- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
-
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Bence hamileyken ikisini de içme ama karar senin, marka yok incir çekirdeği yağı için bulduğumu alıyorum ama aktarın saklama koşulları konusunda hassas olduğundan emin ol, yağlar çabuk bozulabiliyorMelisa çayını hamile iken içemem belki ama incir çekirdeği yağının bir zararı olmaz herhalde. Önerecğin marka var mı aktardan rastgele mi aldın
Ortaya karışık hahahaytBacım ikisini harmanliyoz biz öyle deneyin daha güzel oluyo biraz duygusal biraz hard
Sen biraz daha aşk,sefkat ve sevgi istiyorsun ama adamda sana belki sevgisini böyle gösteriyor niye öyle diyorsunLibido namına zerre yok içimde. Ve eşim sürekli istekli halde. Madem herkes burda max libido bişey soracağım. Eşim eve geldi mi hemen elleşmeye başlar yanıma yatsa eli ya göğsümde ya kalçamdadır bu beni aşırı sinir ediyor. Oflayıp puflayıp kalkıyorum yanından. Yanaktan öpmez hemen dudağa uzanır. Beni rahatsız eden kısmı ise şu ben saçımı okşasın alnımdan öpsün göğsüne yatırsın isterim ama o direkt özel bölgelere yönelince ben de bu sefer antipati oluşuyor. Kendisine defalarca açıkça dedim bunu hatta duygusal olarak cinselliği kendime kuma hissediyorum bile dedim ama yok ne onda ne bende düzelme var. Ne dersiniz buna
Hep mi böyle isteksizdiniz yoksa sonradan mı oldu, cinsellikten zevk alıyor musunuz bunlar çok önemli sorular bunların cevabını vermeden size fikir vermek çok zor. İsteksizlik yaşadığım dönemi aştıktan sonra farkettim ki erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat göstermeyi beceremiyor, aslında.Sizin de kendisi kadar keyif aldığınızı bilse doysa sizin istediğinizi de verir. Tabi bu benim tecrübem herkeste farklı olabilir.Libido namına zerre yok içimde. Ve eşim sürekli istekli halde. Madem herkes burda max libido bişey soracağım. Eşim eve geldi mi hemen elleşmeye başlar yanıma yatsa eli ya göğsümde ya kalçamdadır bu beni aşırı sinir ediyor. Oflayıp puflayıp kalkıyorum yanından. Yanaktan öpmez hemen dudağa uzanır. Beni rahatsız eden kısmı ise şu ben saçımı okşasın alnımdan öpsün göğsüne yatırsın isterim ama o direkt özel bölgelere yönelince ben de bu sefer antipati oluşuyor. Kendisine defalarca açıkça dedim bunu hatta duygusal olarak cinselliği kendime kuma hissediyorum bile dedim ama yok ne onda ne bende düzelme var. Ne dersiniz buna
Erkekler zaten sık duş alıyor. E ben de bekarlıktan beri gün aşırı duş alırım benim için pek sorun olmuyorHiç bişeye üşenmesem duş almaya üşenirim valla
Hamilesiniz. Şefkat istemeniz çok normal.Libido namına zerre yok içimde. Ve eşim sürekli istekli halde. Madem herkes burda max libido bişey soracağım. Eşim eve geldi mi hemen elleşmeye başlar yanıma yatsa eli ya göğsümde ya kalçamdadır bu beni aşırı sinir ediyor. Oflayıp puflayıp kalkıyorum yanından. Yanaktan öpmez hemen dudağa uzanır. Beni rahatsız eden kısmı ise şu ben saçımı okşasın alnımdan öpsün göğsüne yatırsın isterim ama o direkt özel bölgelere yönelince ben de bu sefer antipati oluşuyor. Kendisine defalarca açıkça dedim bunu hatta duygusal olarak cinselliği kendime kuma hissediyorum bile dedim ama yok ne onda ne bende düzelme var. Ne dersiniz buna
Ne kullanıyorsunuz şu an marka modelPet şişeyle birleşmekten farkı yoktu çok sinir bozucu, tırtıklıları keşfettikten sonra diğerleri öldü bizim için ama marka önemli bazısı zımpara gibi oluyor, hangi marka diye sorma eşim alıp kutuyu boşattığı için markaya hiç bakmadım.
98 modelNe kullanıyorsunuz şu an marka model
Lets şu bim de satılanladan mı onlar iyimi hissi azaltıyormu siz kullanıyormusunuz98 modelince ten tene lets prezervatif
İnce olanini alın ten teneLets şu bim de satılanladan mı onlar iyimi hissi azaltıyormu siz kullanıyormusunuz
Biz tırtıklıları sevdik marka tam bilmiyorum,hangi markanın tırtıklısı varsa oNe kullanıyorsunuz şu an marka model
Hepsini de vardır yahuBiz tırtıklıları sevdik marka tam bilmiyorum,hangi markanın tırtıklısı varsa o
Gittiğin markette hangi mark varsa işte be yaHepsini de vardır yahu
Ahahahahsh allah senın ıyılıgını versınHanımlar anlatmaya çalıştığınız şey tam olarak bumu
Vurdu ve gol olduKırbaç tarzım değildir,aklımı kullanmayı tercih ederim...
HepimizinAhahahahsh allah senın ıyılıgını versın