Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşşşallah demekki çok akıllısın senn
orayı öle kazanmak kolay deil canım
aman dıyguszck ya insanın içinde olduktn sora küçük bi köyde bile azar dimi
ama yinede haklısın tabi
anladım cnm
bende istanbul dışında başka yerde yaşayamam meselaa
duygszck sen bugün ne yeedin hiç yazmadın
hayirli aksamlar kizlar moral bozukluguyla su an iki tane un kurabiyesi yedim kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. ben sabah tartildim sadece 100 gram vermisim 51.4
sabah yediklerim
bir dilim ekmek
krem peynir
4 zeytin
ogle
bir tavuk kanadi
salata
aksam
4 kasik yogurt
1 kasik fasulye
3 saatte yakin yurudum bugun ayaklarim sis halsizim moral sifir ya duygucum haftasonu detoks yapsam ya en azindan vucut sasirsa masirsa haa ne dersin ne onerirsiniz
ya birde carsamba gunu hasta olacam onunda etkisi var biliyorum bir hafta oncesinden baslar zaten karin agrilarim sislikler falan ancak reglin 3. 4. gunu rahatlarim ama tam kilomuda reglden 3 gun sonra ogrenebiliyorum cunku o hafta mutlaka 1 kiloda fazla cikarim tartida
ya kusura bakma ne yazacagimi bile sasirdim 50.4 yok bide iki kilo fazla yaziyom yeni basladigim doneme gittim neyse iki gun dedigin gibi yapacam en azindan hafta sonu 500 gram insin bi 48 gorsemde kurtulsam. cok tesekkur ederim duygucum cevap verdigin icin oneriye ihtiyacim vardi
hehe bir kilo fazla yazmisim ))
Tartı bugün yarın kilo verdiğimi söylüyor
1 günde mi
O zaman haftaya kadar 2 buçuk kilo daha veririm
Uff sinirlerimin bozuk olduğu anlaşılıyor herhalde
gunaydin arkadaslar bir gunde yarim kilo supersin masallah sinirlerin acep neden bozuk ben birazdan cikip yuruyus yapacam az hava gunesli gunes gorduk mu sokaklardayiz