Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Bu hafta iyi kilo vereceğiz demekki Daha 1 günde yarım kilo 300 gram

Nehircim stres yapma verirsin sen haftasonları normal yiyorsun evet ama mesela yemek istediğin şeylerin miktarını küçük tut o zaman sorun olmaz sanırım.. Bebek emziriyorsun o seni her emdiğinde 1000 kalori yakıyorsun unutma

Çilemcim keşke çıkabilsem ya sınavlara çalışacağım finallere şimdiden çalışmaya başlamalıyım

kahvaltıda ne yediniz kızlar
ben;
1 dilim kızarmış tb ekmegi
azıcık çeçil peynir
2 tane marul 1 zeytin

haftasonu bitek kahvaltım aynı kalıo allahtan
öglende salata yerim

artık akşama allah kerim
dedin gibi porsiyonu ufaltırım zaten ekmek yemiyorum dışarda

Ben bugün karbonhidrat yiyeceğimi belirtmiştim yani bir nevi detoks gibi düşünün vücudun direncini kırmak için
Annem bir sürü sigara böreği göndermişti duruyordu dolapta çıkardım tost makinasında onları yaptım yağsız bir şekilde(bugün sadece içindeki lorun proteinini alacağım )

Ama bakın yağsız.. Kızmayın sonra bana

karbnhdrad saçma deilmi cnm kilo almayasın yani sebze meyve suyuyla yapsaydın detoksuunu

bu arada cnm boyun kaç
benim 167-168 civarı kaç kilo olmam lazım acaba

Günaydın ve merhaba :)

Ben de diyet yapıyorum, bu aşamada destek çok önemli.
Ben de aranıza katılmak isterim

karbnhdrad saçma deilmi cnm kilo almayasın yani sebze meyve suyuyla yapsaydın detoksuunu

bu arada cnm boyun kaç
benim 167-168 civarı kaç kilo olmam lazım acaba

Hani bir ara prenses diyeti diye bir şey yazmıştım canım 6 gün sırf protein ve sebze 1 gün sadece karbonhidrat.. 2 haftada 5 kilo vermiş o yeni evlenen prensin eşi

Bir de daha önce bir kaç kere canım çok pilav istiyor diye söylemiştim belki hatırlarsın
Bugünü böyle değerlendiriyim diye düşündüm(ayrıca yemeklik malzememde bitmişti)

Bakalım deneyeceğim daha zamanım bol bu hafta veremezsem haftaya veririm

Canım benim boyun 1.70 diyetisyen bir tanıdığımız 62 63 olsa yeter ona demiş ama ben 58 hedefliyorum bilmiyorum 58 60 arasında gidip gelirim zaman içinde diye düşündüm..

Sende ilk olarak en düşük 60 hedefle canım 60 a düşünce yeterli bulmazsan 56 58 arasını hadeflersin..:97:

Ama tabi umutsuzluğa düşmemek için şimdilik 70 hedefle sonra 65 sonra 60 öyle gidersin

bu arada boyun kaç kaç kilosun şuan kaç kilo vermeyi hedefliyorsun ne zmandır diyet yapıyorsun
cnm

biraz fazlamı oldum ne

hoşgeldin aramıza uruzcugumm
iyi kilo vermeler olsun sana

Hoşgeldin canım aramızda görmekten mutlu oluruz

Sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim hanımlar

Kilo konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum, 1.70 m boyundaki biri için 58-72 arası ve 1.68 m boyundaki biri için 56-70 aralığı güzeldir. Bu kilo aralıklarında 1.70 m boyundaki biri 60 kilo, 1.68 m boyundaki biri de 58 kilo olursa harikulade bir görüntü çıkar ortaya

sinav stresi hehehe ben o asamalari gectim tam bir yil oldu. simdi meyvesini yiyorum o zor gunlerin. annemlere bilet alacam arabayla gitmiyecem 1 saatlik yol netten almiyayim dedim yuruyus ii gelir ohhh gidiyorlar haziranda turkiyeye

hosgeldin canim aramiza insallah istedigin kiloya saglikli bir sekilde ulasirsin

sinav stresi hehehe ben o asamalari gectim tam bir yil oldu. simdi meyvesini yiyorum o zor gunlerin. annemlere bilet alacam arabayla gitmiyecem 1 saatlik yol netten almiyayim dedim yuruyus ii gelir ohhh gidiyorlar haziranda turkiyeye

Sen Türkiye de değil miydin

Evet bak uruz daha detaylı bir açıklama yapmış
Benim 58 hedeflememin sebebi yemeyi abartırsam 60 olurum sonra tekrar 58 e dönerim yani kilomu 58 60 arasında sabitlemek amacıyla öyle hedefledim:26:

uruzcum sende bilgilerini yaz istersen duygucuk girsin ilk sayfaya

bu arada boyun kaç kaç kilosun şuan kaç kilo vermeyi hedefliyorsun ne zmandır diyet yapıyorsun
cnm

biraz fazlamı oldum ne

Tabii ki paylaşırım :)
1.70 m boyundayım, 74 kiloya kadar inmiştim ama sonra öyle bir saldım ki kendimi 80 kilonun kapısına dayandım tekrar. Biraz diyet yaparak, biraz kaçamak yaparak 77.5 kilo oldum şu sıralar
Benim de en son hedefim 58 kilo olmak ama o zamana kadar 70 kilo, 65 kilo ve 60 kiloyu da ara hedefler olarak belirledim.

keske izmirimi ozledim deniz kokusunu ozledim ama gitmiyecem bu yil belcikaya katlanacam bu yil zaten gitmek ii gelmiyecek bana exxx askimi gormektense olurum yeni yeni toparlaniyorum zaten belki yazin 3 haftalik tatilde bende fransaya falan giderim bakalim

Uruzcum ilk sayfayı okuduysan eğer (aslında ilk 10-15 sayfada önemli bilgiler paylaşmaya çalıştım) Hepimizin bilgilerini oraya yazıyorum o yüzden bugün tartılmadıysan eğer yarın aç karnına tartılıp bana kilonu söyleyebilir misin seni de yazayım oraya

kilo vermek gerçekten azim işi yemek yeme çok tatlı gliyor insana
ama işte kilo alıncada hayatta hep geriden geliyorsun giydiklerin yakışmıyor ortamlarda
kilolu muamelesi görüyorsun

eşin begenmiyor
daha bi dolu örnek işte

neyseki önemli olan azim etmek bi yerden başlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…