• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularım darma duman...

Yaptıklarınız sizi haklıyken haksız duruma düşürmüş.. Eşiniz o söylediği şeyde ne kadar haksız olduğunu anlardı ileride.. ama bu saatten sonra sizin yaptıklarınzdan başka birşey söylemez ve düşünmez maalesef..

ikiniz de çok çocukça davranmışsınız..gereksiz bir konu büyümüş de büyümüş..senin kahkaha olayın zaten kopma noktası olmuş.yalnız görümcen de çok fenaymış hani...yok falcı boşanırlar demiş d ebilmem ne..ee tarih falan da verseymiş o zaman,komik ötesi :)

ben bu konuda bir de şuna takıldım,ya arkadalar hani kpss de torpil işlemiyordu? konu sahibinin eşi torpilden falan bahsetmiş de ilgincime gitti..bu işler bu kadar kolay mı sahiden? millet boşuna emek harcıyor sanırım..

Kpss de torpil yok.. Ancak mülakatlı olan alımlar var.. Örneğin adliyeler.. Oralarda oluyormuş diye duydum.. Aslını bilmiyorum..

Ama torpil olsun ya da olmasın.. Konu sahibesiin eşine yapmayacakları kesin.. Eski sevgilisinin tanıdığı, bu adama ne diye torpil geçsin şimdi ? Çok saçma..

eşler arasında kavga olur kırgınlıklar olur en ufak bi konuda anne şöyle oldu anne böyle yaptı demek ne kadar doğru sizce
hadi o aramış annesine siz ne diye gülerek ters konuşarak konuyu uzatıyorsunuz
siz bi ailesiniz artık kavga da gürültüde kendi aranızda kalmalı
anne görüşmüş kayınvalide doldurmuş abla konuşmuş
görümce falcı konusuna girmiyorum bile
ortada konu yok tüm aile seferber olmuş
olayları kendi aranızda konuşarak halletmeniz lazım

Ben fala inandığımı mı söyledim? Bi tarafından uydurarak okuma! Görümcemin bişeyler ima ettiğini söylemek istedim.

adamın seni niye aramadığı belli..... biraz daha terbiyeli olmaya çalış...

adamın seni niye aramadığı belli..... biraz daha terbiyeli olmaya çalış...

Sende hakaret etmeden önce ne yazdığımı ne anlatmak istediğimi anlamaya çalış. Koskoca forumda kimse fal baktıracağımı fala inandığımı düşünmedi de yazdıklarımdan bi sen mi onu çıkardın?
Yada neden senden başkasına karşı seviyemi bozmadım?

ben sana ne zaman hakaret ettim...
şimdi senin yazdığının cümlenin aynısını bende yazardım ama o seviyeye inmicem...
sen bana güzelce açıklasaydın bende yanlış anlamışım ksr bakma der, özür dilemesini bilirdim....

terbiyesiz kelimesinden bahsediyıosanız, yazdığınız cümleyi tek kelimeyle o özetliyodu, napim....

tatlım bence bian önce eşinin yanına dön ve olayı uzatmayın.uzak kalırsan daha kötü yerlere gelebilir.eşini doldurmalarına izin verme ,hem dogum yapacakmışsın ailen gelir yanına...:1:

Evine döndüğün zaman eşinle karşılıklı konuşmalısın..Sanırım her tartışmada eşin anneni arıyomuş gürumcen araya giriyormuş,kavga ya da tartışmalarınızı kendi aranızda çözmelisiniz bu şekilde anneni de üzmemiş olursun ve görümcende araya girmemiş olur.Ne zaman aileler araya girse olayın çapı değişiyor ve bazen büyüyor.
Bir arkadaşında dediği gibi siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz abartılı davranarak.Ben de ailemin yanına gittiğimde eşimle cok tartısırız bazen ufak seylerden bile büyür ve genelde tartısma sebebımız eşimdir.Yanında olmadığımda beni husursuz ederek gelmemi sağlar cok çocuksu davranır..esınızde bu sekılde düşünüyor olabılır..

sende çok abartmışsın... adamla dalga geçer gibi, arkasından gülmeler, sen ne dersen de, ben istediğimi yaparım tavrında harekertler.. ayrıca telefonda söylediğin sözde ağır olmuş...
haa bi, de siz niye uğraşıyosunuz ki daha, falcı da ayrılacaksınız demiş zaten, ipleri koparın gitsin... töbe yarabbim ya

Siz niye uğraşıyosunuzki falcı ayrılacaksınız demiş zaten yazmışın burada. Sonrada sanki ben faalcı ayrılacaksın demiş ne yapıcam şimdi demişim gibi töbe yarabbim yaa diye sürdürmüşsün. Konuyu doğru düzgün okusan falcıyla derdimin bi alakası olmadığını, görümcemin bana bu sözüyle bişey ima etmeye çalıştığını belirttiğimi anlardın.

canım pamuk tanesi falcı olayını anladığım kadarıyla şaka niyetine söylemiş sana (falcı ayrıl demiş ayrıl işte evliliğimiz falcılara kaldı gibi) sende ciddiye almışsın , bence yanlış anladın sen

Son düzenleme:
i$in içine aylelerin girmesi fena olmu$ tabi
ama bence o adami arasa bile , abisi evli bi adama kizkarde$ini yamamayacakdir herhalde
en kotu ihtimal olumsuz bi yanit verir olmaz yapamam derdi
buna niye kizdi siz ve forumdakiler ben onu anlamadim, yada ben tam konuyu idrak edemedim o yuzden anlamiyorum

bencede kocanizi cadi kv ve fesat gorumceyle daha fazla yalniz birakmayin

canım pamuk tanesi falcı olayını okuduğum kadarıyla şaka niyetine söylemiş sana (falcı ayrıl demiş ayrıl işte gibi) sende ciddiye almışsın , bence yanlış anladın sen

Psikolojik olarak öyle bi baskı altındayım ki artık vücuduma vurdu ateşten yanıyorum resmen. Şaka kaldırabilecek durumda olmadığımı konuyu okumamış bile olsa anlamamış bile olsa sorduğum soru kategorisinden anlayabilirdi sanırım. Neyse ya benim derdim bu değil.

Onların eşimi doldurduğunun bende farkındayım. Ama ailemi de bir kaç ayda bir görüyorum. Eyrıca doğum yapıcam bebek filan da olunca yaza kadar gelemiycem diye yarıda bırakıp gitmek de istemiyorum.

derdini anliyabiliyorum ama bana kalirsa suan esinin yaninda olman sana daha cok fayda getirecek,
esler arasinda uzun ayriliklar pek hos olmayabiliyor,
anneni yaza kadar göremicek olman tabi cok uzun bir süre ama belki annen bikac ay sonra yine yaniniza gelebilir, yani care hersey icin var,
esinle oturup konusman gerekiyor,
her derdinizi hemen ailelere anlatmayin, hemen anneni filan aramasin, kendi annesine ablasina anlatmasin
bunlar hos seyler degil,
ailede yasananlar aile icinde kalmali..

ikiniz de çok çocukça davranmışsınız..gereksiz bir konu büyümüş de büyümüş..senin kahkaha olayın zaten kopma noktası olmuş.yalnız görümcen de çok fenaymış hani...yok falcı boşanırlar demiş d ebilmem ne..ee tarih falan da verseymiş o zaman,komik ötesi :)

ben bu konuda bir de şuna takıldım,ya arkadaşlar hani kpss de torpil işlemiyordu? konu sahibinin eşi torpilden falan bahsetmiş de ilgincime gitti..bu işler bu kadar kolay mı sahiden? millet boşuna emek harcıyor sanırım..

Kpss de torpil yok.. Ancak mülakatlı olan alımlar var.. Örneğin adliyeler.. Oralarda oluyormuş diye duydum.. Aslını bilmiyorum..

Ama torpil olsun ya da olmasın.. Konu sahibesiin eşine yapmayacakları kesin.. Eski sevgilisinin tanıdığı, bu adama ne diye torpil geçsin şimdi ? Çok saçma..

Son iki yıldır Kpss'de dönen dolaplardan , entrikalardan haberiniz yok mu arkadaşlar?
Soruların çok önceden belli kesimlere dağıtılması,
cevapları işaretlenmiş kitapçıkların belli kişilere verilmesi,
hatta bu konu ile ilgili Ösym başkanı Ünal Yarımağan'ın görevden alınması v.s
bunlar sadece bir kaç örnek.
Torpil her alanda olduğu gibi Kpss'de de var,

Konu sahibine gelince eşler arasında olan her olayı
ailelere duyurmak zorunda değilsiniz.
Bu ; olayların dallanıp budaklanmasından , eşlerin aileler tarafından dolduruşa getirilmesinden
başka hiç bir işe yaramaz.

Bazen de kaş yapayım derken göz çıkarıyoruz işte, sizinki de buna benzemiş.
Yakın zamanda çocuğunuz olacak , lütfen ama lütfen
sizin de ayrı bir aile olduğununu kabul edin ve önce kendiniz hissedin,
sonra etrafa hissettirin.
Çocuğunuza en iyi şekilde rol model olmaya çalışın.

Son düzenleme:
Kpss'de memuriyette torpil yaptıran yaptırmak isteyen herkesin eline ayağına dolaşsın inşallah.
Eğer memur olursa da burunlarından fitil fitil gelsin o haram paralar.
Lanet olsun kul hakkı yiyenler ömür boyu huzur bulamasınlar.
İş bu ya ekmek parası haram lokma nasıl geçecek o boğazdan bir de normal birşeymiş gibi anlatılıyor.

canım pamuk tanesi falcı olayını anladığım kadarıyla şaka niyetine söylemiş sana (falcı ayrıl demiş ayrıl işte evliliğimiz falcılara kaldı gibi) sende ciddiye almışsın , bence yanlış anladın sen

aynen öle... ayrıca ben orda sana töbe yarabbim demedim... falcının bu saçma cümlesine istinaden yazmıştım... yani tamamen falcı müsvettesine tepki olarak yazılmış bi yazıydı...senin karşında değil, yanındaydım msjında, ama anlamadın ve çok kabalaştın....
neyse ben açıklamamı yaptım... daha fazla uzatmıcam...

bence hiçbirşey yapmayın eşinizin düştüğü durumu düşünün annesi ve kardeşinin önünde
bu bir erkek için onur zedeleyicidir.tıpkı sizin önünüzde onlar tarafından hafife alınmış olmak gibi
iş konusuna gelince bence sizin evlilik hayatınızdan daha önemli değil.olmuyorsa olmasın nasip
demekte fayda var.Evinize gidin görümceniz ve kayınvalidenizle bir süre görüşmeyin elinizde ise,zorunda kaldığınız durumda ise
bence sadece sorulanlara cevap verin kısa ve öz
yapmayın allah aşkına gururunuzun şu durumda size hiçbir faydası yok evinize evliliğinize sahip çıkın
böyle kolaylaştırmayın herşeyi sakince eşinizle konusun gerekirse özür dileyin bakın ozaman tavrı ne oluyor
el ele değmezse ses cıkmaz sevgili arkadasım olgun davrandığınız sürece oda sizin peşinizden gelir diye düşünüyorum

kayinvalide görümce tetikte
dikkat et ve esinin yanina dön bence

Back