- 14 Kasım 2011
- 1.386
- 1
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.121
Beğendimmmmmm güle güle kullan cnm arkadaşımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim umarım yakından da güzellerdirbohça için kullancağın havlu seti çok kibar duruyor. çok beğendim.
Saol Ayşegülcüm begenmene sevindim.Sıkı takipçilerimdensin :))canım son eklediklerinde çok güzel havlu setlerin de çok şıklar güle güle kullan
Çok teşekkür ederim canım begenmen mutlu etti beniyastık ve havluların çok hoş canım...mutlu günlerde kullann
Saol canımmmmm arkadaşım sende olmasan ne yaparım ben :))Beğendimmmmmm güle güle kullan cnm arkadaşımmm
Peradan aldığın yastık başta olmak üzere herşeyine bayıldım
Yastklara bitdim ya :))Bunlarda yeni aldıklarım
Othello Mikrofiber Çift Kişilik Yorganım
Eki Görüntüle 643936
İleride oturma odam olursa bu yastıklarımı koymak istiyorum tabi daha alacagım
Süet yastıklarım arkaları da düz renk iki tarafta kullanılıyor
Eki Görüntüle 643926 Eki Görüntüle 643928 Eki Görüntüle 643925 Eki Görüntüle 643930 Eki Görüntüle 643929 Eki Görüntüle 643927
Havlu Setlerim (Belki bohça için de kullanabilirim bilemiyorum)
Eki Görüntüle 643941 Eki Görüntüle 643942
Bu da Pera Bulvarından hediye olarak kazandığım Peştemalım(Fiyatı 74 tl imiş netten baktım :)
Eki Görüntüle 643943
Şimdilik bu kadar yeter de artar bile :))
Teşekkür ederim Damlacım begenmene sevindmhavluların da kırlentlerin de çok şık canım mutlu günlerde kullan inş
Saol canımYastklara bitdim ya :))
duygucum yastıkların çok güzel bayıldım
Canım benim uzun zamandır buralarda göremiyoruz seni bende eskisi kadar girmiyorum zaten ara ara aldıklarımı ekliyorum sende gittin eski tadı kalmadı buraların :) Aldıklarımı beğenmese çok sevindim.evlilik nasıl gidiyor?arada memnun oldugun olmadıgın şeyleri yaz aldıklarından.Abajurları ben Pera bulvarından aldım canım ama tüm sitelere geliyor istersen gördüğümde sana face ten haber veririm.öpüyorum canım seni öZletme kendini bu kadarDuyguuuu nasılsın ben evllikten sonra iş güç derken giremedim uzun zamandır. Hepinizin çeyizleri süper olmuşşş çok beğendim yeni aldıklarınızı. Gözüme çarpan ve ihtiyacım olan ise abajurlarınız :)) nerden aldınız çok tatlılar :)
Çok teşekkür ederim bunları duymak güzel.Kağıt havluluk bernardo nun.ben markafoni sitesinden almıştım canım sende kendi sitesinden alabilirsintatlm herşeyin çok zevkli ama kağıt havlulugunun markasını çok merak ettim bnde kırmızı arıyordum zaten :)
Uzun zamandır topiğime uğramıyordum.Aldıklarımı ekleyeyim dedim
2 adet abajur ve bu yastıgı 122.6 tl ye pera dan aldım
Eki Görüntüle 640057 Eki Görüntüle 640062
Bernardo Kahve Fincanlarım 15 tl
Eki Görüntüle 640058
Sürahim 6.9 tl
Eki Görüntüle 640060
Polo Tek kişilik battaniyem ve Twigy Ev botum-46.88 tl
Eki Görüntüle 640059 Eki Görüntüle 640061
tatlım bu abajurlardan markafonide görüyorum. alıp almamakta kararsızım. orjinali nasıl duruyo? bizim yatak odamızda beyaz, başlığı pudra pembesi. parlak lake denilen mobilyadan acaba hoş durur mu?
canım buralarda görmeyi özlemişiz seni:) yeni cicilerini güle güle kullan canım
Biraz önce markafoniden bunları aldım 10 tl günün indirimi-20 tl kırmızı kasa-20 tl de hesaba tanımlı çek kullandım
Toplamda ikisine 36.88 tl ödedim
Merinos pamuk saten tek kişilik yorganım ve kendime aldığım bileklik
Eki Görüntüle 665553 Eki Görüntüle 665555
Çok teşekkür ederim,begenmenize çok sevindim