• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

Hacettepedeyim:97:

Öyle de İstanbulu istemedim ben ya Antalya gibi küçük ve sessiz bir şehirden sonra İstanbul benim için facia olurdu:52:

maşşşallah demekki çok akıllısın senn
orayı öle kazanmak kolay deil canım
aman dıyguszck ya insanın içinde olduktn sora küçük bi köyde bile azar dimi
ama yinede haklısın tabi

maşşşallah demekki çok akıllısın senn
orayı öle kazanmak kolay deil canım
aman dıyguszck ya insanın içinde olduktn sora küçük bi köyde bile azar dimi
ama yinede haklısın tabi

Teşekkür ederim:77::78:

İstanbul biraz gürültülü ve stresli geliyor bana erkek arkadaşım orda ayda bir görüşürüyoruz o 1 günde bile bunalıyorum:50:

hayirli aksamlar kizlar moral bozukluguyla su an iki tane un kurabiyesi yedim :43: kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. ben sabah tartildim sadece 100 gram vermisim :43: 51.4

sabah yediklerim
bir dilim ekmek
krem peynir
4 zeytin

ogle
bir tavuk kanadi
salata

aksam
4 kasik yogurt
1 kasik fasulye

3 saatte yakin yurudum bugun ayaklarim sis halsizim moral sifir ya duygucum haftasonu detoks yapsam ya en azindan vucut sasirsa masirsa haa ne dersin ne onerirsiniz :50:

hayirli aksamlar kizlar moral bozukluguyla su an iki tane un kurabiyesi yedim :43: kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. ben sabah tartildim sadece 100 gram vermisim :43: 51.4

sabah yediklerim
bir dilim ekmek
krem peynir
4 zeytin

ogle
bir tavuk kanadi
salata

aksam
4 kasik yogurt
1 kasik fasulye

3 saatte yakin yurudum bugun ayaklarim sis halsizim moral sifir ya duygucum haftasonu detoks yapsam ya en azindan vucut sasirsa masirsa haa ne dersin ne onerirsiniz :50:

Canım dayanabilirim diyorsan haftasonu 1 günü meyve ve meyve sularıyla geçirerek detoks yapabilirsin :44:
Yada benim gibi sadece karbonhidrat olarak da düşünebilirsin:44:
Meyvem olmadığı için vücuda karbonhidrat yüklemesi yapıp ardından yine diyete geri dönmeyi düşünüyorum:44:

50.4 olmasın o kilon :44: Kilo mu aldın kız :S

Son düzenleme:
dayanirim ya iki gun yaparim hatta haftasonu evde otururum iki gun meyve yerim kahvalti falan yok demi cunku gercekten takildi kilo tum yediklerimi yaziyorum kilom az biliyorum o yuzden az veriyorum olsun boyle 3 ay mi devam edecek 2 3 kilo icin

ya birde carsamba gunu hasta olacam onunda etkisi var biliyorum bir hafta oncesinden baslar zaten karin agrilarim sislikler falan ancak reglin 3. 4. gunu rahatlarim ama tam kilomuda reglden 3 gun sonra ogrenebiliyorum cunku o hafta mutlaka 1 kiloda fazla cikarim tartida

ya birde carsamba gunu hasta olacam onunda etkisi var biliyorum bir hafta oncesinden baslar zaten karin agrilarim sislikler falan ancak reglin 3. 4. gunu rahatlarim ama tam kilomuda reglden 3 gun sonra ogrenebiliyorum cunku o hafta mutlaka 1 kiloda fazla cikarim tartida

Evet canım büyük ihtimal regl olacağın için olabilir benim bazen 10 gün öncesinden başlar şişliklerim...

Kahvaltını taze sıkılmış meyve sularıyla yap tatlım domates salatalık yiyebilirsin.. Çiğ sebze falan :44:

Gün içinde de meyve sebze yemeye çalış acıktıkça:44:

Bir de kilonda bir hata var canım 50.5 mişsin en son:44:

ya kusura bakma ne yazacagimi bile sasirdim 50.4 yok bide iki kilo fazla yaziyom yeni basladigim doneme gittim neyse iki gun dedigin gibi yapacam en azindan hafta sonu 500 gram insin bi 48 gorsemde kurtulsam. cok tesekkur ederim duygucum cevap verdigin icin oneriye ihtiyacim vardi

ya kusura bakma ne yazacagimi bile sasirdim 50.4 yok bide iki kilo fazla yaziyom yeni basladigim doneme gittim neyse iki gun dedigin gibi yapacam en azindan hafta sonu 500 gram insin bi 48 gorsemde kurtulsam. cok tesekkur ederim duygucum cevap verdigin icin oneriye ihtiyacim vardi

hehe bir kilo fazla yazmisim ))

Tartı bugün yarım kilo verdiğimi söylüyor:53:
1 günde mi:53:

O zaman haftaya kadar 2 buçuk kilo daha veririm:9:

Uff sinirlerimin bozuk olduğu anlaşılıyor herhalde:1:

Son düzenleme:
kuzum ben bugün tartıldım 76.60 geldim bu arada acaba haftaya 75.50 olurmuyumk yaa

ama biliosun ben haftasonu yiyorum ya belki o kadar veremem:14:

Tartı bugün yarın kilo verdiğimi söylüyor:53:
1 günde mi:53:

O zaman haftaya kadar 2 buçuk kilo daha veririm:9:

Uff sinirlerimin bozuk olduğu anlaşılıyor herhalde:1:

gunaydin arkadaslar bir gunde yarim kilo supersin masallah sinirlerin acep neden bozuk ben birazdan cikip yuruyus yapacam az hava gunesli gunes gorduk mu sokaklardayiz :60:

Back