merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı
arkadaşım ameliyatın hakkındaki güzel paylaşımlarını okudum.. büyük geçmiş olsun, güle güle iyi günlerde kullan memişlerini.. deniz beyle bende görüştüm.. aklımda bir kaç doktor vardı ama kararsızdım.. ve aklımdaki isim şuan deniz bey.. sanırım bu yılın sonuna doğru kısmet olursa bende ameliyat olucam kendisine.. benim sormak ve öğrenmek istediklerim var senden.. ameliyatından sonrada herhangi bir sorun yaşadınmı? şuanki durumundan bahsedermisin.. ameliyat olmuş, mutlu ve güzel paylaşımlarını takip ettiğim kişiler adına inanın bende çok mutlu oluyorum..sevgiler...
Son düzenleme: