Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

ben 3 haftadır yapıyorum canım 84.50 dim
2 gündürde burdaki arkadaşlarla yapıyorum biraz daha agırlaştırdım diyetimi 3 günde 1 kilo daha gitti 79 kiloyum şuanda hedefim haftada 2 veyada 1.5 kilo vermek ve 60 kiloya inmek

günaydın kızlarr veee 1 haftayı tamamladım 65.6 ile başlamıştım ve sonuç 64.6 tam 1 kiloben çok mutluyum çünkü zorlanmadan verdim ahhh bide spor yapsaydım daha iyi sonuç alabilirdim
10 dan geriye saymaya başladım artık 9.6 kilo

Son düzenleme:
tartı bozukmuş ben 1 ay önce başlarken 64.6 mişim
tartıldım şimdi
tok karnına
adet şişkinliğiyle bi de kabızlık sorunum var..
59.4 çıktım
aman moralim bozuldu be
neden moralin bozuldu ki canım bence gayet güzel sonuç tebrik ederim

tebrik ederim canım ayyy valla okuyunca daha bir mutlu oldum,bu mutlulukla aman bozmayalım

ay ne ne güzel herkes kilo vermiş

dolunay sen de bir ayda çok iyi kilo vermişsin. hiç az değil bence:44:

bu arada ben bugün evde olduğum için sanırım canım normal kahvaltı istedi.
* 2 dilim kepek ekmeği
* 2 domates
* biraz peynir
* şekersiz çay

yedim. :)

ama bunları bayağı bir geç yediğim için öğlende sadece süt içerek dengelemeyi düşünüyorum bakalım.

yarın da benim 1 hafta ama tartılmayabilirim ben

Son düzenleme:
gzd neden tartılmıcan regl misin yoksa öyleyse tartılma ama degilsen tartıl merak ederiz

ya değilim ama az kaldı sanırım. çünkü şişmeye başladım.
o yüzden bugün form çayları içmeyi düşünüyorum.
eğer biraz azalırsa tartılacağım.
ama eğer kilo verememiş olursam moralim bozulsun istemiyordum.
o yüzden:44:

hımmm anladım canım tamam o zaman..saol tatlım 1 kilo verebildim,bu hafta spor ekliyim biraz diyorum...

Canım çok sevindim senin adına gerçekten dikkat etmeye çalışıyorsun Nehircim Umarım böyle devam eder

Dolunaycım iyi değil mi ki 5 kilo vermişsin işte canım daha ne istiyorsun:44:

Twilight canım senin içinde çok sevindim zorlanmadan aç kalmadan geri alma korkusu olmadan kilo vermek en iyisidir Devamı çabuk çabuk gelir umarım

Gözdecim yarın ben tartıya çıkacağım bugün regl olduğum için geçen haftaki gibi mükemmel bir sonuç beklemiyorum ama sana soda tavsiye ederim hergün 1 tane soda içip sağ tarafına doğru yat bir 5 10 dakika kadar benim vücudumdaki şişlikleri attığını düşünüyorum istersen yarın tartılmayıp pazartesiye kadar bunu uygula

Kızlar evde yapacağınız 5 10 dakikalık egzersizler sizi sıkılaştırır ben diyetle beraber ağır sporlar yapınca kilo veremiyorum nedense bunu da göz önünde bulundurun günlük yürüyüşler falan yapabilirsiniz bulunduğunuz yer müsaitse ip atlayabilirsiniz hızlı hızlı (hani kolları hiç kıpırdatmadan sadece ipi çevirerek atlanıyor ya)

Ben de bugün süt içtim ve geçen hafta çok güzel kilo verdiğim için kendime pizza ödülü vereceğimi söylemiştim öğlen de beyaz peynirli domatesli ve zeytinli bir pizza yedim en küçük boylarından

Ama acaba akşam meyvemi yemesem mi pizzanın karşılığında? Yada umursamasam mı karar veremedim

bence yeme tatllım azda olsa dengelersin bence

soda içiyorum ama çok nadir.
dediğini yapayım, gidip hemen içeyim bir soda :)

eğer kendimi tutamayıp tartılırsam ve kilo verememişsem takmayacağım bunu ya. devam edeceğim aynı şekilde. şişlikler gidince düzelir belki

Adetin geçene kadar moralini bozma geçtikten sonra yine verememiş olursan o zaman bir daha düşünürüz:44:

öğün atlama bence ya.bi elma yiyebilirsin..ya da bir kase çilek.hiçbişecik olmaz ki o kadar şeyden

yediklerimi sayayım

sabah:sirkeli ılık su,yeşilçay.2 kuru kayısı
bir kase nestle nesfit

öğlen:yeşilçay,tavuk ciğeri sote,yoğurt

ara:2 kuru kayısı

akşam:yeşilçay,tavuk ciğeri sote,yoğurt

Afiyet olsun dolunaycım

Aslında öğün atlamamak konusunda da haklısın ama sadece muz var küçük boy ama ne bileyim:44:

Afiyet olsun dolunaycım

Aslında öğün atlamamak konusunda da haklısın ama sadece muz var küçük boy ama ne bileyim:44:

ay sen ne kadar sıkıyosun kendini öylee.bak sonra birden patlarsın herşeye saldırırsın
ben bir ay içerisinde bitter de yedim,çubuk kraker de.öyle çok kısma kendini..
muz mu var,ye.ama genelde elma falan yemeye özen göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…