- Konu Sahibi Kedigilerden33
Açmadan olmazAçmadan ne yapmamızı onerirsin güven adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açmadan olmazAçmadan ne yapmamızı onerirsin güven adına
Testeron nakil mi ahhaay kız tamam iyi diyoruz ama saclar gitti şakalar da gür ama kel olavak kel ortasi en güzelAlev alev izliyorum bir taraftan. Hem burdan kopamıyorum hem diziden. Heriflerin isteksizlik sorununa bir çare çıkar mı diye de bakıyorum işte. Benimkine testosteron nakli yaptıracağım karar verdim.
Yo maksat hiç ummadığı anda içini gıdıklamak jsjsjsNiye birlikte izleyelim desen yok mu diyecek
Utanırım kız öyle demeAçmadan olmaz
Ya sen varya ne fenasinYo maksat hiç ummadığı anda içini gıdıklamak jsjsjs
Mesir macunu , keçiboynuzu pekmezi verek Katibin RuhuAlev alev izliyorum bir taraftan. Hem burdan kopamıyorum hem diziden. Heriflerin isteksizlik sorununa bir çare çıkar mı diye de bakıyorum işte. Benimkine testosteron nakli yaptıracağım karar verdim.
Utangaçlıgin burdan bile belli oluyor canımUtanırım kız öyle deme
Yazık kız gunahBakın şimdi noluyor biliyor musunuz? O çok dijital platformlardan dizi izlemez. Açıyorum nekşfliş’ten şöyle +18 dizi veya film (zaten hepsini izlediğim için biliyorum) o masumca normal dizi izleyeceğiz sanıyor. Sonra ekrana pattt bir sahne çıkıyor. O da ses çıkarmıyor. Bende kıskıs gülüyorum çaktırmadan. Sonra amacıma ulaşıyorum. Garibim her seferinde gerçekten bir şeyler izleyeceğiz sanıyor. İleride oyuncak falan almayı da düşünüyorum.
Utangaçlıgin burdan bile belli oluyor canım
Keçiboynuzu pekmezi bir işe yaramıyor onda. Ben yiyorum yarıyor bana. Çok değişik.Mesir macunu , keçiboynuzu pekmezi verek Katibin Ruhu
Yazık kız gunah
Oyuncak falan alın (hiç denemedim)Keçiboynuzu pekmezi bir işe yaramıyor onda. Ben yiyorum yarıyor bana. Çok değişik.
Adam adam değil ki hayvanSadece adı olsa iyi daha nelerini
Ne alacaksın oyuncak vibrator falan mıBakın şimdi noluyor biliyor musunuz? O çok dijital platformlardan dizi izlemez. Açıyorum nekşfliş’ten şöyle +18 dizi veya film (zaten hepsini izlediğim için biliyorum) o masumca normal dizi izleyeceğiz sanıyor. Sonra ekrana pattt bir sahne çıkıyor. O da ses çıkarmıyor. Bende kıskıs gülüyorum çaktırmadan. Sonra amacıma ulaşıyorum. Garibim her seferinde gerçekten bir şeyler izleyeceğiz sanıyor. İleride oyuncak falan almayı da düşünüyorum.
Hiç benlik değil öyle şeyler. Canlısı dururken oyuncakla oynama yaşını çoktan geçtimOyuncak falan alın (hiç denemedim)
Kime dedunnAdam adam değil ki hayvan
Benn masumumSen sus bı coni atıldı ortaya sen kayboldun bı bakayim dedin gidiş o gidiş
Evet ve salıncak çok istiyorum düşmezsem iyidir tavandan kopmazsa yere çakılmam inşNe alacaksın oyuncak vibrator falan mı
Öyle deme ben hayvansever bir gönüllüyumAdam adam değil ki hayvan
ConiyeKime dedunn
3 -5 tanecik izleyip geldinBenn masumum