- 16 Aralık 2012
- 613
- 14
-
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.101
tatlım aldığın her şeye bayıldım..Rabbim inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
aldıkların çok cici güle güle kullan inşallah bi çok şeyimizde aynı hatta:))kettleden memnun kalırız inşallah tost makınesıyle blendarını almayı dusunuyomusun kmixlerin tatlım??
Çok sağol canım.İnşallah dedigin gibi memnun kalırız ama ben kettle dan pek bir sey beklemıyorum su ısıtırım arada zaten dogalgazlı evlerde her an sıcak su var ocakta bile 2 dk da kaynıyor :) Ben mikser aldım canım blender ı var mı bilmiyorum ama tost makinesi gri dusunuyorum herşeyim cok kırmızı olsun istemiyorum acıkcası.
Çok teşekkür ederimhepsi çok hoş güle güle kullan
Duygucum ben de en baştakini düşünüyorum. Morlu olanın özellikleri benim işimi görür diye düşünüyorum :26iğeri biraz daha pahalı
yeni cicilerini güle güle kullan canım o abajura bende bayılıyorum ama ortada damat adayı yokken bunu almak biraz abes kaçar sanırım
kahve fincanlarınada bayıldım fiyatıda çok uygunmuş
hepsini aşkla kullan inş
Canım erkek arkadasım gitti o yüzden moral bozukluguyla girmiyordum pek aldıklarımı eklemedim toplu eklerim diye.duygucaaannn nerelerdeydin ya Hu gözlerimiz yollarda kaldı
gelmişsin hem de bomba gibi çeyizlerle gelmişsin, abajurla aşklanmışsın
hepsine bayıldım, mutlu günlerde kullan canımm
Teşekkür ederim Damlacım begenmene sevindim canımyeni eklediklerinde çok güzeller canım mutlu huzurlu günlerde kullan inş
Duygum çeyizlerin ne güzel özlemişim seni iyisindir inşallah Abajıur kardeşi olmuşuz ki
Fincanların takımımı 15 tl öyleyse çok iyi almışsın güle güle kullanUzun zamandır topiğime uğramıyordum.Aldıklarımı ekleyeyim dedim
2 adet abajur ve bu yastıgı 122.6 tl ye pera dan aldım
Eki Görüntüle 640057 Eki Görüntüle 640062
Bernardo Kahve Fincanlarım 15 tl
Eki Görüntüle 640058
Sürahim 6.9 tl
Eki Görüntüle 640060
Polo Tek kişilik battaniyem ve Twigy Ev botum-46.88 tl
Eki Görüntüle 640059 Eki Görüntüle 640061