• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygularım darma duman...

bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
68
Yer
Bursa
Merhaba arkadaşlar.
Bayram için farklı şehirdeki ailemin yanına geldim. Eşim çalıştığı için geri döndü ama ben biraz daha kalmak istedim. Eşimle konuştuk o da izin verdi kalmama. Sonra eşim dün beni arayıp kpss için torpil bulup bulamıyacağından filan bahsetti. Eşimin bizim yaşadığımız şehirde memur bir akrabası var. Uzaktan akraba. Eşim biz evlenmeden önce bu akrabasının kız kardeşiyle bir süre çıkmış. O yüzdenn ben görüşmesini istemiyordum. Ben burada farklı şehirdeyken onu arayıp memurluk için yardım isteyeceğini söyledi. Bende ya hiç isteme yada bekle bir hafta sonra ben geldiğimde benim yanımda ararasın dedim. Bu itiraz etti tartıştık filan. Sonra bende eski sevgilimin akrabasını arayayım gelmişken onunla görüşeyim o zaman dedim sinirden. Haliyle tartışmamız büyüdü. Annemi aradı eşim, bu kadar kalması yeterli gelsin dedi. Annemde tartışmamızı bildiği için ortamı yumuşatmaya çalıştı. Yumuşattı da. Sonra anneme anne kızın evden dışarı çıkmasın izin vermiyorum sadece sizde kalsın dedi. Bende sinir etmek için kahkaha atar gibi yaptım. Annem yine tartışma olmasın diye gülerek tamam oğlum merak etme dedi. Sonra kapattılar telefonu. Kayınvalidem de bak gördün mü ana kız dalga geçtiler seninle diyerek doldurmuş eşimi. Sonra ablamla konuştu yine çok öfkeliydi. Sonra beni bu saate kadar hiç aramadı. Bende bağırıp çağıracak diye onu aramadım. Az öncede görümcem aradı. Bizimkilere söyleme de bi falcı buldum çok şey bildi. Sizin hakkınızda da yorum yaptı. Sürtüşmeli bir süre daha devam edecekler ama ilerde ayrılacaklar dedi. Sende gel benim yengem olduğunu söylemeden bakalım sana ne diyecek dedi. Bende gayet sakin hayırlısı olsun dedim. Ama şimdi o kadar sinirliyim ki. Eşime olsun kayınvalideme olsun görümceme olsun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?

kv ile görümce de resmen yangına körükle gitmişler

sende çok abartmışsın... adamla dalga geçer gibi, arkasından gülmeler, sen ne dersen de, ben istediğimi yaparım tavrında harekertler.. ayrıca telefonda söylediğin sözde ağır olmuş...
haa bi, de siz niye uğraşıyosunuz ki daha, falcı da ayrılacaksınız demiş zaten, ipleri koparın gitsin... töbe yarabbim ya

Bende aramasını istemezdim ve itiraz etse asla sakın duramzdım. Ama öyle görümcene aldanma falda neymıs omu biliyormus geleceğimizi allah askına falan de dalga gcer gibi gul gec. Böyle olması cok normal o görümce doldurmaası normal kaynana esini yumusatmak sana kalmıs ama sonuna kadar haklısın senın yerınde olsam bende aynısını yapardım bırak aramasın elinde sonun da arıyacak

karı koca arasında olan sıradan tartışmalar diye düşünüyorum... sakinleşince halledersiniz diye düşünüyorum... ama görümcen olacak zatı şahanenin ne yapmak istediğini çözemedim :26: tanımadığım için de saf mı salak mı, yoksa bir şeyler peşinde mi gerçekten anlayamadım:26:

Merhaba arkadaşlar.
Bayram için farklı şehirdeki ailemin yanına geldim. Eşim çalıştığı için geri döndü ama ben biraz daha kalmak istedim. Eşimle konuştuk o da izin verdi kalmama. Sonra eşim dün beni arayıp kpss için torpil bulup bulamıyacağından filan bahsetti. Eşimin bizim yaşadığımız şehirde memur bir akrabası var. Uzaktan akraba. Eşim biz evlenmeden önce bu akrabasının kız kardeşiyle bir süre çıkmış. O yüzdenn ben görüşmesini istemiyordum. Ben burada farklı şehirdeyken onu arayıp memurluk için yardım isteyeceğini söyledi. Bende ya hiç isteme yada bekle bir hafta sonra ben geldiğimde benim yanımda ararasın dedim. Bu itiraz etti tartıştık filan. Sonra bende eski sevgilimin akrabasını arayayım gelmişken onunla görüşeyim o zaman dedim sinirden. Haliyle tartışmamız büyüdü. Annemi aradı eşim, bu kadar kalması yeterli gelsin dedi. Annemde tartışmamızı bildiği için ortamı yumuşatmaya çalıştı. Yumuşattı da. Sonra anneme anne kızın evden dışarı çıkmasın izin vermiyorum sadece sizde kalsın dedi. Bende sinir etmek için kahkaha atar gibi yaptım. Annem yine tartışma olmasın diye gülerek tamam oğlum merak etme dedi. Sonra kapattılar telefonu. Kayınvalidem de bak gördün mü ana kız dalga geçtiler seninle diyerek doldurmuş eşimi. Sonra ablamla konuştu yine çok öfkeliydi. Sonra beni bu saate kadar hiç aramadı. Bende bağırıp çağıracak diye onu aramadım. Az öncede görümcem aradı. Bizimkilere söyleme de bi falcı buldum çok şey bildi. Sizin hakkınızda da yorum yaptı. Sürtüşmeli bir süre daha devam edecekler ama ilerde ayrılacaklar dedi. Sende gel benim yengem olduğunu söylemeden bakalım sana ne diyecek dedi. Bende gayet sakin hayırlısı olsun dedim. Ama şimdi o kadar sinirliyim ki. Eşime olsun kayınvalideme olsun görümceme olsun. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalı, nasıl davranmalıyım?

bende memurum ama öyle hiç torpil yapacak bir durumum olmadı eşinin görüşeceği kişi nerde memur cok merak ettim ayrıca yardım isteyeceği kişide eski sevgilisinin kardeşi yani zaten olmayacak duaya amin deme durumu olmus bu konuda haklısın tamam ama senın hatalarında büyük olmuş öyle dalga gecer gibi konusmalar evlılıkler için hiç iyi olmuyor bundan sonra cok dikkat et

sende çok abartmışsın... adamla dalga geçer gibi, arkasından gülmeler, sen ne dersen de, ben istediğimi yaparım tavrında harekertler.. ayrıca telefonda söylediğin sözde ağır olmuş...
haa bi, de siz niye uğraşıyosunuz ki daha, falcı da ayrılacaksınız demiş zaten, ipleri koparın gitsin... töbe yarabbim ya

Ben fala inandığımı mı söyledim? Bi tarafından uydurarak okuma! Görümcemin bişeyler ima ettiğini söylemek istedim.

Eşinize güvenmediğinizi belirterek tartışmayı başlatmışsınız, üzerine dalga geçer gibi gülmeler sizi haksız duruma düşürmenize yetmiş.

Bence artik esinin yanina dön ve kv nin görümcenin onu doldurup durmasina engel ol,
aranizi düzeltin barisin, zaten cok büyük bir sorun görmedim ben ortada,
sadece ufak bir tartisma büyümüs

Bence artik esinin yanina dön ve kv nin görümcenin onu doldurup durmasina engel ol,
aranizi düzeltin barisin, zaten cok büyük bir sorun görmedim ben ortada,
sadece ufak bir tartisma büyümüs

Onların eşimi doldurduğunun bende farkındayım. Ama ailemi de bir kaç ayda bir görüyorum. Eyrıca doğum yapıcam bebek filan da olunca yaza kadar gelemiycem diye yarıda bırakıp gitmek de istemiyorum.

Onların eşimi doldurduğunun bende farkındayım. Ama ailemi de bir kaç ayda bir görüyorum. Eyrıca doğum yapıcam bebek filan da olunca yaza kadar gelemiycem diye yarıda bırakıp gitmek de istemiyorum.

anlıyorum ama bi yerden sonra aile 2. planda kalmalı yanı senın için önemli olan eşinle arayı düzeltmek doldurulmasını engellemek ki ben annenin yerınde olsam kızım git kocanla aranı düzelt derdim haklısın değilsin önemi yok iletişim kurabılmenız önemli ve bunu en kısa zamanda yapmalısın

Kisasa kisas yapmak bazen boyle ters tepiyor.
Dalga gecer gibi gulunce iyice gerilmis ortam.
Hamileliginiz yuzunden sinirlerinizin bozuk oldugunu falan bahane edip gonlunu alin en azindan.
Gorumceninde masallahi var felaket tellali mubarek.
Hic umursamayin bile.
Su durumda ortami yumusatmak size dusuyor.ozellikle aileninde mudahil oldugu gerginlikler daha da buyuyor.
En iyisi sakince dikkatli bir geri adim atin.

Son düzenleme:
Bebek actigin konulara don bir bak

Her tartismanizda annen,kayinvaliden gorumcen devreye giriyor

yasiniz kucuk ikinizin de , ikiniz de fevrisiniz anliyorum ama
kendi meselelerinize kimseyi karistirmamayi,
birbirinizi cocuk gibi ona buna sikayet etmemeyi ogrendiginiz gun
aslinda olaylarin bu kadar buyumeyecegini bilirsiniz...

hamilesin bir birey daha katilacak
lutfen onun saglikli bir birey olmasi icin yapin bunu

cunku ilerde o cocuk buyudugunde olacaklari gorebiliyorum

annen zaten hep boyle,
baban zaten hep soyle oglum/kizim

yani ilerdeki muhabbet birbirinizi cocugunuza sikayet etmeye donecek...

Bebek actigin konulara don bir bak

Her tartismanizda annen,kayinvaliden gorumcen devreye giriyor

yasiniz kucuk ikinizin de , ikiniz de fevrisiniz anliyorum ama
kendi meselelerinize kimseyi karistirmamayi,
birbirinizi cocuk gibi ona buna sikayet etmemeyi ogrendiginiz gun
aslinda olaylarin bu kadar buyumeyecegini bilirsiniz...

hamilesin bir birey daha katilacak
lutfen onun saglikli bir birey olmasi icin yapin bunu

cunku ilerde o cocuk buyudugunde olacaklari gorebiliyorum

annen zaten hep boyle,
baban zaten hep soyle oglum/kizim

yani ilerdeki muhabbet birbirinizi cocugunuza sikayet etmeye donecek...

Bu durum benimde hiç hoşuma gitmiyor. Ama eşim önce annemi arıyor sonra ailesine anlatıp onların kendisini doldurmasına müsade ediyor. Bende ne yapacağımı bilmiyorum :(

Merhaba arkadaşlar.

kk hayatım boyunca böyle garip bir tartışma okumamıştım

sen böyle dişe diş göze göz misilleme yaparsan yanarsın baştan söyleyim kahkaha atınca ne oldu onu da anlamış değilim çok garip hareketler bunlar...

kk hayatım boyunca böyle garip bir tartışma okumamıştım

sen böyle dişe diş göze göz misilleme yaparsan yanarsın baştan söyleyim kahkaha atınca ne oldu onu da anlamış değilim çok garip hareketler bunlar...

Şuan bende yaptığımın doğru olmadığının farkındayım ama dün anlık psikolojimle öyle bi tepki verdim.

Ne biçim aile bunlar

Annesi doldurur , kardeşi falcıya gider 3 vakte kadar ayrılcakmışsınız yenge diye arar :53:

Ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama bunların arasında eşinizi ek bırakmanız hiç iyi olmamış, zaten akbaba gibi dolanıyorlarmış..

Eşinle birlikte dönseymişsin keşke..

Birde sinirli bi anda karşı tarafın kahlaha atması oldukça sinir bozucudur, kavgayı alevlendirip kayınvalidenizin ekmeğine yağ sürmüşsünüz..

Ne biçim aile bunlar

Annesi doldurur , kardeşi falcıya gider 3 vakte kadar ayrılcakmışsınız yenge diye arar :53:

Ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama bunların arasında eşinizi ek bırakmanız hiç iyi olmamış, zaten akbaba gibi dolanıyorlarmış..

Eşinle birlikte dönseymişsin keşke..

Birde sinirli bi anda karşı tarafın kahlaha atması oldukça sinir bozucudur, kavgayı alevlendirip kayınvalidenizin ekmeğine yağ sürmüşsünüz..

Aynen dediğiniz gibi, onların ekmeğine yağ sürdüm. Daha bir yıllık bile evli değilim. evlendim mi yoksa o ailenin içine cehenneme mi düştüm bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama o da bir öyle bir böyle...

Aynen dediğiniz gibi, onların ekmeğine yağ sürdüm. Daha bir yıllık bile evli değilim. evlendim mi yoksa o ailenin içine cehenneme mi düştüm bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama o da bir öyle bir böyle...

Daha çok yenisiniz, bence şimdiden annenizde kalıp eşinizi tek bırakmayın..

Önce bi evliliğin farkına varın..

İyi günde kötü günde yanyana olun ve en önemlisi kavgalarınızı ikinizden başkası bilmesin.. Senin annen bile..

Kayınvaliden ve görümcen bilmese belki olay bu kadar büyümezdi.. Kimse bilmeden farklı konuşur belki annesine 'benim sözüm geçiyor' imajı vermek adına farklı konuşur gaza gelip..

Eş olun , ailelerinizi arkalarınıza alıp rakip olmayın

ikiniz de çok çocukça davranmışsınız..gereksiz bir konu büyümüş de büyümüş..senin kahkaha olayın zaten kopma noktası olmuş.yalnız görümcen de çok fenaymış hani...yok falcı boşanırlar demiş d ebilmem ne..ee tarih falan da verseymiş o zaman,komik ötesi :)

ben bu konuda bir de şuna takıldım,ya arkadaşlar hani kpss de torpil işlemiyordu? konu sahibinin eşi torpilden falan bahsetmiş de ilgincime gitti..bu işler bu kadar kolay mı sahiden? millet boşuna emek harcıyor sanırım..

Son düzenleme:
Back