keske izmirimi ozledim deniz kokusunu ozledim ama gitmiyecem bu yil belcikaya katlanacam bu yilzaten gitmek ii gelmiyecek bana exxx askimi gormektense olurum yeni yeni toparlaniyorum zaten belki yazin 3 haftalik tatilde bende fransaya falan giderim bakalim
Uruzcum ilk sayfayı okuduysan eğer (aslında ilk 10-15 sayfada önemli bilgiler paylaşmaya çalıştım) Hepimizin bilgilerini oraya yazıyorum o yüzden bugün tartılmadıysan eğer yarın aç karnına tartılıp bana kilonu söyleyebilir misin seni de yazayım oraya
keske izmirimi ozledim deniz kokusunu ozledim ama gitmiyecem bu yil belcikaya katlanacam bu yilzaten gitmek ii gelmiyecek bana exxx askimi gormektense olurum yeni yeni toparlaniyorum zaten belki yazin 3 haftalik tatilde bende fransaya falan giderim bakalim
kilo vermek gerçekten azim işi yemek yeme çok tatlı gliyor insana
ama işte kilo alıncada hayatta hep geriden geliyorsun giydiklerin yakışmıyor ortamlarda
kilolu muamelesi görüyorsun
eşin begenmiyor
daha bi dolu örnek işte
neyseki önemli olan azim etmek bi yerden başlamak
İlk sayfalara bakmamıştım, hemen şimdi okurum neler yazdığını, eğer kurallar varsa kuralların neler olduğunu :)
Yarın aç karnına tartıya çıkarak söylemem en iyisi sanırım, daha gerçekçi bir sonuç olur.
ohh çlem avrpayı bbirene katmışsın bakıyorm gez sen gezz ,
ama izmirin yerini hangi ülke tutar cnm ya
aynennn 56 ile baslamistim resmen pantolonlarim sikiyordu yeni seyler almak istemiyordum simdi dugmesi kapali giyebiliyorum bu insani acayip moralmen etkiliyor cok keyif aliyorum. haa bu arada bende sabah tartildim 200 gram daha gitmis dun yedigim un kurabiyesine ragmen ya ben arada kacamak yapsam haaa
uruz sorması ayıptr çizelgen ne çizelgesi
anlayamadım kusura bakmaa
size diyorumda beni dinleyen yok
arada kçıracaksınki metebolizma canlansn
hep saman gibi aynı şeyi yemekten vücutta bıkıo
duygusuzcuuk demekki dün ödem vs bir şey vardı. gitmiş. ne güzel işte
bu arada uruz hoş geldin sen de
Siz yine de fazla abartmadan kaçırın ama
Sırf diyet monotonlaşmasın vücut şoka girsin düşüncesiyle söylüyorum bu haftada bir olayını
Siz yine de fazla abartmadan kaçırın ama
Sırf diyet monotonlaşmasın vücut şoka girsin düşüncesiyle söylüyorum bu haftada bir olayını
benim kıyafetlerim neden hiç bollaşmadı anlayamıyorum:44:
mesela pazar günleri sabahtan başlayarak akşama kadar ne bulduysak yiyemezmiyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?