Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

bu arada yediklerimi yazayım.

akşam
* 3 fish fingers (zeytin yağında az)
* 4-5 yaprak kıvırcık 1 salatalıktan salata yaptım yağsız. 1 kaşık yoğurtla karıştırdım. misss

diyeti bıraktıktan sonra yemeğe saldırmazsak almayız bence.
ben de o kadar çok kalorili beslenmiyorum ki. yağ da çok çokaz kullanıyorum.
kilo verdikten sonra da dikkatli beslenerek biraz zaman geçirirsek almayacağımı düşünüyorum şahsen.
umarım yani.

kızlarrrr ben geldimmm ayyy tam dayaklığım köydde çok yedim ve sonra üşüttüm hasta oldum şuan burnumu çeke çeke yazıyorummm,ben bu hafta tartılmaktan muaf olsam
önceki sayfaları yarın okucam kızlarrr napmışsınızz bakalım iyi geceler

Kızlar korkmayın yaaaaaa kilo verdikten sonra 2 3 ay kadar kilonuzu korumak için dengeli beslenin kilo aldığınızı hissettiğiniz anda daha 1 kilo bile olmadan önlem alın.. Sonrasında yavaş yavaş yediğiniz şeyleri arttırırsınız.. Bir gün çok abartırsanız ertesi gün daha düzenli beslenirsiniz kilo almazsınız

Nehir ne sorumsuzluğu
Twilight Hakettin

Kilolarınızı söyleyin bakalım bana

Ben bu hafta 600 gram verebilmişim halbuki hiçbir şey kaçırmamıştım kaçırdığım haftalarda daha fazla kilo veriyorum
Vücut sıktı sanırım kendini o yüzden kendime güzel bir pilav yapıp yiyebilirim yarın kusura bakmayın artık vücudun kendini serbest bırakmasını sağlamak amacıyla yapıyorum yarın sırf karbonhidrat ve sebze, meyve yemeyi düşünüyorum:44:
Detoks gibi düşünün Prenses diyeti diye bir şey yazmıştım hatırlarsanız ordaki gibi yapacağım:26:

heeeey :))

ben de 1 kilo verdim duygucuuuum. 62 yani.:44:
eh işte yani.

bu arada ben de kendime ödül günüm bugün.
çok veremesem de

sabah 1 dilim ekmekle normal kahvaltı ettim.
başka da ödülüm olmaz umarım

1 kilo az mı canım yaaa çok sevindim

İlk iki hafta 500 gram verdin bu hafta 1 kilo verdin sevinmelisin bence vücudunun direncini kırdın artık

1 kilo az mı canım yaaa çok sevindim

İlk iki hafta 500 gram verdin bu hafta 1 kilo verdin sevinmelisin bence vücudunun direncini kırdın artık

öyle mi dersin duygusuzcuuum ya :44:
çünkü 3 hafta oldu.
ama onun öncesinde diyet girişimlerim falan oldu. bir de en uzun süre durduğum kilodayım falan. bunların etkisiyle midir :44:
yoksa bence 3 kilo falan vermeliydim.

Sindirimin durmamış olsaydı bence daha fazla verirdin canım:44:

Sıvı yemekler tüketmeye çalışsaydın keşke bugün:44:

Evet en büyük sebeplerden birisi çok uzun süre durduğun bir kilodan inmeye çalışmak.. Hani oyunlarda Check yazar bazı yerlerde oraya girersin sonra oyunda bir yerde ölürsen tekrar o noktadan başlarsın.. Seninki de öyle düşün.. Kilo verip istediğin kiloya indiğin zaman dikkat etmeyip geri kilo alırsan yine bu kilodan takılacaksın bir süre...:44:

Diyelimki bu kiloya gelmeden önce 59 da uzun süre durduysan 59 olduğunda tekrar takılabilirsin bir süre:44:

Önce ki diyet girişimlerin nasıldı verebiliyor muydun:44:

umarım öyledir. şuan gayet sabırla bekliyorum çünkü :)
ve hafta ortasında tartılmayacağım bu sefer. psikolojim bozuluyor azaldığını görmeyince. ona göre yeme düzenimde de saçmalıyor olabilirim.

diyet girişimlerim derken genelde şok diyet denilen şeyler var ya onlardan yapmaya çalıştım.
verdim mi verdim.
2 geri 1 ileri falan.
geçen seneyi düşünürsem böyle böyle7 kilo falan vermişim sanırım. ama bu 7 kilo falan 1 yılda aldığım kiloydu.
ilk defa şuan dikkatli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum. bir de şuan en uzun süre durduğum kilodayım onu biliyorum. :44:

Anladım canım diyetimiz seni çok zorlamıyorsa devam et bence bir süre daha:44:
Yeme düzenine alışıyor zaten insan bir süre sonra:44:
Umarım bundan sonra her hafta 1 kilo vererek ilerlersin

Anladım canım diyetimiz seni çok zorlamıyorsa devam et bence bir süre daha:44:
Yeme düzenine alışıyor zaten insan bir süre sonra:44:
Umarım bundan sonra her hafta 1 kilo vererek ilerlersin
devam etmeyi düşünüyorum :)
alıştım düzene zaten.
ay keşke 1 hafta da 1 kilo gitse
ama hepimiz inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…