Duygularım darma duman...

Amiiin tez zamanda inşallah... Ya işte bu kadar normalleşti bu olay.

Bu konuyu bu kadar rahat anlatıyorum evet çünkü eşimin torpil isteyeceği kişi sadece bir memur. Yani torpille uzaktan yakından ilgisi olmayan bir konu. Eşimin amacı onunla muhatap olmaktı, torpille alakası olmadığının o da farkında. Benim tepkim de o yüzden böyle sert oldu!

Bence eski sevgilinin akrabasını ara torpil iste.

Terbiyemi bozmıycam sana karşı!!! Ama içimden geçenleri tahmin edemezsin.

bence işler dahada kötüye gitmeden eşinizin gönlünü alın.kıskançlık yaptım biraz abarttım diyip durumu kurtarmaya bakın zira çok haksızsınız.karşınızdaki eşiniz. çok kötü konuşmuşsunuz bide seni tınlamıyorum gibisinden kahkahalar.ailenizide olaya hiç karıştırmayın yarın öbürgün siz barışırsınız anneniz arada kalmasın.

canım sıkıntı etme her evli çiftin başından geçmiştir böyle vakalar.hamile olmanda ekstradan sana bir sıkıntı ve duygusal çalkalanma.görümce çok sinirbozucu fakat onlaramı burakacaksın meydanı boş ver ne derse dedinler eşine gelince erkek milleti hep fevri hep anlamsız yaklaşım sahibidirler biz kadınlar uyanık ve akıllı olmasaydık memleket dullardan babası olmayan bir adama baba demekten annesi olmayan bir kadına anne demekten........uzun lafın kısası adam öyle uzulüm eden aç ve açıkta burakmayan namusuna sahip çıkan biriyse uğraşacaksın yok öyle en ufak şeyde cekip giderim yavrulara yazık

Çok damarına basmışsınız siz de... :) ama haklısınız da ne diyeyim ay böyle kaynana, görümce vakalarını duyunca evlilikten korkuyorum valla

kayınvalıde soyledıklerınde bı nebze haklıda
o gorumceyı ne yapmalı ??

Valla ben ortada bu kadar büyütülecek bir şey göremedim. Gereksiz kıskançlık yapmışsın bence. Sonuçta eski sevgilisini aramayacakmış ki eşin. sadece abisini aramak istemiş. ne olabileceğini düşündün de bu kadar tepki verdin ki:44:. sonuçta aradığı kişi de bir abi. evlenmiş barklanmış eşi hamile bir adamla, kız kardeşinin arasını tekrar yapacak hali yok. sen eşine baski yapmışsın o da sana.inatlaşma olmuş aranızda boş yere. bence kayınvalidene ve görümcene inat atla git evine,eşinin de gönlünü al. herkese inat mutlu olun

canım tam anlamıyla haklı iken kendini haksız duruma düşürmüşsün

aslında eşinin yaptığı kabul edilir bişey değil ama ne olursa olsun eşinle konuşurken içinde 'eski sevgili' geçen bir cümle kurmamalısın bu ilişkinizi ciddi şekilde yıpratır..kim olsa delirir bu laflara üstüne dalga geçerek gülmen filan..

aslında senin hesap sorman eşinin özür dilemesi gerekirken bence şu an özür dilemesi gereken sen olmuşsun

önce bi gönlünü al sonra konuşursunuz onun yaptığını

Canım sen hamile olduğun için biraz kuruntu yapmışsın eşinde gereksiz kıskançlık evden cıkartmama fln o ne ya saçmalık sinirle kahkaha atmış olablrsn ne var bunda kv hemen nasıl öyle bi yorum yapabiliyo ya yatıştrcağına körüklüyo cidden anlamıyorum kv ve görümcene de dikkat et derim burnuma kötü kokular geliyo çünki seni de götrmeye calışıyo oraya fln önceden ne söylemesi gerektiğini bile anlatmış olablr falcıya amaç huzur bozmak, arana mesafeni koy cok görüşme bu kişilerle eşinle de küs kalma bence büyütlcek bişey yokki ortada,hıı buarada görümceni ara de ki canım ben burda cok iyi bi falcıya gittim eşimle herşey cok iyi olcakmış cok güzel günler bekliyomuş bizi fakat etrafımızda hem de cok yakınımızda kötü niyetli insanlar varmış ama onlar böyle yapmaya devam ederse cok kötü olcakmış onlar için de gayet normal,cok merak ediyorum tepkisini:))

Hamilesiniz sıkıntılısınız .
Evlilikte ufak tefek olur böyle tartışmalar.
Önemli olan büyütüp anne babaya taşımamak.
Araya 3.kişiler girdimi işin rengi değişiyor .

Burdada annenizi hiç katmıcaktınız araya.

Eşinizin yanına dönmeniz daha iyi olur.
Kayınvalidenizin dolmuşunun tekerini indirmiş olursunuz ki eşiniz bidaha binemesin...

Görümcenizde kapıyı açık bulmuş dalmış içeri.
Bi o eksikmiş zaten.
Yok hoca varmışta ayrılacaklar demişte.
Vay be bu hocalar madem herşeyi biliyolar söylesinler o vakit kıyamet nezaman kopacak!
Töbe yarabbim töbeee...

görümcenin derdi neymiş hemen falcıya gitmiş siz ayrılacaksınız demiş tövbe yarabbim
sen bu insanlardan uzak dur eşinle de aranı bozma canım böyle zıtlaşmalar ters konuşmalar ilişkinizi bozmaktan başka işe yaramaz
ayrıca tartışmalarınıza kimseyi karıştırmayın

Bu fikir çok hoşuma gitti :)

Bu fikir çok hoşuma gitti :)

Bence denemelisin:)) , herkes haddini bilecek oturacak susunca saf salak sanıyorlar herhalde ne yapmak istediklerini anladığını belli et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…