Duygular Şelale

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.145
Merhabalar, bu bir iç dökme bir yakariş metnidir yav cok uzun yazmişsin, okuyamadim, gozlerim kanadi falan diyecekleri bu satirlarda ugurlamak isterim şayet yazmazsam, iç dökmezsem patlayacak hastalığına yakalandim.

Bugun benim doğum günüm. Yazın doğanlar bu duyguyu bilirler, her sene her arkadaşının doğum gününü şenliklerle kutlarken, o güzel anlara tanıklık ederken kendi doğum gününde bir başına telefon başında beklersin. Birilerinin tatili arasinda akla gelip de bir “doğum günün kutlu olsun” duyabilmek için. Bir nevi çocukluk travmasi diyebilirim.

Senelerdir bir doğum günümde mutlu olduğumu hatırlamam, ama hevesle o günü beklemekten de kaçınmam.

Ya çok komik geliyor belki size şuan, bu kadar anlam yüklememek gerekir değil mi? Ne bileyim böyle bir insan da değilim normalde şimdi okuyan ya çocuk sanar ya saf salak bi şey. Ama vallahi normal, hatta dışardan baya sert, ciddi, böyle şeylere asla takılmayacak biriyken içim adeta bir duygu şelalesi, bir şirin pembe bulut.

Arkadaşlıklardan yana pek yüzüm gülmedi, hayatınızda görebileceğiniz en verici insanımdır, bunu görenler de vurcam kırbacı vurcam kırbacı modunda olduğu için yemediğim kazık konulmadığım enayi yeri kalmadı. Anlatsam roman olur. İki tane sağlam arkadaşlığım var ortaokuldan bu yana, geriye kalan sağlam bildiğim 2 kişi daha vardi çöpmüş sanırım onu anladim.

Bir de sevgilim, 2 senedir beraberiz cok seviyorum sevdiğimin 10 katı seviliyorum farkındayım. Ağzımdan çıkanın iki olmadığı bir ilişki içersindeyim. Dilim çok sivridir, sinirim aman tepeme çıkmasın yakar yıkarım, bugune kadar bir kere yeter be demedi yavrum.

Herkesin “ya böyle adam kalmış mı” dediği biriyle beraberim. Zaten bunun için ya bütün bu şaşkınlığım.

İlk defa bir doğum günümü birlikte geçirebilecektik, kırk takla attım bunun için ve başardim.

1 aydir ayri sehirlerdeydik. Dün gece tam 12de geldim yanına iş yerine, surpriz pasta geldi ufledim ettim sag olsun çevre esnaf bile hediyelerini almış gelmiş, mutlu oldum.

Pastayı üfledim hediyesini de verdi ve benim doğum günü orada bitti. Planlarim vardi kafamda, bugun için izin alır diye. Normalde hafta izinsiz çalışıyor 2’de dukkan açıyoruz gece 2.5’ta kapatıyoruz.

Yanındaki elemanın cenazesi olduğu için uzun süredir yok yaklaşik 3 aydir hic hafta izni de yok. Ama bugun için özel bir şey bekledim, patronlarindan birine bir günlüğüne bırakabilirdi dükkanı. Sağ olsunlar beni severler, durumu bilseler böyle bir kıyak yaparlardı diye düşünüyorum. Gerçi bunun iznini almaya çalıştı mı bilmiyorum, en kötüsünü düşünüyorum malumunuz.

Sabah saat 5 oldu, benim uyumam lazim artik keşke pazarları çalışmıyor olsaydım dedi, çalışıyor musun yani dedim durdu kaldı. Hee dedim sürpriz yapacak herhalde. Uyuduk, sabah 10’da açtım gözümü bekliyorum uyanmadı uyanmadı, tam saatinde alarm çaldı, uyandı sevdi öptü kokladı, hadi sen de hazirlan iş yerinde kahvalti ederiz dedi uykum var sonra gelirim dedim, üzüldü ve hazırlanıp işe gitti, kalakaldim öylece.

Gittiğinden beri yaziyor hadi gelmiyor musun diye erteleyip duruyorum. Hadi gel diyor ozledim diyor ama ya doğum gununde neden evde tıkılıyorsun demiyor. Doğum günümün adı sanı bile geçmiyor. Pastayı üfledikten sonra bir daha asla tek kelime dahi doğum günü kelimesi bile geçmedi.

Sakın yanlış anlamayin beni, ben sürpriz, pahali hediye falan böyle şeyler peşinde değilim. Derdim asla bunlar değil. Zaten hediyesini almiş pahali da bir şey. Kızdım neden böyle yaptin diye. Hiç hediye almasaydı da, sabah uykusundan 2 saat fedakarlik edip hadi bi doğum günü kahvaltisina gidelim deseydi, çalışıyorum ama keşke doğum gününü daha güzel geçirelim deseydi yemin ediyorum şuan mutluluktan eteklerim uçuşa uçuşa gezerdim.

Diyorum acaba akşam için bir yemek falan bir şey mi hazırlıyor kendince önemsemiyor gibi mi yapıyor, sonra diyorum tavşan bunlari düşünme olmazsa beter yıkılırsın.

Öylece evde oturuyorum, açtım ağlak bir film ağlaşıp duruyorum.

Henüz telefonum çalmadı, kimse bir alo diyip doğum günümü kutlamadi.

İki üç mesaj geldi, o kadar.

İçim şişti, içinizi şişirdim, buraya kadar okuyan varsa sabrından ötürü tebrik ediyorum aynı zamanda da bol bol teşekkür.

Böyle işte küçük bir dert yumağı oldum, duygu patlaması yaşıyorum

Böyle günlere anlam yüklemeyin ben yuklemiyorum bla bla diyecekler evet haklisiniz

Ama ben yüklüyorum, keşke olmasaydi ama yükledim bile artık çok geç

Kimseyle konuşamadığımdan yazmak istedim çok, şimdi kırk saat yayinlasam mı yayınlamasam mı diye düşüneceğim bunu şuan okuyorsanız bilin ki bir köşeye çöküp yazdıklarımdan utanıyorumdur.

Ben de Ağustos doğumluyum benzer olayları yaşıyorum. Ama çok beklentiye girmiyorum o şekilde rahatladım artık. Kimse kutlamıyor mu en güzel mekanlara gidip kendime yemek ısmarlıyorum, bişeyler alıyorum. Kendinle mutluysan küçük bir pasta bile yeter. Aslında güzel bi ilişkin var bu bile bi hediye degil midir? Aklındaki etkinlikleri sonra da yapabilirsiniz.

Ben de Ağustos doğumluyum benzer olayları yaşıyorum. Ama çok beklentiye girmiyorum o şekilde rahatladım artık. Kimse kutlamıyor mu en güzel mekanlara gidip kendime yemek ısmarlıyorum, bişeyler alıyorum. Kendinle mutluysan küçük bir pasta bile yeter. Aslında güzel bi ilişkin var bu bile bi hediye degil midir? Aklındaki etkinlikleri sonra da yapabilirsiniz.
Kendimle mutlu degilim sanirim, zaten melankolik biriyim boyle seylerde hemen saliveriyorum.
Ben de boyle bi sey dusundum, o zaten bana hediye hem firsati da yok ben bi yemek hazirlayim guzel vakit gecirelim falan, ama duygusalligim beni dibe cekti iyice kipirdayamadim yerimden

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Ama buradan gördüğüm kadarıyla kadınların en mutsuz günleri böyle özel günler oluyor. Bir beklenti içine giriyorlar ve istedikleri gibi olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Özel günler acı günlere dönüyor böylelikle. Ne güzel hayattasınız, sevgiliniz var ve sizi düşünmüş, belli ki sağlığınız da yerinde, sevgilinizin yanına gidecek kadar para artırabiliyorsunuz da. Bu ve bilmediğim nice güzellikler için mutlu olmak varken üzüntü içine girmek kapris olmuyor mu? Bu kutlamaların bir standardı mı var üstelik? Herkes o günü var oluş sebebi buymuş gibi yaşamak zorunda mı?

Temmuz dogumlu olarak seni iyi anliyorum. Bence erkek arkadasin o pastayla yetindigini düşünüp o yuzden plan yapmiyor olabilir. Yada cidden onemsemedigini dusunuyordur. Bence biraz onu o yola sokmaya bak. Bence erkek arkadasin senin icin pasta hediye yeterlidir diye dusunuyordur. Arkadas konusunda bende ayniyim malesef. Dogum gunumu benimde fazla kutlayan olmamisti.

Kendimle mutlu degilim sanirim, zaten melankolik biriyim boyle seylerde hemen saliveriyorum.
Ben de boyle bi sey dusundum, o zaten bana hediye hem firsati da yok ben bi yemek hazirlayim guzel vakit gecirelim falan, ama duygusalligim beni dibe cekti iyice kipirdayamadim yerimden
Olur arada öyle bence anın tadını çıkar. Ne güzel yanında işte hayaller ve gerçekleri her zaman yan yana bulamıyorsun.

Bana çok abartıyorsunuz gibi geldi. Zaten adam yapmış yapacağını, doğum günü pastası kesmişsiniz, hediyesini de vermiş, ee?
Derdim pasta ya da hediye degil ki, konu yanlis anlamaya cok musait sizi anliyorum o yuzden. Boyle havai fisekler patlasin degil derdim. Basbasayken iyi ki doğdun bile demedi, pasta geldi hürraa kesildi ve bitti.

Doğum günün kutlu olsun :KK200:
Hepi börtdey tu yuuu tavşannn:KK73:

Çok mu melankoliksin acaba
Daha ne yapsın sevgilin
Bende biraz senin gibiydim gençliğimde tabi :KK70: hemen yüzüm düşerdi
Şimdi diyorum ki ne manyakmışım
Kalk hazırlan elini yüzünü yıka git sevgilinin yanına
İnan hayat böyle alınganlıklar için çok kısa :KK66:

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Ama buradan gördüğüm kadarıyla kadınların en mutsuz günleri böyle özel günler oluyor. Bir beklenti içine giriyorlar ve istedikleri gibi olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorlar. Özel günler acı günlere dönüyor böylelikle. Ne güzel hayattasınız, sevgiliniz var ve sizi düşünmüş, belli ki sağlığınız da yerinde, sevgilinizin yanına gidecek kadar para artırabiliyorsunuz da. Bu ve bilmediğim nice güzellikler için mutlu olmak varken üzüntü içine girmek kapris olmuyor mu? Bu kutlamaların bir standardı mı var üstelik? Herkes o günü var oluş sebebi buymuş gibi yaşamak zorunda mı?
Cok tesekkur ederim :oops:
Evet haklisiniz, insan sadece bi guzel soz azcik pohpohlanma bekleyince bu aman aman bir beklenti degil, gerceklestirilmesinde ne var diyor ama sonu yine hayal kirikligi
Kapris, olabilir belki hic bu acidan bakmamiştim.
Dedigim gibi hic boyle kutlama insani degilimdir topluluk icinde pasta gelince yerin dibine girdim hatta. Benim beklentim sadece azcik ince düşünceydi sanirim o da hataymış

Temmuz dogumlu olarak seni iyi anliyorum. Bence erkek arkadasin o pastayla yetindigini düşünüp o yuzden plan yapmiyor olabilir. Yada cidden onemsemedigini dusunuyordur. Bence biraz onu o yola sokmaya bak. Bence erkek arkadasin senin icin pasta hediye yeterlidir diye dusunuyordur. Arkadas konusunda bende ayniyim malesef. Dogum gunumu benimde fazla kutlayan olmamisti.
Evet buyuk ihtimal oyle bir sey, aslinda boyle seylerde hassas oldugumu da bilir. Gecen sene onun dogum gununde epey ugrasmistim plani bozdu diye de sitem etmistim boyle seyler benim icin onemlidir diye.
Suan bende bir burukluk oldugunun farkinda ister istemez anladi neden diye soruyor yok bi sey diyorum.
Azcik belli etsem mi acaba diyorum o da karsi tarafa yanlis mesaj olur mu diye korkuyorum. Hani istediklerimi anlamaz da daha buyuk hediyeler mi daha buyuk surprizler mi bekledi dusuncesini vermek istemiyorum o cok kotu olur

Derdim pasta ya da hediye degil ki, konu yanlis anlamaya cok musait sizi anliyorum o yuzden. Boyle havai fisekler patlasin degil derdim. Basbasayken iyi ki doğdun bile demedi, pasta geldi hürraa kesildi ve bitti.

Çok melankolik takılıyorsun, evden çık uzaklaş, ortam değiştir biraz..
Evet, herkes için doğum günleri farklı anlamlar taşıyabilir, misal ben eşimi falan önceden tembihlerim "Bak sakın pasta masta, hediye, sürpriz kutlama yapma, yapmak isteyenlere de engel ol" derim.
Benim de Temmuz ayında doğum günüm ama hiiiiç hoşlanmıyorum kutlama olaylarından vs. Aramasalar bile benim için daha iyi..
Bence sen de bu kadar anlam yükleme, sonucunda ne oluyor yine bir kendin üzülüyorsun.

Seninki de böyle bir dert işte !

Doğum günün kutlu olsun !! :KK36::KK36:
Ya valla cok cekindim konuyu acarken bu da mi dert diyeceksiniz diye ama ben cok duygusalim yaa, kadinlar kulubu mesaj yayinlamis dogum gunum icin yarim saat ona agladim gerisini siz hayal edin :KK48:

Ccookk tesekkur ederimm:oops:

Doğum günün kutlu olsun :KK200:
Hepi börtdey tu yuuu tavşannn:KK73:

Çok mu melankoliksin acaba
Daha ne yapsın sevgilin
Bende biraz senin gibiydim gençliğimde tabi :KK70: hemen yüzüm düşerdi
Şimdi diyorum ki ne manyakmışım
Kalk hazırlan elini yüzünü yıka git sevgilinin yanına
İnan hayat böyle alınganlıklar için çok kısa :KK66:
Cokk tesekkur ederimmm :KK200:

Ya cok melankoliğim valla onune geçemiyorum, insallah benim de oyle dedigim gunler gelir:bicak:

Çok melankolik takılıyorsun, evden çık uzaklaş, ortam değiştir biraz..
Evet, herkes için doğum günleri farklı anlamlar taşıyabilir, misal ben eşimi falan önceden tembihlerim "Bak sakın pasta masta, hediye, sürpriz kutlama yapma, yapmak isteyenlere de engel ol" derim.
Benim de Temmuz ayında doğum günüm ama hiiiiç hoşlanmıyorum kutlama olaylarından vs. Aramasalar bile benim için daha iyi..
Bence sen de bu kadar anlam yükleme, sonucunda ne oluyor yine bir kendin üzülüyorsun.
Keşke senin gibi olsam ah ah, her dogum gunum boyle oluyorum
Benim melankolikligimin de etkisi var ama gercekten durum da normal degil, sevgilim konusunda degil arkadaslar bakimindan
Cok kisiye neler yaptim kimleri ne durumlardan cikardim kimler icin kendimden vazgectim kimler icin kimleri karsima aldim iste insan azcik vefa bekliyor sanirim boyle gunlerde
O yuzden her dogum gunumde kendimle hesaplasirim hep huzunlu gecer

Şartlar bunu gerektirmiş. Sen kendin için birşey yaptın mi? Kalk bir duş al, en güzel giysini giyin, makyajını yap, doğum günün olduğunu önce kendi kendine hissettir. Mutlu olmak için sen sana yetersin ki sevgilin de yapabileceğini yapmış bence. Nice güzel yaşların olsun. :KK66:

X