• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duyduklarıma inanamıyorum:(

duman91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
6.732
3.835
248
Merhaba Kadınlar Kulübü hanımları.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim:( Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..

hemen anlat bence ve beraber karar verin ne yapacağınıza...

şimdi iptal olmaz yemekte mesafeli olun bi daha da görüşmeyin

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim:KK43: Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
Eşine anlatacaksın ne yapacağım diye sorma, anlat eşine at topu ona ve o karar versin ne yapacağına..

Bence bu yemek bir firsat size. Daha iyi bakarsiniz tavirlarina. Sonrada kesersiniz iliskiyi. Cagirdiklarinda bir bahane falan bulursunuz. Bir iki bir iki zaten bozusulur

Eşinize anlatın hemen. Duygusal düşünmeyin hiç eşiniz halletmeli bu durumu.

Sizin yerinizde olmam eşime anlatır iptal etmek içinde sıkı bir bahane bulurdum. Çünkü bu akşam onlar yemeğe gelecekler sonrasında da sizi davet edecekler doğal olarak.

Aksama gelsinler yemeğe.ya bunun abisunde sorun varmis belki adam öyle değildir.bir bakin bakslim aksam hatta karisinin agzini arayin...

Eşime anlattım, tamam sıkma canını, bu akşamı atlatıp bakarız bir çaresine dedi. Çok da fazla konuşamadık müsait olamadığım için.

Bu kadar yemeğe kadar getirdiyseniz işi demekki iyi geldiler size, kötü birşeylerini görseniz çağırmazdınız heralde. daha yeni evlilermiş, sapık olsa bu adam bu kadar karısıda mı görmedi duymadı ya da o da mı bu işin içinde?
Neyse konu uzar gider böyle. Bence gelsinler yemeğe, çağırıp geri caymak olmaz şimdi. Eşine de anlatırsın birdaha da görüşmezsin olur biter. Zaten bu arada da detaylıca herşeyi öğrenmiş olursunuz.
Tam tanımadan da kimseyi yemeğe çaığrmazsın artık en azından dışarda görüşürsünüz önce..

Ağabeyi öyleymiş o da öyle olacak değil ya dur bi bakalım panik yapma diyor. Ama ben rahat duramıyorm:(

ya iptal edin gitsin. yoldan bulduğun adamla arkadaş mı olunur zaten. hastayım deyin bir şey deyin almayın.
bir kez gelirlerse mesafeyi korumanız zor olur.

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim, 2 aylık evliyim, küçük bir ilçede yaşıyoruz, buraya eşimin işi nedeniyle yeni geldim ve adliyede çalışıyorum, güzel bir evliliğim var çok şükür, sorunum şu ki; düğün hazırlıkları yaptığımız dönemde burada bulunan bir perdeciden perdelerimizi diktirdik, bizimle ilgilenen beyfendi eşimin çalıştığı yerli olması nedeniyle samimi oldular, kendisinin de bizim düğünümüzden 1 hafta sonra düğünü oldu, eşimle arkadaş oldular bu sayede, geçen çarşıda görmüş, davet etmiş eşimle beni ancak eşimde önce bizim düğünümüz oldu, siz gelin diyerek teklifi geri çevirmiş, bende bugün akşam yemeğe davet edelim dedim, yemeğe davet ettik, akşama eşi ve kendisi gelecekler. Ancak biraz önce iş yerindeki arkadaşlarımdan bugün akşam misafir olarak gelecek olan insanların aslında iyi bir insan olmadıklarını, ayrıca giyim üzerine bir mağazalarının olduğu( ayrıca ordanda alışveriş yapmıştım), mağazanın bayanların kullanmış olduğu giyinme kabinine kamera koydukları ve bu yüzden yargılandıkları, ağabeyinin 9 ve 12 yaşındaki kız çocuklarına karşı işlemiş olduğu cinsel taciz suçundan yargılandığı ve parayla şikayetlerinden vazgeçirerek herhangi bir ceza almadığı, bu insanlara güven olunamayacağını öğrendim. O kadar büyük bir şok yaşadım ki anlatamam. Şimdi eşime ne diyeceğim, bu insanlar akşama evime yemeğe gelecek, çalışıyorum diye yemekleri falan ayarlamıştım, Ne yapacağımı şaşırdım. Bana yardım edebilir misiniz ne yapmalıyım iptal mi edeyim, eşime nasıl söyleyim bu durumu? Çok gerildim:KK43: Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..
Direk eşine anlatmalısın. Ondan saklayıp yemeği iptal edersen sen nasıl benim misafirlerime bu saygısızlığı yaptın der, sonradan açıklasan da ikinci bir ağızdan duyana dek sana inanmaz.

ben senin yerinde olsam pat diye hemen arar söylerim..
nasıl insanmış bunlar ya..

Neden bu kadar paniklediniz ki katil mi bunlar? Belki her şey dedikodudur. Giyinme kabinine Kamera falan acayip yani küçük bi ilçede bence cesaret edilemez ya. Bence ön yargılı değil temkinli olun..

anlattığınıza göre bu kişiler esnaf.
esnaf hakkında bu tür söylenti varsa araştırmak lazım.
ama gelsinler yemege bakın hal tavırlarına.içinize sinmezse bir daha görüşmezsiniz.
fakat hemen yargılamamak lazım kesin varmıkı böyle bişey iftirada olabilir.ne bileyim,

Back