- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.141
digerlerinede baktım şimdi güzel seçimler inşallah sevgilerle beraber dahada güzelleşir
Teşekkür ederim Ayşegülcüm begenmene çok sevindimyatak örtün çok güzelmiş canım rengini de beğendim güle güle kullan
Çeyizciklerin çok güzel canım Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinn
Canım resimde nasıl görünüyorsa aynısı geliyor eskitme modelli şeyleri ben begeniyorum eger seninde hoşuna gidiyorsa alabilirsin ama parlak tarz mobilyada nasıl durur bilmiyorum senin mobilyan biraz daha modern tarzda sanırım.Benim daha evlenmeme cok var belki de aldıgım mobilyalara uymayacak ama ben yine de almak istedim başka yerlerde de kullanırım olmazsa diye düşündüm
Çok teşekkürler canım desenini begenmene sevindimyatak örtün çok hoş canım desenini çok beğendim aşkla kullan
Canım Gülçinim inşallah o günleri de göreceğiz,aminnn diyorummmAllahım huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin canım arkadaşım.
Ben mobilyama uygun abajur bulamadım bi türlü. mobilyamız lazzoninin parlak lake beyaz avangard modeli. kristal abajurları beğenmiyorum. böyle beyaz bişey arıyorum ama eskitme uyum sağlamaz heralde çok kararsız kaldım yani :26:
Duygu yatak örtün çok güzel cnm güle güle kullan
herşeyin çok guzel hayran kaldım diyebilirim=) faruk malhan çay bardaklarının fiyatı ne kadardı acaba almak istiyorum hemen=)
Canım çok teşekkürler güzel gözlerin için :) Faruk Malhan çay bardaklarımı güzelbirfirsat sitesinden 32 tl ye aldım.Esse de felan da satılıyor sanırım ama benim aldıgım sitede de sürekli oluyordu orayı da takip edebilirsin
Hayılı olsunn kuzum çok güzel bir çeyiz oluyor güle güle kullanırsın inşallah :)
Biraz pervasız bir alışveriş dönemim var kabul ediyorum :)) Olsun bir sürü eksiğm var dekoratif eşyalarda onları birlikte alırız. Avize abajur tablo vs vs vs onları zaman buldukça ve görerek dokunarak almak istiyorum özellikle ama uygun ve şık birşeyler görürsen tavsiye etmeni isterim :)
Ben daha dekoratiflere geçmedim ve geçmeme çok var.Hem sen bize evinin resimlerini göstermedin ki biz sana süs eşya tavsiyesinde bulunalım.Ben evlenince nereye gidecegim daha belli degıl aslında Onur Silopi ye atandı.Tayin istemez dogu görevini yapmak isterse oraya gidecegim orada da süs eşyası ne gerek :) Eger güzel indirimde bir şeyler bulursam haber veririm sana.Arada uğra buralara özletme kendini