- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Mesir olandan değil hep gülecekMesir macunu gösteriyorum gülüyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesir olandan değil hep gülecekMesir macunu gösteriyorum gülüyor.
Hem gülüp hem yiyorsa mesele yokMesir macunu gösteriyorum gülüyor.
Nazar etmeyesin kizzz :)) adamın icinden gelmiyordur düzelir valla bizim ki bazen tam gün nöbetten gelip hastene stresini bende boşaltıyorÇocuklardan sonra isteksizlik başladı herifte, 1.çocuktan sonra tam düzeldi 2.çocuk oldu. Şimdi zar zor toparlıyoruz işte. Burda gün aşırı girişen tipler okuyup delleniyorum.
Hangisi canım?Mesir olandan değil hep gülecek
Mayıs ayında 10 yıl dolmuş olacak bizim tek çocuk var gün aşırı devam bizde ☺☺Çocuklardan sonra isteksizlik başladı herifte, 1.çocuktan sonra tam düzeldi 2.çocuk oldu. Şimdi zar zor toparlıyoruz işte. Burda gün aşırı girişen tipler okuyup delleniyorum.
Ne ala iyi işteGayet normal. Biz 1 haftadir konusmuyoduk yani ben konusmuyodum. Dun aksam nolduysa barismisiz orasini hatirlamiyorum kasiklarim agrisina zor kalktim yataktan 1 haftanin hincini aldi galiba
Yakında içini dışına çıkaracam o olacak.Nazar etmeyesin kizzz :)) adamın icinden gelmiyordur düzelir valla bizim ki bazen tam gün nöbetten gelip hastene stresini bende boşaltıyor
Sen de cilve yap adamı cildirt farklilik yap veya vücut çorabı al ahahayy .Yakında içini dışına çıkaracam o olacak.
Gelecekteki biz devammm :)Mayıs ayında 10 yıl dolmuş olacak bizim tek çocuk var gün aşırı devam bizde ☺☺
Çamaşır falan çok boş geliyor bana. İsteyen adama kendir çuvalı da giysen fark etmiyor yav. Benim durumumu yaşayıp seksi çamaşır ile aşan olmuş mudur acaba?Sen de cilve yap adamı cildirt farklilik yap veya vücut çorabı al ahahayy .
Bizimki ister şalvar giyeyim farketmiyor tabi ötesi de farklı oluyor
Eşinizi heyecanlandıracak şeyler yapsanız? Denediniz mi hiç bu tarz yöntemleri?Çamaşır falan çok boş geliyor bana. İsteyen adama kendir çuvalı da giysen fark etmiyor yav. Benim durumumu yaşayıp seksi çamaşır ile aşan olmuş mudur acaba?
Çamaşır falan çok boş geliyor bana. İsteyen adama kendir çuvalı da giysen fark etmiyor yav. Benim durumumu yaşayıp seksi çamaşır ile aşan olmuş mudur acaba?
Kış geliyor dogalgaz faturalarını göstererek kalp atışlarını hizlandirabilirsinEşinizi heyecanlandıracak şeyler yapsanız? Denediniz mi hiç bu tarz yöntemleri?
Ehh işte bu da senin serseri serbest stilinKış geliyor dogalgaz faturalarını göstererek kalp atışlarını hizlandirabilirsin
Coni moni izleyin bilrikte dersin şimdi ya senEşinizi heyecanlandıracak şeyler yapsanız? Denediniz mi hiç bu tarz yöntemleri?
9 kg verdim, üst göbek gitti, az heyecanlandı gibi.Eşinizi heyecanlandıracak şeyler yapsanız? Denediniz mi hiç bu tarz yöntemleri?
AhahahKış geliyor dogalgaz faturalarını göstererek kalp atışlarını hizlandirabilirsin
Kesinlikle biz bunu burda ıncili donla anlattik biz bunu burda vücud çorabı ile anlattikEhh işte bu da senin serseri serbest stilin
Vücut çorabı mesele ile inciili don ölümüne kapışirKesinlikle biz bunu burda ıncili donla anlattik biz bunu burda vücud çorabı ile anlattik
Aklımdan geçmedi değil de söyleyemedim işte... Dedim bu kadar coni mevzusu yeter ama öneri isterseniz bir tanede kadın önereyim mia adı ajsjsjsjsConi moni izleyin bilrikte dersin şimdi ya sen