Çatlaklar Duydunuz mu? Çatlakları Geçiriyormuş

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

deryadeniz8380

Oğlum EGE abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
462
2
96
Nevşehir
Salyangoz salgısı içeren kremlerin hamilelikte oluşan çatlakları geçirdiğini duymuşmuydunuz.Bir arkadaşım söyledi benim kasıklarda var biraz çatlağım hamilelikte oluştu 10 kilo almama ve bebe yağı sürmeme rağmen oldu işte.Bu kremler mantıklı geldi biraz araştırınca yara izlerini bile iyileştiriyormuş.bilmiyorumkismile.sizlerden kullanan yada duyan oldumu?

ben de reklamlarını gördüm o kremin
tv de reklamları olan kremler zayıflama hapları pek etkiliymiş gibi gelmiyor bana

2 senedır butun hastalarıma elıcına kullandırıyorum
bütün catlaklara yırtılmalara sıvılce lekelerıne bırebır içindekı %80 salyangoz özu kolojen tabakayı onarıp altından yenı derı cıkmasını saglıyor yırtıklarını düzeltiyor ve gerilme saglıyo
XXXXXXXXXXXXXXXXXXbana sorularınızı sorabılırsınız yardımcı olurum

Son düzenleyen: Moderatör:
2 senedır butun hastalarıma elıcına kullandırıyorum
bütün catlaklara yırtılmalara sıvılce lekelerıne bırebır içindekı %80 salyangoz özu kolojen tabakayı onarıp altından yenı derı cıkmasını saglıyor yırtıklarını düzeltiyor ve gerilme saglıyo
XXXXXXXXXXXXXXXXXXbana sorularınızı sorabılırsınız yardımcı olurum

canım 20 yıllık çatlaklarda yüzde kaç iyileşme sağlar?

canım bu dermarolleri nerden alabilirz birde fiyatı nedir acaba? çatlakların kaç yıllıktı benim 20 yıllık kadar onlarada etki edermi?opuyorumnanaktan

canım resmini koysan bi bölümünün olmazmı yani çek yakından vücudunun neresi olduğunu anlamayacağımız şekilde sadece tenini çek görelim lütfen çok meraklandım yerimde duramıyorum:1hug:

en iyisi denilen marka vermiyeyim baride..........kremden kızkardeşim kullandı ama hiççççç bir işe yaramadı hemde 2 kutu kullandı belki bi tane yetmemiştir diye ........o yüzden bende almadım hiç ama ona yaramamışta olabilir .....

miel canım kaç mimlik iğmelisini kullanıyorsun?ben bir kaç bilgi buldum
- Dermaroler iğnelere dört değişik çap ve boydadır
- 0.25 mm iğneler bakım ürünlerinin daha fazla emilimini sağlar
- 0.5 mm dermarollerler
- Yüz deri rejenerasyonu (gençleştirme)
- Kırışıklık azaltma
- Yaşlılık önleme
- Güneş hasarının giderilmesi için kullanılır
- 1 mm Dermaroller
- Sellülit azaltma
- Çatlak azaltma ve yok etme
- Deri ve yüz gençleştirme kırışıklık azaltma
- Cilt lekelerinin giderilmesi
- 1.5 mm Dermaroller
- Cerrahi, akne yanık gibi skarların azaltılması ve giderilmesi
- Girintili çıkıntılı ve geniş delikli derinin giderilmesi

Cerrahi olmadan gençleşme

• İnce çizgilerin azalması
• derinin sıkışması gerilmesi
• Akne ve diğer skarların azalması
• Çatlakların ve deri gevşemesinin gitmesi

bu bilgilere göre 1.5 mm kullanmak laızm değilmi ama sen yinede kaç kullandığını söylersen sonuçta denemişsin bizim için daha iyi olur.ayrıca selülitlere de iyi geliyomuş bu da çok sevindirici.kıslar bu dermarolleri kullanırken canımız acomasın diye lokal anestesi etkisi olan kremler kullanabilirz mesela emla anestol.miell canım sanırım bu uygulama 4 kez yapılıyomuş sonra senede 1 kere yapılıyomuş geçme süreside 5 ayla 9 ay arası değişiyomuş fakat günden güne değişiklik farkediliyomrmu.ben haftada 2-3 kez uygulama yapacağız sandım geçene kadar ama eğer sadece 45 kere yapılacaksa baya avntajlı bir işlem bu.canım biraz daha aydınlatırsasn bizi çok seviniriz.:emir_bebek:

kızlar bende dermeraol siparişi verdim bugün gg dan 2 güne kadar gelirkaydirigubbakcemile2 bu arada kızlar gelişmelerden bahsedin biraz nasıl gidiyor ?zemuszemus bu arada biraz tırsıyorum dermarollerden iğneleri batıracağımı düşündükçe tüylerim diken diken oluyor eyvahedigeldismile

mielcim resim koyacaktın ne oldu merakla bekliyorum canım:kedi:

miell ve cookie226 diye üye oluyorlar buraya biri soruyor diğeri uzun süredir kullanmış gibi cevaplıyor. Aslında ikiside aynı sahtekar. Şimdi neden resim koyamadığını anladın mı ?

Sahtesi değilde sahtekarlık böyle oluyor şimdi gidin güvenin bu ürüne ve sonuçlarına.

miell ve cookie226 diye üye oluyorlar buraya biri soruyor diğeri uzun süredir kullanmış gibi cevaplıyor. Aslında ikiside aynı sahtekar. Şimdi neden resim koyamadığını anladın mı ?

Sahtesi değilde sahtekarlık böyle oluyor şimdi gidin güvenin bu ürüne ve sonuçlarına.

evet kızlar Kazen inde dediği gibi miell ve cookie226 ikiside aynı kullanıcı sanırım roller satıcıları ve burda kandırmaya çalışıyor o kişi :oklava:

Back
X