- Emoji Skoru
- 1.703
- Puanlar
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiniz de çok çocukça davranmışsınız..gereksiz bir konu büyümüş de büyümüş..senin kahkaha olayın zaten kopma noktası olmuş.yalnız görümcen de çok fenaymış hani...yok falcı boşanırlar demiş d ebilmem ne..ee tarih falan da verseymiş o zaman,komik ötesi :)
ben bu konuda bir de şuna takıldım,ya arkadalar hani kpss de torpil işlemiyordu? konu sahibinin eşi torpilden falan bahsetmiş de ilgincime gitti..bu işler bu kadar kolay mı sahiden? millet boşuna emek harcıyor sanırım..
Ben fala inandığımı mı söyledim? Bi tarafından uydurarak okuma! Görümcemin bişeyler ima ettiğini söylemek istedim.
adamın seni niye aramadığı belli..... biraz daha terbiyeli olmaya çalış...
sende çok abartmışsın... adamla dalga geçer gibi, arkasından gülmeler, sen ne dersen de, ben istediğimi yaparım tavrında harekertler.. ayrıca telefonda söylediğin sözde ağır olmuş...
haa bi, de siz niye uğraşıyosunuz ki daha, falcı da ayrılacaksınız demiş zaten, ipleri koparın gitsin... töbe yarabbim ya
canım pamuk tanesi falcı olayını okuduğum kadarıyla şaka niyetine söylemiş sana (falcı ayrıl demiş ayrıl işte gibi) sende ciddiye almışsın , bence yanlış anladın sen
Onların eşimi doldurduğunun bende farkındayım. Ama ailemi de bir kaç ayda bir görüyorum. Eyrıca doğum yapıcam bebek filan da olunca yaza kadar gelemiycem diye yarıda bırakıp gitmek de istemiyorum.
ikiniz de çok çocukça davranmışsınız..gereksiz bir konu büyümüş de büyümüş..senin kahkaha olayın zaten kopma noktası olmuş.yalnız görümcen de çok fenaymış hani...yok falcı boşanırlar demiş d ebilmem ne..ee tarih falan da verseymiş o zaman,komik ötesi :)
ben bu konuda bir de şuna takıldım,ya arkadaşlar hani kpss de torpil işlemiyordu? konu sahibinin eşi torpilden falan bahsetmiş de ilgincime gitti..bu işler bu kadar kolay mı sahiden? millet boşuna emek harcıyor sanırım..
Kpss de torpil yok.. Ancak mülakatlı olan alımlar var.. Örneğin adliyeler.. Oralarda oluyormuş diye duydum.. Aslını bilmiyorum..
Ama torpil olsun ya da olmasın.. Konu sahibesiin eşine yapmayacakları kesin.. Eski sevgilisinin tanıdığı, bu adama ne diye torpil geçsin şimdi ? Çok saçma..
canım pamuk tanesi falcı olayını anladığım kadarıyla şaka niyetine söylemiş sana (falcı ayrıl demiş ayrıl işte evliliğimiz falcılara kaldı gibi) sende ciddiye almışsın , bence yanlış anladın sen