Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

tamam tamam yemicem kızlar vazgeçtim eger çok canım çekerse ya kocişin yediklerinden bi ısırık alırım yada yagsız salata yerim hiç olmadı marketten meyveli yogurt alırım

tamam anlaştıkmı surat ypmaca yok

Bezdirdim Ohh iyi yaptım Sayemde kilo almayacaksın

Ben sana hem surat astım hem de seçenek sundum
Sen seç artık
Dayanamazsan seçeneğin orda
İlla fastfood olması gerekmez diyorsan şiş, köfte tarzı şeyler daha sağlıklı

şaka ediom kız
bi sürü seçenekler var düşük kolorili bişi bulurum ben fast food şart deil
yada kocişin karnını evde iyi bi doyurrum dışarda yemek yemek istemesin die

şaka ediom kız
bi sürü seçenekler var düşük kolorili bişi bulurum ben fast food şart deil
yada kocişin karnını evde iyi bi doyurrum dışarda yemek yemek istemesin die

Tahminim şu yönde sen hamileyken eşin senden daha çok aşermiştir
Anlattıklarından aklı fikri yemekte bir erkek gözümün önüne geliyor

Gerçi erkek arkadaşım 1 buçuk porsiyon iskerden ve masaya getirilmiş bütün salata acılı ezme patates vs. gibi şeyleri bitirdikten sonra senin iskenderini(1 porsiyon) de yerdim ki ben daha dedi bense sadece önümdeki iskenderi zorla yemiştim

evet yaaa 2mizde çok iştahlıyız ama eşim özellikle tatlıya dayamaz aslında çok yemez ama
imkanlarıda degerlendirr diyim canım
erkek arkadaşınada yuh yanee

Çok yemek,yemek şişmanlamaya yol açarken, günlük enerjinin altında kalori alıp, az yemek de şişmanlatıyor

Beslenme ve Diyet Uzmanı Zerrin Aydın, vücudun enerjiye ihtiyacı olduğunu belirterek,

"Günde 2 bin kalori alması gereken bir kişi, bin 400 kalori alıyorsa, vücut az enerji almaya alışıyor. Sadece 1-2 gün 2 bin kalori bile alsa zamanla kilo artışı oluyor. O zaman da su içsem yarıyor diyorlar. Aslında sebebi az kaloriyle yaşamaya alışmak" dedi.

Az kalori almanın metabolizma hızının da düşmesine neden olduğunu hatırlatan Aydın, bir enerji dengesizliği ortaya çıktığını, pazartesi diyete başlayanların kilo dengesi en çok bozulan kişiler arasında yer aldığını ifade etti.

Kiloyu korumanın bir matematik hesabı olduğuna temas eden Zerrin Aydın, kısır döngünün aynı kaloride kalmayı başarmakla ve egzersizle kırılacağını anlatarak şunları söyledi:
"Pazartesi diyeti sakıncalı. Pazartesi diyete başlayan bir kişi, ilk gün bin 100 kalori alıyor. Ancak salı ve çarşamba günleri arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Kek ya da pastaya dayanamayıp yiyor, aldığı kalori 2 bini buluyor. Ertesi gün yine bin 100 kalori alıyor, bir sonraki gün dışarı çıkıyor, bin 500 kalori alıyor. Bu dengesiz kalori alımı da vücudun şaşırmasına neden oluyor. Amaç zayıflamak oluyor ama aslında kilo alınıyor."

KİLOYA HEP DİKKAT ETMEK DE ŞİŞMANLATIYOR

Sadece diyet yapanların değil, hep kilosuna dikkat etmek için düşük kalori alanların da kilo aldığını vurgulayan Aydın, "Bir gün az 2 gün çok yiyorlar. Oysa her gün 2 bin kalori alsalar ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterseler, kilo da almayacaklar. Zayıflamak uğruna yarı aç yaşayanlara, sağlıklı beslenme programı hazırlanması gerekir. Kilo vermek isteyenlere sevmedikleri yiyeceklerden oluşan bir beslenme programının sunulmaması gerekiyor. Kişilerin yeme alışkanlıklarının, dışarıda yemek yiyip yemediklerinin, tatlı alışkanlıklarının ve egzersiz durumlarının da araştırılması önemli. Kas ve su kaybına neden olmayan, yağdan kilo vermeyi hedefleyen bir program hazırlıyoruz" diye konuştu.

ZAYIFLAMAK DEĞİL KORUMAK ZOR

Artık kilo vermek kadar kiloyu korumanın da önemli olduğuna işaret eden Aydın, "Hiç zayıflama diyeti uygulamamış kişilerin kilo vermesi daha kolay. Ama hayatını sürekli zayıflama diyeti uygulayarak geçiren kişilerin, metabolizmaları yavaşladığı için kilo vermeleri sırasında vücut büyük bir direnç gösteriyor. Bu direnci kırmak da çok zor oluyor. Bu nedenle verilen kiloları korumak da, en az vermek kadar emek istiyor. Zayıflama programı bitip de koruma programına geçildiğinde, her 15 günde bir yağ, kas ve su ölçümü yapılıyor. Programı uygulayan kişilerden yediklerini ve yaptıkları kaçamakları yazmaları isteniyor. Kilo belli bir dengeye oturunca da belli bir kaloriyle devam etmeleri sağlanıyor" diye konuştu.

evet yaaa 2mizde çok iştahlıyız ama eşim özellikle tatlıya dayamaz aslında çok yemez ama
imkanlarıda degerlendirr diyim canım
erkek arkadaşınada yuh yanee

Hamilelikten güzel imkan mı var
Tatlı... Canım istiyor uzun zamandır künefe.. (halbuki sevmem)

Yaa düşününce evet harbiden yuh benim sevgilime
Sınav stresine bağlıyorum

Hamilelikten güzel imkan mı var
Tatlı... Canım istiyor uzun zamandır künefe.. (halbuki sevmem)

Yaa düşününce evet harbiden yuh benim sevgilime
Sınav stresine bağlıyorum

off naptın sen yaa künefemi hiç dayanamammm offf
üstünede kaymaklı dondrma ohh yemede yanında yat

Kız hangi insan gün içinde 2000 kalori harcıyor
Çocuksuz bir ev hanımı günlük 1200 kalori bile harcamıyor ki
Diyetisyenin verdiği 6 öğünlük 1250 kalorilik diyetle kilo aldım üstelik hergün spora da gidiyordum

Sadece bu diyetle kilo verebildim
Ayrıca ilk sayfada anlattığım gibi kaç ay boyunca da kilo almadım

Orda bahsedilen şey büyük ihtimal şok diyetleri aylarca devam ettirenlerle alakalı:44:
Benim bir arkadaşım var sabah bir dilim ekmek yer öğlen form bisküvi var ya şu talaş gibi olan ondan yer akşam da salata alır dışardan yağsız sossuz.. onunda marullarını falan yemez yarısını yer gerisini bırakır

En ufal bir şey yesin fazladan hemen kilo alır normal:26:

slm kizlar kusura bakmayin dun sayfayi yenilerken gene acilmadi sayfa giris yapamadim tekrar. nehircim boyum 160 yani uzun degilim. ayrica ii seyirler sana nehircim senin sayfaya attigini okudumda sasirdim acaba ben gun icinde 1500 kalori falan aliyor muyum bence almiyorum kizlar eger rejimi birakirsam ya az birsey yersem kilo alirsam korktum simdi gerci duygu ii bir aciklama yapmis ya surekli detoks yapanlar falan icin gecerli diye ama benimde yediklerimin kalorisi sanki az

sabah
bir dilim ekmek
2 tane krem peynir
4 zeytin

ogle
4 kasik makarna
4 kasik taze fasulye
bir domates
yesillik

aksam
200 gram yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…