Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Ohoooo kız geziyor:97: Biz de oturuyoruz:97:

İlk sayfalara bakmamıştım, hemen şimdi okurum neler yazdığını, eğer kurallar varsa kuralların neler olduğunu :)

Yarın aç karnına tartıya çıkarak söylemem en iyisi sanırım, daha gerçekçi bir sonuç olur.

ohh çlem avrpayı bbirene katmışsın bakıyorm gez sen gezz ,
ama izmirin yerini hangi ülke tutar cnm ya

aynennn 56 ile baslamistim resmen pantolonlarim sikiyordu yeni seyler almak istemiyordum simdi dugmesi kapali giyebiliyorum bu insani acayip moralmen etkiliyor cok keyif aliyorum. haa bu arada bende sabah tartildim 200 gram daha gitmis dun yedigim un kurabiyesine ragmen ya ben arada kacamak yapsam haaa

uruz sorması ayıptr çizelgen ne çizelgesi
anlayamadım kusura bakmaa

ohh çlem avrpayı bbirene katmışsın bakıyorm gez sen gezz ,
ama izmirin yerini hangi ülke tutar cnm ya

ama ben kac yildir gitmedim turkiyeye hic bir yere gitmedim yazin kimse burada kalmiyor iki yildir gitmedim bu yilda malum sebepden dolai gitmiyecem bari baska yere gidem kuzenlerle diyorum. valla turkiyenin heryerine bayiliyorummm ama izmirrr baska yaa gerci herkesin memleketi baskadir ya

size diyorumda beni dinleyen yok
arada kçıracaksınki metebolizma canlansn
hep saman gibi aynı şeyi yemekten vücutta bıkıo

uruz sorması ayıptr çizelgen ne çizelgesi
anlayamadım kusura bakmaa

Adımsayar kullanıyorum canım, attığım adımların sayısını gösteren bir çizelge :)
Daha bugün başladım ve sadece 2300 adım atabildim şimdiye kadar.

İlk sayfaları okudum ve öğün konusuna değinmek istiyorum.
Ben günde 3 öğün şeklinde beslenmeye başladım, önceleri 6-8 öğün şeklinde besleniyordum ama daha çok acıkıyordum. Doktor 3 öğün beslenmemin daha iyi olduğunu söyledi ve ben de bunun faydalarını görmeye başladım, daha az acıktığımı hissediyorum. Dünkü hüsranı, kendimden geçmiş bir şekilde yemek yememi saymazsak her şey yolunda

bu arada dünya süt gününüzü kutlarımm

günde bir bardak süt içelim kızlar kemiklerimiz erimesin yaşlanınca egilip bükülmeyelim

size diyorumda beni dinleyen yok
arada kçıracaksınki metebolizma canlansn
hep saman gibi aynı şeyi yemekten vücutta bıkıo

valla ben ne zaman kacamak yaptiysam kilo verdim ne zaman dikkat ettiysem uzun sure kilo durdu yerinde ama bugun detoks gunum bakalim daha acikmadim sabah limonlu su ictim sonra hafif kahvalti yaptim. artik acikinca meyve sebze duygucum kahvaltisiz yapamiyorum hele haftasonu olunca ailecek seviyorum

Evet kızlar şimdi hepinizin yazdıklarını okuyunca haftada bir gün hafif kaçırarak yemek gerektiğini düşündüm.. Mümkünse tartıldıktan sonraki gün ufak tefek şeyler kaçırın veya detoks yapın meyvelerle..
Benim meyvelerimde bitmişti o yüzden karbonhidrata başvurdum..
Az önce kargoyla meyvelerim geldi belki yarın bol meyve ve az karbonhidratla tekrar yaparım..

Çilemcim anlıyorum insan ailesiyle kahvaltı yapmak istiyor olsun senin detoksunda öğlen akşam olur

Gözde hoşgeldin Hepimizde mi ödem vardı anlamadım ki Ya da cumaları tartı günü olunca vücutlarımız kasıyor kendini çünkü cumartesileri herkes gram bile olsa kilosunun gittiğini söylüyor

Dünya Süt Gününüzü ben de kutlarım zaten diyetimiz de süt ve süt ürünleri çok önemli biliyorsunuz

Evet kızlar en yakın zamanda pantolonlarınızın poponuzdan düşmesini dilerim
Benimkiler bollaşmaya başladı çok kötü duruyorlar off yeni almıştım daha ya

Siz yine de fazla abartmadan kaçırın ama
Sırf diyet monotonlaşmasın vücut şoka girsin düşüncesiyle söylüyorum bu haftada bir olayını

mesela pazar günleri sabahtan başlayarak akşama kadar ne bulduysak yiyemezmiyiz yani

Oldu canım
Hani aterilerde bir oyun vardı böyle bir kafa önüne ne gelirse yiyordu
Kocana söyle sen ağzını açık tut böyle eşin sürekli bir şeyler yedirsin hiç durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…