- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.161
Telve makineni güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canımTelve makineni güle güle kullan
Teşekkür ederim canım begenmene de çok sevindim.İnşallah darışı başına diyeyim bende ama bir başladın mı peşi geliyor ben nasıl bu kadar şey aldım bilmiyorum ve öderkende hiç zorlanmadım Allah yardım ediyorcanım aldığın her şeyi güle güle kullan, ayrı ayrı harikalar özenle seçildikleri çok belli.. darışı başıma :)
Herşeyin çok güzel olmuş canım, mutlu günler de kullanman dileğiyle..
canım bornoz takımın çok hoş görünüyor güle güle kullan
Canım güle güle kullan ne kadara mal oldu çok hoş duruyorlar benim bornoz takımımı annem çok uzun zaman önce almıştı o nedenle almadım. Bu arada topiğime baksana dekoratif birşeyler aldım ve tablo beğenmeye çalışıyorum.
bazı şeylerimiz aynı canım senle maşallah güle güle kullanalım :)
Güle güle kullan duygu çok şık
Çok teşekkür ederim umarım yakından da güzellerdirGüle güle kullan duygu çok şık
duygucum bardaklarını güle güle kullan canım çok şıklar
Uzun bir aradan sonra topigime yazayim dedim.Çeyiz alışverişine biraz ara verdim sanırım.Bu ay başka telaşlarımız vardı tanışma isteme söz olayını hallettik.Nişan için belirli bir tarih yok henüz.Sevdicegimin eğitime gelmesini bekleyecegiz o da sanırım sonbaharda.Sizlerle bir kaç foto paylaşayım istedim.Bu zamana kadar yanımda oldunuz sonuçta :)
Eki Görüntüle 721909 Eki Görüntüle 721910 Eki Görüntüle 721923 Eki Görüntüle 721934