Merhaba arkadaşlar.
Bayram için farklı şehirdeki ailemin yanına geldim. Eşim çalıştığı için geri döndü ama ben biraz daha kalmak istedim. Eşimle konuştuk o da izin verdi kalmama. Sonra eşim dün beni arayıp kpss için torpil bulup bulamıyacağından filan bahsetti. Eşimin bizim yaşadığımız şehirde memur bir akrabası var. Uzaktan akraba. Eşim biz evlenmeden önce bu akrabasının kız kardeşiyle bir süre çıkmış. O yüzdenn ben görüşmesini istemiyordum. Ben burada farklı şehirdeyken onu arayıp memurluk için yardım isteyeceğini söyledi. Bende ya hiç isteme yada bekle bir hafta sonra ben geldiğimde benim yanımda ararasın dedim. Bu itiraz etti tartıştık filan. Sonra bende eski sevgilimin akrabasını arayayım gelmişken onunla görüşeyim o zaman dedim sinirden. Haliyle tartışmamız büyüdü. Annemi aradı eşim, bu kadar kalması yeterli gelsin dedi. Annemde tartışmamızı bildiği için ortamı yumuşatmaya çalıştı. Yumuşattı da. Sonra anneme anne kızın evden dışarı çıkmasın izin vermiyorum sadece sizde kalsın dedi. Bende sinir etmek için kahkaha atar gibi yaptım. Annem yine tartışma olmasın diye gülerek tamam oğlum merak etme dedi. Sonra kapattılar telefonu. Kayınvalidem de bak gördün mü ana kız dalga geçtiler seninle diyerek doldurmuş eşimi. Sonra ablamla konuştu yine çok öfkeliydi. Sonra beni bu saate kadar hiç aramadı. Bende bağırıp çağıracak diye onu aramadım. Az öncede görümcem aradı. Bizimkilere söyleme de bi falcı buldum çok şey bildi. Sizin hakkınızda da yorum yaptı. Sürtüşmeli bir süre daha devam edecekler ama ilerde ayrılacaklar dedi. Sende gel benim yengem olduğunu söylemeden bakalım sana ne diyecek dedi. Bende gayet sakin hayırlısı olsun dedim. Ama şimdi o kadar sinirliyim ki. Eşime olsun kayınvalideme olsun görümceme olsun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?
sende çok abartmışsın... adamla dalga geçer gibi, arkasından gülmeler, sen ne dersen de, ben istediğimi yaparım tavrında harekertler.. ayrıca telefonda söylediğin sözde ağır olmuş...
haa bi, de siz niye uğraşıyosunuz ki daha, falcı da ayrılacaksınız demiş zaten, ipleri koparın gitsin... töbe yarabbim ya
Bence artik esinin yanina dön ve kv nin görümcenin onu doldurup durmasina engel ol,
aranizi düzeltin barisin, zaten cok büyük bir sorun görmedim ben ortada,
sadece ufak bir tartisma büyümüs
Onların eşimi doldurduğunun bende farkındayım. Ama ailemi de bir kaç ayda bir görüyorum. Eyrıca doğum yapıcam bebek filan da olunca yaza kadar gelemiycem diye yarıda bırakıp gitmek de istemiyorum.
Bebek actigin konulara don bir bak
Her tartismanizda annen,kayinvaliden gorumcen devreye giriyor
yasiniz kucuk ikinizin de , ikiniz de fevrisiniz anliyorum ama
kendi meselelerinize kimseyi karistirmamayi,
birbirinizi cocuk gibi ona buna sikayet etmemeyi ogrendiginiz gun
aslinda olaylarin bu kadar buyumeyecegini bilirsiniz...
hamilesin bir birey daha katilacak
lutfen onun saglikli bir birey olmasi icin yapin bunu
cunku ilerde o cocuk buyudugunde olacaklari gorebiliyorum
annen zaten hep boyle,
baban zaten hep soyle oglum/kizim
yani ilerdeki muhabbet birbirinizi cocugunuza sikayet etmeye donecek...
Merhaba arkadaşlar.
Bayram için farklı şehirdeki ailemin yanına geldim. Eşim çalıştığı için geri döndü ama ben biraz daha kalmak istedim. Eşimle konuştuk o da izin verdi kalmama. Sonra eşim dün beni arayıp kpss için torpil bulup bulamıyacağından filan bahsetti. Eşimin bizim yaşadığımız şehirde memur bir akrabası var. Uzaktan akraba. Eşim biz evlenmeden önce bu akrabasının kız kardeşiyle bir süre çıkmış. O yüzdenn ben görüşmesini istemiyordum. Ben burada farklı şehirdeyken onu arayıp memurluk için yardım isteyeceğini söyledi. Bende ya hiç isteme yada bekle bir hafta sonra ben geldiğimde benim yanımda ararasın dedim. Bu itiraz etti tartıştık filan. Sonra bende eski sevgilimin akrabasını arayayım gelmişken onunla görüşeyim o zaman dedim sinirden. Haliyle tartışmamız büyüdü. Annemi aradı eşim, bu kadar kalması yeterli gelsin dedi. Annemde tartışmamızı bildiği için ortamı yumuşatmaya çalıştı. Yumuşattı da. Sonra anneme anne kızın evden dışarı çıkmasın izin vermiyorum sadece sizde kalsın dedi. Bende sinir etmek için kahkaha atar gibi yaptım. Annem yine tartışma olmasın diye gülerek tamam oğlum merak etme dedi. Sonra kapattılar telefonu. Kayınvalidem de bak gördün mü ana kız dalga geçtiler seninle diyerek doldurmuş eşimi. Sonra ablamla konuştu yine çok öfkeliydi. Sonra beni bu saate kadar hiç aramadı. Bende bağırıp çağıracak diye onu aramadım. Az öncede görümcem aradı. Bizimkilere söyleme de bi falcı buldum çok şey bildi. Sizin hakkınızda da yorum yaptı. Sürtüşmeli bir süre daha devam edecekler ama ilerde ayrılacaklar dedi. Sende gel benim yengem olduğunu söylemeden bakalım sana ne diyecek dedi. Bende gayet sakin hayırlısı olsun dedim. Ama şimdi o kadar sinirliyim ki. Eşime olsun kayınvalideme olsun görümceme olsun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?
kk hayatım boyunca böyle garip bir tartışma okumamıştım
sen böyle dişe diş göze göz misilleme yaparsan yanarsın baştan söyleyim kahkaha atınca ne oldu onu da anlamış değilim çok garip hareketler bunlar...
Ne biçim aile bunlar
Annesi doldurur , kardeşi falcıya gider 3 vakte kadar ayrılcakmışsınız yenge diye arar
Ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama bunların arasında eşinizi ek bırakmanız hiç iyi olmamış, zaten akbaba gibi dolanıyorlarmış..
Eşinle birlikte dönseymişsin keşke..
Birde sinirli bi anda karşı tarafın kahlaha atması oldukça sinir bozucudur, kavgayı alevlendirip kayınvalidenizin ekmeğine yağ sürmüşsünüz..
Aynen dediğiniz gibi, onların ekmeğine yağ sürdüm. Daha bir yıllık bile evli değilim. evlendim mi yoksa o ailenin içine cehenneme mi düştüm bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama o da bir öyle bir böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?