Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Melisa çayını hamile iken içemem belki ama incir çekirdeği yağının bir zararı olmaz herhalde. Önerecğin marka var mı aktardan rastgele mi aldın
Bence hamileyken ikisini de içme ama karar senin, marka yok incir çekirdeği yağı için bulduğumu alıyorum ama aktarın saklama koşulları konusunda hassas olduğundan emin ol, yağlar çabuk bozulabiliyor

Libido namına zerre yok içimde. Ve eşim sürekli istekli halde. Madem herkes burda max libido bişey soracağım. Eşim eve geldi mi hemen elleşmeye başlar yanıma yatsa eli ya göğsümde ya kalçamdadır bu beni aşırı sinir ediyor. Oflayıp puflayıp kalkıyorum yanından. Yanaktan öpmez hemen dudağa uzanır. Beni rahatsız eden kısmı ise şu ben saçımı okşasın alnımdan öpsün göğsüne yatırsın isterim ama o direkt özel bölgelere yönelince ben de bu sefer antipati oluşuyor. Kendisine defalarca açıkça dedim bunu hatta duygusal olarak cinselliği kendime kuma hissediyorum bile dedim ama yok ne onda ne bende düzelme var. Ne dersiniz buna

Sen biraz daha aşk,sefkat ve sevgi istiyorsun ama adamda sana belki sevgisini böyle gösteriyor niye öyle diyorsun

Hep mi böyle isteksizdiniz yoksa sonradan mı oldu, cinsellikten zevk alıyor musunuz bunlar çok önemli sorular bunların cevabını vermeden size fikir vermek çok zor. İsteksizlik yaşadığım dönemi aştıktan sonra farkettim ki erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor, aslında.Sizin de kendisi kadar keyif aldığınızı bilse doysa sizin istediğinizi de verir. Tabi bu benim tecrübem herkeste farklı olabilir.

Hamilesiniz. Şefkat istemeniz çok normal.
Ama bence bu durum biraz yapısal. Eminim eşiniz sizi çok seviyordur çok aşıktır. Ama bazı insanlar sevgilerini dokunarak ya da sözcüklere dökerek ifade edemez. Alışmamışlardır. Alışkanlıkların değişmesi ise zaman alır. Bu durumu sakinlikle sürekli ifade edin kendisine.

Ne kullanıyorsunuz şu an marka model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…