Kpss'de memuriyette torpil yaptıran yaptırmak isteyen herkesin eline ayağına dolaşsın inşallah.
Eğer memur olursa da burunlarından fitil fitil gelsin o haram paralar.
Lanet olsun kul hakkı yiyenler ömür boyu huzur bulamasınlar.
İş bu ya ekmek parası haram lokma nasıl geçecek o boğazdan bir de normal birşeymiş gibi anlatılıyor.
Bu konuyu bu kadar rahat anlatıyorum evet çünkü eşimin torpil isteyeceği kişi sadece bir memur. Yani torpille uzaktan yakından ilgisi olmayan bir konu. Eşimin amacı onunla muhatap olmaktı, torpille alakası olmadığının o da farkında. Benim tepkim de o yüzden böyle sert oldu!Kpss'de memuriyette torpil yaptıran yaptırmak isteyen herkesin eline ayağına dolaşsın inşallah.
Eğer memur olursa da burunlarından fitil fitil gelsin o haram paralar.
Lanet olsun kul hakkı yiyenler ömür boyu huzur bulamasınlar.
İş bu ya ekmek parası haram lokma nasıl geçecek o boğazdan bir de normal birşeymiş gibi anlatılıyor.
Bence eski sevgilinin akrabasını ara torpil iste.
Canım sen hamile olduğun için biraz kuruntu yapmışsın eşinde gereksiz kıskançlık evden cıkartmama fln o ne ya saçmalık sinirle kahkaha atmış olablrsn ne var bunda kv hemen nasıl öyle bi yorum yapabiliyo ya yatıştrcağına körüklüyo cidden anlamıyorum kv ve görümcene de dikkat et derim burnuma kötü kokular geliyo çünki seni de götrmeye calışıyo oraya fln önceden ne söylemesi gerektiğini bile anlatmış olablr falcıya amaç huzur bozmak, arana mesafeni koy cok görüşme bu kişilerle eşinle de küs kalma bence büyütlcek bişey yokki ortada,hıı buarada görümceni ara de ki canım ben burda cok iyi bi falcıya gittim eşimle herşey cok iyi olcakmış cok güzel günler bekliyomuş bizi fakat etrafımızda hem de cok yakınımızda kötü niyetli insanlar varmış ama onlar böyle yapmaya devam ederse cok kötü olcakmış onlar için de gayet normal,cok merak ediyorum tepkisini:))
Bu fikir çok hoşuma gitti :)
Bence denemelisin:)) , herkes haddini bilecek oturacak susunca saf salak sanıyorlar herhalde ne yapmak istediklerini anladığını belli et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?