Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Geçenlerde bir bayan yazdı bir tatlı kaşığı susam,bir tatlı kaşığı bal,bir çay kaşığı tarçın karıstırıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yiyormuş aç karınla, ben de incir çekirdeği yağı kullanıyorum sabah aç karınla bir çay kaşığı, üzerine de bir büyük bardak su, 3 hafta kullanıp bir hafta ara vererek kullanıyorum
Faydasını gördün mü peki?

Niye geçen 6 yılda ne oldu ki 😁 salincaksiz çorapsız mi geçti ahahahahyy😁
O altı yılda ikinci defa anne oldum canım aynı zamanda şehir değiştirdim ve iş koşullarım ağırlaştı, iki küçük çocuk üzerine eklenen iş yorgunluğu ve stresten ben zevkin ne olduğunu bile unuttum, 1,5 yıl önce ancak toparlayabildim kafayı, sonra da çözüm arayışına girdim. Çok şükür başarılı oldum, üzerine pandemi yüzünden eve kapanınca balayı moduna geçtik😅, bu arada çocuklar da büyümüş olduğundan şimdi her şey tıkırında 😁

O altı yılda ikinci defa anne oldum canım aynı zamanda şehir değiştirdim ve iş koşullarım ağırlaştı, iki küçük çocuk üzerine eklenen iş yorgunluğu ve stresten ben zevkin ne olduğunu bile unuttum, 1,5 yıl önce ancak toparlayabildim kafayı, sonra da çözüm arayışına girdim. Çok şükür başarılı oldum, üzerine pandemi yüzünden eve kapanınca balayı moduna geçtik😅, bu arada çocuklar da büyümüş olduğundan şimdi her şey tıkırında 😁
Başarılarınızın devamıni dilerim canım 😬😁🥰

Kızlar eşiniz veya sevgilinizin sex yaparken sergilediği hareketler gerçek karakterini gösteriyor mu ?
Ben eşimle çok sert olunca hoşuma da gidiyor ama sanki tartisinca da aynı şekil bana kötü davranır gibime geliyor.
1 yildır evliyim birkaç defa dışında rartlamadim bana ters sert cikistigini ama sanki bu aralar sinir ettiğim günler daha sert oluyor !
Benim kocam dünyanın en sakin ponçik adamı olabilir. Sesi asla yükselmez, kalp kırmaz çok merhametlidir. Canım kocam ❤️ Ama geceleri adamın içine bir şey kaçıyor tövbeler olsun o ponçik adam gidiyor çarpa çarpa sertçe oluyor.Hele araya regl filan girdiyse evin içinde kovalamaca başlıyor. Zira iş yapamıyorum :KK23::rolleyes:

Valla bacım özel bişi yaptığım yok adamın libidosu yüksek ne yapim 😁 evlendiğimizden beri hep yüksek testeron düzeyi yüksek eşim sağlıkçı buarada test yaptırdı saçlara epey seyrek birakc yıldır otuzuna gelmden saçlar iyice seyreldi doktor testerona bağladıyani sen düşün bacım Allah vergisi Allah bı yerden veriyor saç seyrek sakal çok gur vücut kıllı ve libido yüksek işte kısmet 😬🤔😁
Benim koca kel tamamen ama sakal vücut maşallah. Gece de en az 4 kez oluyor artık ben devam edemiyorum. :confused:

Ben devam edebilsem o daha devam eder.
Ama 4 ten sonra ben bir kenara yığılıp kalıyorum.
Batarsak prezervatiften batacağız diye bulaşıyor bana :rolleyes:
Adam rekor denemesi yapıyor sanki,maşallah diyeyim. Geçen akşam 3. ye devam etsek mi diye düşündük, aslında isteğim de var gibiydi ama ıslanamayacakmışım gibi geldi,hadi dedim boş ver sabaha kalsın. Kadın bünyesi de kaldırmayabilir. Prezervatif işi sıkıntı zaten geçende zerolardan almış her seferinde lanet ettik
Adam hep böyle.
Bir de istedi ya olana kadar bırakmaz. Yemek yap çamaşır as hiç önemli değil. :KK70:
Gözleri döndü mü fena,benim evde de var öylesinden, adet döneminde zaten ben zor dayanıyorum o da bunu bildiği için daha fazla taciz ediyor,

Ama sinir gelmiyor bana 🙈
Sana sinir gelmiyorsa şahane, yansın geceler

X