- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Bizde bazen aniden olur her şey. Aniden gelir ister hani önsevişme olmadığı için ilk başında biraz acır ama hemen ıslanma olur.Adam rekor denemesi yapıyor sanki,maşallah diyeyim. Geçen akşam 3. ye devam etsek mi diye düşündük, aslında isteğim de var gibiydi ama ıslanamayacakmışım gibi geldi,hadi dedim boş ver sabaha kalsın. Kadın bünyesi de kaldırmayabilir. Prezervatif işi sıkıntı zaten geçende zerolardan almış her seferinde lanet ettik
Gözleri döndü mü fena,benim evde de var öylesinden, adet döneminde zaten ben zor dayanıyorum o da bunu bildiği için daha fazla taciz ediyor,
Sana sinir gelmiyorsa şahane, yansın geceler
Her kel iyidir demiyorum ama genelde gen yasta 25 yaşına falan stersten veya hastalıktan dokulmemisse testerondan fazlalığından dökülüyor araştırın testeron fazlbolunca libido yüksek oluyor vuct kulli oluyor sakal falan gür oluyor ama saç gidiyor işteBenim kocam dünyanın en sakin ponçik adamı olabilir. Sesi asla yükselmez, kalp kırmaz çok merhametlidir. Canım kocamAma geceleri adamın içine bir şey kaçıyor tövbeler olsun o ponçik adam gidiyor çarpa çarpa sertçe oluyor.Hele araya regl filan girdiyse evin içinde kovalamaca başlıyor. Zira iş yapamıyorum
Niye lanet ettiniz önceden ne kullanıyordunuzPrezervatif işi sıkıntı zaten geçende zerolardan almış her seferinde lanet ettik
Canım bizde cmts hariç her gece duruma göre 1 veya 2 oluyor ama istikrar önemli her gece hemen hemenRegl gününe kadar her gün oluyor genelde.
Sadece arada nadiren 2 günde bir oluyor.
Evet oyelbence sert olmasının sebebi hınçtan öte bir tartışmadan sonraki ateş ve tutku hali olabilir :d
Kangren haBizde bazen aniden olur her şey. Aniden gelir ister hani önsevişme olmadığı için ilk başında biraz acır ama hemen ıslanma olur.
3.ye devam etseniz muhtemelen ıslanırdınız. Tabi bazen yoruluyor insan. Evet gerçekten sıkıntı bir de nedense çok pahalılar. Bir de bazıları çok küçük olurken sadece ok markasında sıkıntı olmuyor. Adam geçen kangren olacaktı
Adet döneminde gerçekten hormonlara bir şeyler oluyor ama o süreç dinlenme sürecim olduğu için seviyorum o dönemi
Benimki doğuştanHer kel iyidir demiyorum ama genelde gen yasta 25 yaşına falan stersten veya hastalıktan dokulmemisse testerondan fazlalığından dökülüyor araştırın testeron fazlbolunca libido yüksek oluyor vuct kulli oluyor sakal falan gür oluyor ama saç gidiyor işteneyse değer amann
Kız öyle demeBenim koca çoktan ölmüş
Bizim 20 lere kadar saçını görsen fırça gibiBenimki doğuştankel olmasını çok seviyorum bence çok karizmatik kel ve kaslı koca candır
Canım bizde cmts hariç her gece duruma göre 1 veya 2 oluyor ama istikrar önemli her gece hemen hemen
Kel ve kaslı dediBenimki doğuştankel olmasını çok seviyorum bence çok karizmatik kel ve kaslı koca candır
Aynen arada coni diye sataşıyorum zaten
HahahayHanımlar anlatmaya çalıştığınız şey tam olarak bumu
AyıpsınHahahayezdin bizi
Kapat kapat üşümesin sonraHanımlar anlatmaya çalıştığınız şey tam olarak bumu
Şamaroğlana döndü abla daha bişey olmazKapat kapat üşümesin sonra