Duygusal sex'te hard sex'e yer varmıdır ?

Faydasını gördün mü peki?

Niye geçen 6 yılda ne oldu ki salincaksiz çorapsız mi geçti ahahahahyy
O altı yılda ikinci defa anne oldum canım aynı zamanda şehir değiştirdim ve iş koşullarım ağırlaştı, iki küçük çocuk üzerine eklenen iş yorgunluğu ve stresten ben zevkin ne olduğunu bile unuttum, 1,5 yıl önce ancak toparlayabildim kafayı, sonra da çözüm arayışına girdim. Çok şükür başarılı oldum, üzerine pandemi yüzünden eve kapanınca balayı moduna geçtik, bu arada çocuklar da büyümüş olduğundan şimdi her şey tıkırında

Başarılarınızın devamıni dilerim canım

Benim kocam dünyanın en sakin ponçik adamı olabilir. Sesi asla yükselmez, kalp kırmaz çok merhametlidir. Canım kocam Ama geceleri adamın içine bir şey kaçıyor tövbeler olsun o ponçik adam gidiyor çarpa çarpa sertçe oluyor.Hele araya regl filan girdiyse evin içinde kovalamaca başlıyor. Zira iş yapamıyorum

Benim koca kel tamamen ama sakal vücut maşallah. Gece de en az 4 kez oluyor artık ben devam edemiyorum.

Ben devam edebilsem o daha devam eder.
Ama 4 ten sonra ben bir kenara yığılıp kalıyorum.
Batarsak prezervatiften batacağız diye bulaşıyor bana
Adam rekor denemesi yapıyor sanki,maşallah diyeyim. Geçen akşam 3. ye devam etsek mi diye düşündük, aslında isteğim de var gibiydi ama ıslanamayacakmışım gibi geldi,hadi dedim boş ver sabaha kalsın. Kadın bünyesi de kaldırmayabilir. Prezervatif işi sıkıntı zaten geçende zerolardan almış her seferinde lanet ettik
Adam hep böyle.
Bir de istedi ya olana kadar bırakmaz. Yemek yap çamaşır as hiç önemli değil.
Gözleri döndü mü fena,benim evde de var öylesinden, adet döneminde zaten ben zor dayanıyorum o da bunu bildiği için daha fazla taciz ediyor,

Ama sinir gelmiyor bana
Sana sinir gelmiyorsa şahane, yansın geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…