- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.281
Herşey çok güzel güle güle kullan canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımHerşey çok güzel güle güle kullan canım.
canım maşallah ne kadar çok şey almışsın resmen bi servet yatıyo bu topikte hepside birbirinden güzel ve kaliteli hayran hayran baktım diyebilirim ayrıca çokda zevklisin iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim canım
Evet epey şey aldım ama çok çok uyguna aldığım şeyler var uzun zamana yayınca böyle seçerek beğenerek alıyorsun bende şu an bunun rahatlığını yaşıyorum.Çoğu şeyim tamam düğünüme daha 5 ay var ama aldığım herşeyi ödedim bitti. Beğenmene de çok sevindim canım güzel dileklerine de teşekkür ederim senin de böyle bir telaşın var mı bilmiyorum ama varsa daha iyileri senin olsun
Teşekkür ederim canım
Evet epey şey aldım ama çok çok uyguna aldığım şeyler var uzun zamana yayınca böyle seçerek beğenerek alıyorsun bende şu an bunun rahatlığını yaşıyorum.Çoğu şeyim tamam düğünüme daha 5 ay var ama aldığım herşeyi ödedim bitti. Beğenmene de çok sevindim canım güzel dileklerine de teşekkür ederim senin de böyle bir telaşın var mı bilmiyorum ama varsa daha iyileri senin olsun
Tekrar tekrar baktığım eksikliklerimi tamamladigim en güzel ceyiz topigi burasi hepsi okadar güzel ve özenli ki ☺☺
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım benim çok teşekkür ederim benim eksiklerim bitti darısı senin başına seni hatırlıyorum daha yeni alışverişe başlarken de konuşmuştuk eminim senin çeyizin daha güzel olmuştur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet o zamana göre biraz yol izledim verdiğin öğütler doğrultusunda ☺☺ zamana yayarak kendimce güzel şeyler yayarak ☺bu arada nisan resimlerini çok beğendim ki 😍😍
Sevindim senin adına canım düğün felan var mı bilmiyorum ama sende o zamana halledersin benim düğünüm Ağustos'ta inşallah düğün resimlerimi de paylaşırım nişan resimlerimi de beğendiğin için teşekkür ederim
Canım herşeyin çok güzel maşallah birşey merak ettim. çay bardak setlerini nerden aldın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım son eklediğim çay bardak setlerimi soruyorsan paşabahçe Beykoz olanı morhipodan aldım yani üstü ve altı düz cam olan.Diğer tombiş bardaklar defne koz çay bardağı diye geçiyor ve lipton çay yanında aldım aslında ben bardaklar için aldım çayları dağıttım çünkü bu bardakları uzun süredir istiyor ve arıyordum
Merhaba kızlar
Çok ara verdim diye bugün yazayim dedim.Evlenince doğuya gidecegimiz için daha büyük eşyaları almadık ne alacagımızı da tam kestiremiyoruz ev tutmaya gittikten sonra karar verecegiz.
Sadece televizyonumuzu aldık onu da arabamızla götürürüz diye.Onu paylaşayim.
Eki Görüntüle 1145715 Eki Görüntüle 1145716
Güle güle kullan canım. O ceyiz ler nasıl gidecek ben onu merak ediyorum😊😊
Canım bizde şu an onu düşünüyoruz.Sürekli karar değiştiriyoruz bi mobilyaları da bulundugumuz şehirden alıp hepsini birlikte götürelim diyoruz bi gidip oradan bakarız bulamazsak buradan götürürüz diyoruz.Çeyizlerin kırılacak olanlarını arabamızla götürecegiz digerlerini kargo ile de yollayabilirim.Daha tam belli bir sey yok.Vakit oldugu için düşüncelerimiz sürekli değişiyor.Zaman daralınca kesin bir çözüme kavusacaklar :)