- 2 Ekim 2020
- 802
- 828
- Konu Sahibi Kedigilerden33
Aaa caydin sana yakışmadı ahahayayayayE hepsini aynı anda yapmasakta olur o kadar da değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa caydin sana yakışmadı ahahayayayayE hepsini aynı anda yapmasakta olur o kadar da değil yani
Üstada sormak gerekKaç para lan bi s.. salincagi
150 ₺ falan alsak mıKaç para lan bi s.. salincagi
OyleAtalarımızın iş ciddiyetinden kaynaklı olsa gerek
Birakta nefes alacak boşluk kalsinAaa caydin sana yakışmadı ahahayayayay
Kapı kışın soğuk olur ama değince ayy tüylerim diken diken oldu. Düşünsene bir de zangır zangır titriyormuşsun soğuktan sjsjsjsjKapı salıncağı iyiymiş kız, tavandan kopacak mı derdi yok. Grinin elli tonundaki gibi olacak bu gidişle yatak odaları.
Burnu var işte yeter ağzı boşta kaldi aaa ahahaBirakta nefes alacak boşluk kalsin
Benim mesai 12 de başlıyor kocam gelsinde sorayim bakim biz de bı film de görmüştük150 ₺ falan alsak mı
Valla o an karın üstünde olsam ay üşüdüm demem. Zangır zangır titreme işi soğuktan olmaz galiba.Kapı kışın soğuk olur ama değince ayy tüylerim diken diken oldu. Düşünsene bir de zangır zangır titriyormuşsun soğuktan sjsjsjsj
Soğuk soğuk ha ahahaKapı kışın soğuk olur ama değince ayy tüylerim diken diken oldu. Düşünsene bir de zangır zangır titriyormuşsun soğuktan sjsjsjsj
Sende ne ateş varmış ahayyy Reaslx i gectin beaValla o an karın üstünde olsam ay üşüdüm demem. Zangır zangır titreme işi soğuktan olmaz galiba.
Gidiyorum buradan.
Kepenkelrri kökten kapatma ama yinede yazıkBen bir hafta kapalıyim artık kendi mi sallanir ne yaparsa yapsın
Yok sadece daha iyi hizmet verebilmek için tadilatKepenkelrri kökten kapatma ama yinede yazık
Tadilat ha sesli güldümYok sadece daha iyi hizmet verebilmek için tadilat
Bu çok iddialı bi yazıydı hmm ben soğuk kapıya değip konstre olamamaktan bahsederken birilerinin aklı başka yerdeValla o an karın üstünde olsam ay üşüdüm demem. Zangır zangır titreme işi soğuktan olmaz galiba.
Gidiyorum buradan.
Evet bende ona yazdimnBu çok iddialı bi yazıydı hmm ben soğuk kapıya değip konstre olamamaktan bahsederken birilerinin aklı başka yerde