duuyggu Meme Estetiği Ameliyatı

benimde hiç dokum yok 350cc kac bedene denk geliyo bende seneye yaptırmayı dusunuyorum doktor arayısındayımm deniz beyin kendine ait kliniğimi var

cnm şu cc şu beden demek diye bişey yok
bu sizin vücudunuzla ilgili bir durum göğüs dokunuz varmı yokmu takılacak profilin yüksekliği gibi etkileyen bir çok faktör var
doktor araştırması yaparken doktorlar size aşağı yukarı bir cc söylüyorlar siz ne büyüklükte bir protez istediğinizi tam olarak anlatın doktorunuza bende 300 cc var 75 c yada d cup kullanıyorum markaya göre değişebiliyor ama aynı cc kullanılan başka arkadaş b takabiliyor

hmm ben doktora gittim zaten dokum yok 200 üstü bi cc söyledi oda 80 B cup falan olur dedi bende kücük değilmi dedim oda vücuduna göre bu olur diğer türlü sarkar çatlar falan dedi boyum 1.58 çünkü

hmm ben doktora gittim zaten dokum yok 200 üstü bi cc söyledi oda 80 B cup falan olur dedi bende kücük değilmi dedim oda vücuduna göre bu olur diğer türlü sarkar çatlar falan dedi boyum 1.58 çünkü

neee 200 müüüü yok cnm daha ne dokun yokken bu çok az ama sen cup olarak söyle doktoruna b istemiyorum de ozaman gerekeni yapar heralde :44: yaptırmışkende istediğin olsun yani

benim de 300 cc canim ama simdi odemler gecince kuculdu keske diyorum en azindan bi 325 falan olsaydi.benimde dokum yoktu.evet iyi dusun ve doktorunla cok acik konus tam ne istiyorsun anlatmalisin.

hmmm o zaman ben fotoğraf götüreyim benim vücut ölcümde bi sanatcının falan anca öyle olur umarım reddetmez teklifi devlet hastanesinde yaptırıcam seneye 18 oluyorum belkide kücüğüm diye öyle teklif etmis olabilirmi :S

hiç dokum yoktu ama arzum ben çok doğal bi görüntü olacağını pek fazla beklemiyorum düzdüz bi zemine 350cc bi top yerleştiriyorsun sonuçta doğal durması için kilo almam gerekiyor yada az bişey göğüs dokumun olması gerekiyordu kas zarı yaptıran arkadaşlarımın hepsi benden sonra yaptırmalarına rağmen doğal bi görüntüsü var hiç protez olduğu belli değil ve göğüsleri yumuşak benimkiler hala taş ödemimde kalmadı 2 ay oldu neredeyse

Canım,zamanla nasıl değiştiğini,ne kadar dogallaştıgını görünce bana hak verecek Arzum haklıymış diyeceksin Kas altı yönteminde dogal şekle girmesi biraz daha uzun zaman alır diğer yöntemlere göre.Hele bir 3ay geçsin,6. ayına doğru yol al... Birinci senede zaten ben birşey demiycem,göğüslerin konuşacak Daha önceden meme dokusunun azda olsa olması avantaj tabi ama yinede talihsizlik degil.Gayet Dogal yumuşaklıkta ve görünümde olacak fıstık olacak fıstık

Canım,zamanla nasıl değiştiğini,ne kadar dogallaştıgını görünce bana hak verecek Arzum haklıymış diyeceksin Kas altı yönteminde dogal şekle girmesi biraz daha uzun zaman alır diğer yöntemlere göre.Hele bir 3ay geçsin,6. ayına doğru yol al... Birinci senede zaten ben birşey demiycem,göğüslerin konuşacak Daha önceden meme dokusunun azda olsa olması avantaj tabi ama yinede talihsizlik degil.Gayet Dogal yumuşaklıkta ve görünümde olacak fıstık olacak fıstık

fotodaki sensin sanırım. güzel görünüyorlar
(biraz geç yazmış oldum. sanırım foruma girmemişsin bir ara)

bu önemli bir ayrıntı işte. en iyisi doktora kaç cup istediğimizi söylemek. ben de bu seneye kadar cup değerlerini bilmiyordum. 75i hiç göğsü olmayanlar kullanır sanıyordum. bu nedenle 80, 85 gibi ölçülerde alıyordum.
c cup süper bir ölçü bence...

çokta küçükmüşsün yahu :44: biraz daha mı beklesen acaba şöyle 20 falan olsasn,doktorun gelişimini tamamladığını falan söylemiştir heralde aman dikkat et cnm ben 18 yaşımdaki fotolara bakıyorumda hala uzamaya gelişmeye devam ediyordum evlendiğimde 17 idim düğün fotolarında eşimden kısa duruyorum ayağımdaki topuklulularla ama şimdi babetle bile okadar kısa değilim eşimden demek istediğim senin önceliğin bunu dikkate almak olucak gelişimin normal mi gelişimin tamamlanmışmı yoksa 200 küçük diyoruz ama senin boyun kilon kas yapın nasıl kaldırırmı :26:

bencede cnm c cup ideal bencede d büyük kaçıyor bazen cup olayına ameliyat öncesi bir çok kişi yabancı kalıyor zaten ama araştırdıkça konuda uzmanlaşıyoruz

sabırla bekliyorum tatlım sürekli masaj yapıyorum zaten deniz beyde kızdı bana hiç masaj yapmamışsın dieee;((

sonunda albümümü paylaştım ameliyat ile ilgili ayrıntılı resimlerimi özelden paylaşabilirim arkadaşlar

duygu masajını nasıl yapıyosun benimkiler de pek yumuşamadı hala 3. ayıma giriyorum yani masaj yaparken yumuşak oluyo snra yine taş gibi korkuyorum bi de böyle kalcak diye

duygu masajını nasıl yapıyosun benimkiler de pek yumuşamadı hala 3. ayıma giriyorum yani masaj yaparken yumuşak oluyo snra yine taş gibi korkuyorum bi de böyle kalcak diye

benimde 3 ay olucak neredeyse ama hala sert seninde kas altımı benimde masaj yaparken yumuşuyorlar sonrası yine sert masajı dairesel hareketlerle yapıyorum ole yaptığım belirli bi teknik yok kafama göre sıkıyorum doktorum bana protezin içeride oynaması gerekiyor dedi kendine yer yapması gerekiyormuş ama normal bir meme gibi hareket etmiyor benim hiç meme dokum yoktu ben ondan kaynaklı olduğnu düşünüyorum sonuçta kas ne kadar yumuşıyabılir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…