Duygu'nun Çeyizi :))

:nazar:canım maşallah ne kadar çok şey almışsın resmen bi servet yatıyo bu topikte :KK9: hepside birbirinden güzel ve kaliteli hayran hayran baktım diyebilirim ayrıca çokda zevklisin iyi günlerde kullanın :KK16:

Herşey çok güzel güle güle kullan canım.:nazar:
Teşekkür ederim canım

:nazar:canım maşallah ne kadar çok şey almışsın resmen bi servet yatıyo bu topikte :KK9: hepside birbirinden güzel ve kaliteli hayran hayran baktım diyebilirim ayrıca çokda zevklisin iyi günlerde kullanın :KK16:

Evet epey şey aldım ama çok çok uyguna aldığım şeyler var uzun zamana yayınca böyle seçerek beğenerek alıyorsun bende şu an bunun rahatlığını yaşıyorum.Çoğu şeyim tamam düğünüme daha 5 ay var ama aldığım herşeyi ödedim bitti. Beğenmene de çok sevindim canım güzel dileklerine de teşekkür ederim senin de böyle bir telaşın var mı bilmiyorum ama varsa daha iyileri senin olsun

Teşekkür ederim canım

Evet epey şey aldım ama çok çok uyguna aldığım şeyler var uzun zamana yayınca böyle seçerek beğenerek alıyorsun bende şu an bunun rahatlığını yaşıyorum.Çoğu şeyim tamam düğünüme daha 5 ay var ama aldığım herşeyi ödedim bitti. Beğenmene de çok sevindim canım güzel dileklerine de teşekkür ederim senin de böyle bir telaşın var mı bilmiyorum ama varsa daha iyileri senin olsun

Eminim şuan çok rahat etmişsindir canım benim yakın zamanda telaşım yok ama kısmetse 1 2 sene var daha indirimleri yakaladıkça ufak tefek şeyler alıyorum bende inşallah senin kadar başarılı olabilirim :KK16:

Teşekkür ederim canım

Tekrar tekrar baktığım eksikliklerimi tamamladigim en güzel ceyiz topigi burasi hepsi okadar güzel ve özenli ki ☺☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrar tekrar baktığım eksikliklerimi tamamladigim en güzel ceyiz topigi burasi hepsi okadar güzel ve özenli ki ☺☺

Canım benim çok teşekkür ederim benim eksiklerim bitti darısı senin başına seni hatırlıyorum daha yeni alışverişe başlarken de konuşmuştuk eminim senin çeyizin daha güzel olmuştur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Artık pek fazla çeyiz alışverişi yapmıyorum tek tük gördüğüm şeyleri alıyorum daha aldığım resimleri olmayan ufak tefek şeyler var yine resimleri olanları paylaşayim dedim $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399188936.021619.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399188952.989550.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399188971.552449.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399188989.022524.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399188998.097059.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189016.369963.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189034.559480.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189047.657805.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189060.088777.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189081.006461.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189093.831795.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399189110.159803.jpg

Canım benim çok teşekkür ederim benim eksiklerim bitti darısı senin başına seni hatırlıyorum daha yeni alışverişe başlarken de konuşmuştuk eminim senin çeyizin daha güzel olmuştur

Evet o zamana göre biraz yol izledim verdiğin öğütler doğrultusunda ☺☺ zamana yayarak kendimce güzel şeyler yayarak ☺bu arada nisan resimlerini çok beğendim ki 😍😍

Evet o zamana göre biraz yol izledim verdiğin öğütler doğrultusunda ☺☺ zamana yayarak kendimce güzel şeyler yayarak ☺bu arada nisan resimlerini çok beğendim ki 😍😍

Sevindim senin adına canım düğün felan var mı bilmiyorum ama sende o zamana halledersin benim düğünüm Ağustos'ta inşallah düğün resimlerimi de paylaşırım nişan resimlerimi de beğendiğin için teşekkür ederim

Sevindim senin adına canım düğün felan var mı bilmiyorum ama sende o zamana halledersin benim düğünüm Ağustos'ta inşallah düğün resimlerimi de paylaşırım nişan resimlerimi de beğendiğin için teşekkür ederim

Yakın zamanda değil canım bekliyoruz daha resmiyete dokmedik henüz ☺ağustosa ne kaldiki bekliyoruz resimleri ☺

Canım herşeyin çok güzel maşallah :KK66: birşey merak ettim. çay bardak setlerini nerden aldın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım herşeyin çok güzel maşallah :KK66: birşey merak ettim. çay bardak setlerini nerden aldın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canım son eklediğim çay bardak setlerimi soruyorsan paşabahçe Beykoz olanı morhipodan aldım yani üstü ve altı düz cam olan.Diğer tombiş bardaklar defne koz çay bardağı diye geçiyor ve lipton çay yanında aldım aslında ben bardaklar için aldım çayları dağıttım çünkü bu bardakları uzun süredir istiyor ve arıyordum

Teşekkür ederim canım son eklediğim çay bardak setlerimi soruyorsan paşabahçe Beykoz olanı morhipodan aldım yani üstü ve altı düz cam olan.Diğer tombiş bardaklar defne koz çay bardağı diye geçiyor ve lipton çay yanında aldım aslında ben bardaklar için aldım çayları dağıttım çünkü bu bardakları uzun süredir istiyor ve arıyordum

defne kozları yeni mi aldın peki canım? ben uzun süre bulamadım da sende görünce merak ettim ne zaman ve nereden aldığını :)

Evet canım yeni aldım hala var makro marketten aldım dediğim gibi 100 lü lipton bardak çayın yanında veriyor

Merhaba kızlar
Çok ara verdim diye bugün yazayim dedim.Evlenince doğuya gidecegimiz için daha büyük eşyaları almadık ne alacagımızı da tam kestiremiyoruz ev tutmaya gittikten sonra karar verecegiz.
Sadece televizyonumuzu aldık onu da arabamızla götürürüz diye.Onu paylaşayim.
$110012637-1-samsung_40f6800_fhd_smart_3d_dvb_s_led_lcd_tv_2_go.jpg $37377_UE-40F6800-Samsung-Led-Tv_000_1373706183.jpg

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Çok ara verdim diye bugün yazayim dedim.Evlenince doğuya gidecegimiz için daha büyük eşyaları almadık ne alacagımızı da tam kestiremiyoruz ev tutmaya gittikten sonra karar verecegiz.
Sadece televizyonumuzu aldık onu da arabamızla götürürüz diye.Onu paylaşayim.
Eki Görüntüle 1145715 Eki Görüntüle 1145716

Güle güle kullan canım. O ceyiz ler nasıl gidecek ben onu merak ediyorum😊😊

Güle güle kullan canım. O ceyiz ler nasıl gidecek ben onu merak ediyorum😊😊

Canım bizde şu an onu düşünüyoruz.Sürekli karar değiştiriyoruz bi mobilyaları da bulundugumuz şehirden alıp hepsini birlikte götürelim diyoruz bi gidip oradan bakarız bulamazsak buradan götürürüz diyoruz.Çeyizlerin kırılacak olanlarını arabamızla götürecegiz digerlerini kargo ile de yollayabilirim.Daha tam belli bir sey yok.Vakit oldugu için düşüncelerimiz sürekli değişiyor.Zaman daralınca kesin bir çözüme kavusacaklar :)

Canım bizde şu an onu düşünüyoruz.Sürekli karar değiştiriyoruz bi mobilyaları da bulundugumuz şehirden alıp hepsini birlikte götürelim diyoruz bi gidip oradan bakarız bulamazsak buradan götürürüz diyoruz.Çeyizlerin kırılacak olanlarını arabamızla götürecegiz digerlerini kargo ile de yollayabilirim.Daha tam belli bir sey yok.Vakit oldugu için düşüncelerimiz sürekli değişiyor.Zaman daralınca kesin bir çözüme kavusacaklar :)

tarih be zaman kuzum

duygucum çeyiz günlerimizde tanıştık seninle 2012 de sen evlendin bebişin bile oldu ben hala evlenicem :)
ay ne güldüm kendime tatlış kızını kucağına aldın ne günlerdi ya çeyiz arayışında olduğumuz günler

attachment.php

merhabaaa herseyine bayıldım genel olarak zevklerimiz nekadar uyuyormus. Ortak parçalarımızda var. mesela koleksiyon kahve fincanları. Kmix kettle :) güzel günlerde kullan :) üstte resmini koyduğum takı koymak için olan aksesuarı nereden aldın ona ayrıca bayıldım nereden aldın? Genelde piyasadakiler bu kadr kaliteli durmuyo :)

X