadan besleniyorum. gerçeği pek kilo verdiğim söylenemez ama işte :/
sen kalori hesabıyla beslenmeye çalışıyorsun ?
ya zorladım sanırım kendimi. bacak ve karın kaslarını çalıştırıyor video. 2 gün yaptım ve bugün bittim. hareket edemiyorum :)))