- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
-
- Konu Sahibi duygu_onur
- #1.181
Uzun bir aradan sonra topigime yazayim dedim.Çeyiz alışverişine biraz ara verdim sanırım.Bu ay başka telaşlarımız vardı tanışma isteme söz olayını hallettik.Nişan için belirli bir tarih yok henüz.Sevdicegimin eğitime gelmesini bekleyecegiz o da sanırım sonbaharda.Sizlerle bir kaç foto paylaşayım istedim.Bu zamana kadar yanımda oldunuz sonuçta :)
Eki Görüntüle 721909 Eki Görüntüle 721910 Eki Görüntüle 721923 Eki Görüntüle 721934
hayırlı olsun duygucum allah tamamına erdirsin çok yakışmışsınız prensinle çok
canım hayırlı uğurlu olsun sözün:) çok güzel olmuşsun sözlünlede yakışmışsınızinş. düğün resimlerinizi de görürüz en kısa zamanda:)
Canım arkadaşım benim buraya da yazmazsam çatlarım
Allah tamamına erdirsin inş canm benim, hep böyle mutlu olun
maşALLah canım pek güzel olmuşsun. mutluluk ve huzur diliyorum bir ömür boyu
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Eğer daha yaşamadıysanız darısı sizlere olsun.Düğün fotolarımı paylaştığım günler de gelir inşallah.Sagolun varolun hepiniz :)canım çok çok mutllluklar duygucum hayırlı olsun gülçinden haberlerini aldım çok çok sevindim canım
Uzun bir aradan sonra topigime yazayim dedim.Çeyiz alışverişine biraz ara verdim sanırım.Bu ay başka telaşlarımız vardı tanışma isteme söz olayını hallettik.Nişan için belirli bir tarih yok henüz.Sevdicegimin eğitime gelmesini bekleyecegiz o da sanırım sonbaharda.Sizlerle bir kaç foto paylaşayım istedim.Bu zamana kadar yanımda oldunuz sonuçta :)
Eki Görüntüle 721909 Eki Görüntüle 721910 Eki Görüntüle 721923 Eki Görüntüle 721934
Duygucum herşey çok güzel görünüyor, sen çok şık olmuşsunuz ve birbirinize çok yakışmışsınız
Rabbim tamamına erdirsin canım benimm
Duygu canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin canımmaşallah pekte güzel bir kızmışsın
Hımmm herşey harika görünüyorr.. hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin canımm mutluluklarr
hayırlı olsun canım mutluluklar
ay çok güzelsiniiizmutluluklar canımmm
Masallah nazar degmesin size
Canım mutluluklar dilerim gerçekten çok güzel olmuşsun ve çok yakışmışsınız softanız da muhteşem :) Bir ömür boyu mutluluklar
Artık pek çeyiz alışverişi yapmıyorum sanırım alacaklarım azaldı ondan :)
Son günlerde bir iki parça bir sey almıstım onları paylaşayım dedim
English Home çekiyle aldıgım el havlusu ve askılık
Eki Görüntüle 737513 Eki Görüntüle 737514
Boyner Evde ücretsiz kargo ve %10 indirim kampanyasıyla aldıgım limonlugum ve mumlugum
Eki Görüntüle 737515 Eki Görüntüle 737516
duygucum çok güzeller bende pek birşey alamıyorum şu sıra durumda yok nişandan dolayı ama cidden biraz çeyiz almadan durmam lazım sende sanırsam artık alacak birşey bulamıyorsun bittti bizim çeyizler yahu
Teşekkür ederim canım.Aslında alacak şeyler var ama artık o aç gözlü zamanımızı geçtik sanırım her şeye hemen bu benim olmalı diye atlamıyoruz.Ben o yüzden aksesuar tarzı şeyler alıyorum onlar ilgimi çekiyor şu sıralar.Bir de elektronik eksiklerim var ama onlar için de çok aceleci olmak istemiyorum tek tek alacagım onları da.İyi ki bu topigi tanımışım :)) Ahh nerde o eski kampanyalar
ahhh ahhh nerde o eski çeyiz kampanyaları nerede o atılgan hade allalım diyen gençlik inan benimde elektrnikler eksik ama birgünde halledicem kenarda para olsun yeter liste yaptım alacaklaırmı
yemek takımlarıda annemler alıcak temmuz gibi yada acele etmeyede gerek yok evd eyerimiz kalmadı
yakın zamanda babam beyaz eşyalarımı alıcak bitiyor gidiyor şükür ki
en iyisini yapıyorsun udygucum elektrnkler en sona kalsın valla benim artık çeyiz oalyına eski performansım kalmadı aksesuarda evlenen arkadaşım banyo setii felan almıştı banyosuna uymayınca sakın alma giz evin nasıl olucağı belli olmuyor dedi diye alamıyorum ben hiç bir odaya aldığım kadarı anca herşey en son şekillencek inşallah