Duygu'nun Çeyizi :))

bohça için kullancağın havlu seti çok kibar duruyor. çok beğendim.
Çok teşekkür ederim umarım yakından da güzellerdir

canım son eklediklerinde çok güzel havlu setlerin de çok şıklar güle güle kullan
Saol Ayşegülcüm begenmene sevindim.Sıkı takipçilerimdensin :))

yastık ve havluların çok hoş canım...mutlu günlerde kullann
Çok teşekkür ederim canım begenmen mutlu etti beni

Beğendimmmmmm güle güle kullan cnm arkadaşımmm
Saol canımmmmm arkadaşım sende olmasan ne yaparım ben :))

Yastklara bitdim ya :))

Duyguuuu nasılsın ben evllikten sonra iş güç derken giremedim uzun zamandır. Hepinizin çeyizleri süper olmuşşş çok beğendim yeni aldıklarınızı. Gözüme çarpan ve ihtiyacım olan ise abajurlarınız :)) nerden aldınız çok tatlılar :)

tatlm herşeyin çok zevkli ama kağıt havlulugunun markasını çok merak ettim bnde kırmızı arıyordum zaten :)

Canım benim uzun zamandır buralarda göremiyoruz seni bende eskisi kadar girmiyorum zaten ara ara aldıklarımı ekliyorum sende gittin eski tadı kalmadı buraların :) Aldıklarımı beğenmese çok sevindim.evlilik nasıl gidiyor?arada memnun oldugun olmadıgın şeyleri yaz aldıklarından.Abajurları ben Pera bulvarından aldım canım ama tüm sitelere geliyor istersen gördüğümde sana face ten haber veririm.öpüyorum canım seni öZletme kendini bu kadar
tatlm herşeyin çok zevkli ama kağıt havlulugunun markasını çok merak ettim bnde kırmızı arıyordum zaten :)
Çok teşekkür ederim bunları duymak güzel.Kağıt havluluk bernardo nun.ben markafoni sitesinden almıştım canım sende kendi sitesinden alabilirsin

tatlım bu abajurlardan markafonide görüyorum. alıp almamakta kararsızım. orjinali nasıl duruyo? bizim yatak odamızda beyaz, başlığı pudra pembesi. parlak lake denilen mobilyadan acaba hoş durur mu?

tatlım bu abajurlardan markafonide görüyorum. alıp almamakta kararsızım. orjinali nasıl duruyo? bizim yatak odamızda beyaz, başlığı pudra pembesi. parlak lake denilen mobilyadan acaba hoş durur mu?

Canım resimde nasıl görünüyorsa aynısı geliyor eskitme modelli şeyleri ben begeniyorum eger seninde hoşuna gidiyorsa alabilirsin ama parlak tarz mobilyada nasıl durur bilmiyorum senin mobilyan biraz daha modern tarzda sanırım.Benim daha evlenmeme cok var belki de aldıgım mobilyalara uymayacak ama ben yine de almak istedim başka yerlerde de kullanırım olmazsa diye düşündüm

Biraz önce markafoniden bunları aldım 10 tl günün indirimi-20 tl kırmızı kasa-20 tl de hesaba tanımlı çek kullandım
Toplamda ikisine 36.88 tl ödedim

Merinos pamuk saten tek kişilik yorganım ve kendime aldığım bileklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…