duuyggu Meme Estetiği Ameliyatı

çok geçmiş olsun canım benim henüz 4. günüm demişsin ve ameliyatın kas altı olduğun için henüz ağrılarının olması çok normal..endişe edilecek bir durum yok yani aramıza hoşgeldinn

aramiza hosgeldin canim benimde bugun 9. gunum bende kasalti oldum direnler cikinca baya bi rahatlamistim ama sargilar cikinca ciddi bir rahatlama oluyor canim.hatta benim memisler yumusamaya bile basladi yavas yavas. 3 4 gun daha sabret daha iyi olacaksin.hayirli olsun memislerin

Cok tesekkur ederim arkadaslar bugun daha iyiyim biraz agrim var ama dayanilmiycak gibi diil. Pazartesi kontrolum var bandajlar cikinca daha rahatliycam insallah. Yardim almadan yatip kalkabilmeye ne zaman basladiniz siz? Blrde sirt ustu yatmaktan kurtulsam ne kadar rahatlarim anlatamam sirtimin kemiklerini tum organlarimda hissediyorum artik :)

benım 3.hafta sonunda bıttı agrılarım bugun 35 gun oldu sankıı hep benımleymısler gıbı :)) az sabır hepsı gececek, dınlenme ımkanın varsa bol bol dınlen sırtına hafıf masajlar yaptır,

gule gule kullan gelmıs gecmıs olsun :)

bugün 8. günüm ve artık iyice iyileşmeye başladım diyebilirim. ödemler yavaş yavaş inmeye başladı ve hatta yumuşama bile oldu. Birazcık sırt ağrım ve gece yatarken sağa sola dönemediğimden biraz ağrım oluyor onun dışında herşey süper. Şimdiden bikinilere saldırmaya başladım bu yaz bizimm yazımızz olsun :)

cok geçmiş olsun canım. güle güle kullan cicilerini. tadını cıkaralım bu güzelliklerin artık

yeni ciciklerimle tatildeydim arkadaşlarım dekoltemi yaptım havamı attım döndüm :))))) size müthiş bir albüm hazırlıyorum

canımm çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bende 350cc kas altı koydurdum senin 390 cc olduğu için benden daha fazla ağrın kaslarda kollarda gerginlik hareket kısıtlılığın olması çok normal kas altı yapılan ameliyatlar kas zarı altına yapılan ameliyatlara göre iyileşme süresi protezin oturması ve göğsun yumuşaması daha uzundur sabret eminim çok güzel olucaklar

Herkess tsk ediyorum oncelikle. Evet duygucum cok yakin hatta ayni diyebiliriz benim iki gogsum arasinda 50 cc fark oldugu icin birisine 395 takilmak zorunda kaldi. Kollardaki gerginlikte baya azaldi artik agrim yok diyebirim. Bandajlarim cikmadi hala onda cikarsA tam rahatlayacagim. İki ay sonra tatile cikacagin erkek arkadasimla ne dersiniz o zamana kadar sekil oturur mu acaba. Suan yapay bir gorunum var bu sekilde bikini giyip cikmak istemiyorum

Senin de hayirli olsun cicislerin canim bu yaz en guzel bikiniler bizim olsun:) bugun 10. Gunum benimde artik cok iyiyim diyebilirim agrim sizim kalmadi. Sana kac cc takildi canim damla mi yuvarlak mi?

çok geçmiş olsun canım benim henüz 4. günüm demişsin ve ameliyatın kas altı olduğun için henüz ağrılarının olması çok normal..endişe edilecek bir durum yok yani aramıza hoşgeldinn

Burcu resimlerine baktim harika yaaaa ne kadar guzel olmus ve hic silikon gibi yapay durmuyor. Benimde yumusasin ve dogal dursun istiyorum yaa

o yapay görünüm bendede var kas altı olduğu için henüz protezim tam oturmadı top gibi duruyor

o yapay görünüm bendede var kas altı olduğu için henüz protezim tam oturmadı top gibi duruyor

Canım kas altı yönteminde göğüs Asla yapay bir görüntü vermez.Ödemlerden dolayı öyle duruyor,zamanla çok Dogal harika bir görüntü ortaya çıkacak Hepimizde ilk başta öyle bir görüntü vardı,endişe etme sakın

benimde hiç dokum yok 350cc kac bedene denk geliyo bende seneye yaptırmayı dusunuyorum doktor arayısındayımm deniz beyin kendine ait kliniğimi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…