- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Öbürü daha seksiHanımlar anlatmaya çalıştığınız şey tam olarak bumu
yaaa çok güldüm çok şekerHanımlar anlatmaya çalıştığınız şey tam olarak bumu
Yavru kuşlar irkilmesin diye alıştıra alıştıra attımÖbürü daha seksi
Manyak oldu o popo kırbaç neyim filanŞamaroğlana döndü abla daha bişey olmaz
Kırbaç mi kulaniyirsunuzManyak oldu o popo kırbaç neyim filan
Kırbaç tarzım değildir,aklımı kullanmayı tercih ederim...Kırbaç mi kulaniyirsunuz
Aklında ne tilkiler dönüyorKırbaç tarzım değildir,aklımı kullanmayı tercih ederim...
Tilki olmaya gerek yok..Aklında ne tilkiler dönüyor
Pet şişeyle birleşmekten farkı yoktu çok sinir bozucu, tırtıklıları keşfettikten sonra diğerleri öldü bizim için ama marka önemli bazısı zımpara gibi oluyor, hangi marka diye sorma eşim alıp kutuyu boşattığı için markaya hiç bakmadım.Niye lanet ettiniz önceden ne kullanıyordunuz
Isırık neyse de bu kadarı beni aşar, bir defa cetvelle taciz etmiştim ne olduğunu anlayana kadar hayretle baktıAyıpsın
Cetvelle nasıl taciz etmiştinPet şişeyle birleşmekten farkı yoktu çok sinir bozucu, tırtıklıları keşfettikten sonra diğerleri öldü bizim için ama marka önemli bazısı zımpara gibi oluyor, hangi marka diye sorma eşim alıp kutuyu boşattığı için markaya hiç bakmadım.
Isırık neyse de bu kadarı beni aşar, bir defa cetvelle taciz etmiştim ne olduğunu anlayana kadar hayretle baktıama ateşim başıma vurmuştu o gün çocuklar da huzur vermiyordu döve döve yatak odasına kapattım bir daha da denemedim, benim elimin ayarı iyi de o özenip yaparsa acilde bitebilir
İstenilen cevap alınamadı demi..
Pet siseyle birleşmeyi nerden biliyorsun aboo dünden iyiden iyiye psikijim gittiPet şişeyle birleşmekten farkı yoktu çok sinir bozucu, tırtıklıları keşfettikten sonra diğerleri öldü bizim için ama marka önemli bazısı zımpara gibi oluyor, hangi marka diye sorma eşim alıp kutuyu boşattığı için markaya hiç bakmadım.
Isırık neyse de bu kadarı beni aşar, bir defa cetvelle taciz etmiştim ne olduğunu anlayana kadar hayretle baktıama ateşim başıma vurmuştu o gün çocuklar da huzur vermiyordu döve döve yatak odasına kapattım bir daha da denemedim, benim elimin ayarı iyi de o özenip yaparsa acilde bitebilir
Zamane cetvelleri bizim öğrenciliğimizdeki gibi değil gayet esnek kalçada şaklattım, güzel ses çıkıyormuş öğrendikCetvelle nasıl taciz etmiştin
e o kadarını denemeden de tahmin eder insan gırç gırç geçiyor içindenhis verecek hiçbir şey yokPet siseyle birleşmeyi nerden biliyorsun aboo dünden iyiden iyiye psikijim gitti
Melisa çayını hamile iken içemem belki ama incir çekirdeği yağının bir zararı olmaz herhalde. Önerecğin marka var mı aktardan rastgele mi aldınİncir çekirdeğinin faydasını gördüm, diğerini denemedim, yalnız biraz ruhdal detoks da şart, kafa rahat değilse çok istek duyamıyor insan, melisa çayıyla takviye yaptım ilk zamanlar, sonra ihtiyacım kalmadı
Hiç bişeye üşenmesem duş almaya üşenirim vallaRegl gününe kadar her gün oluyor genelde.
Sadece arada nadiren 2 günde bir oluyor.