• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

duuyggu Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı

arkadaşım ameliyatın hakkındaki güzel paylaşımlarını okudum.. büyük geçmiş olsun, güle güle iyi günlerde kullan memişlerini.. deniz beyle bende görüştüm.. aklımda bir kaç doktor vardı ama kararsızdım.. ve aklımdaki isim şuan deniz bey.. sanırım bu yılın sonuna doğru kısmet olursa bende ameliyat olucam kendisine.. benim sormak ve öğrenmek istediklerim var senden.. ameliyatından sonrada herhangi bir sorun yaşadınmı? şuanki durumundan bahsedermisin.. ameliyat olmuş, mutlu ve güzel paylaşımlarını takip ettiğim kişiler adına inanın bende çok mutlu oluyorum..sevgiler...

Son düzenleme:
arkadaşım ameliyatın hakkındaki güzel paylaşımlarını okudum.. büyük geçmiş olsun, güle güle iyi günlerde kullan memişlerini.. deniz beyle bende görüştüm.. aklımda bir kaç doktor vardı ama kararsızdım.. ve aklımdaki isim şuan deniz bey.. sanırım bu yılın sonuna doğru kısmet olursa bende ameliyat olucam kendisine.. benim sormak ve öğrenmek istediklerim var senden.. ameliyatından sonrada herhangi bir sorun yaşadınmı? şuanki durumundan bahsedermisin.. ameliyat olmuş, mutlu ve güzel paylaşımlarını takip ettiğim kişiler adına inanın bende çok mutlu oluyorum..sevgiler...

kas altı olduğu için kollarımı hareket ettirirken ağrı yaşadım ama ağrı kesicilerle toparladım çok şükür şuan çok memnunum biraz gögüslerim sert masajlarla yumuşatmaya çalışıyorum çok güzel problemsiz bir ameliyat geçirdim ameliyat olmayı düşünüyorsan deniz bey doğru adres işini titizlikle yapan çok başarılı bir doktor güvenle ameliyat masasına yatabilirsin canım

kas altı olduğu için kollarımı hareket ettirirken ağrı yaşadım ama ağrı kesicilerle toparladım çok şükür şuan çok memnunum biraz gögüslerim sert masajlarla yumuşatmaya çalışıyorum çok güzel problemsiz bir ameliyat geçirdim ameliyat olmayı düşünüyorsan deniz bey doğru adres işini titizlikle yapan çok başarılı bir doktor güvenle ameliyat masasına yatabilirsin canım

canım sana büyük geçmiş olsun.. ben daha önce iki ayrı doktora 5 kere meme ameliyatı oldum sonuç tamamen başarısız oldu.. deniz beyle geçen hafta görüştüm muayene oldum hatta ücretide belirledik bu yılın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.. deniz bey 5 kere ameliyat olduğum için ve şekil bozuklukları mevcut olduğundan, ben bu ameliyatı yaparım fakat çok süper beklenti içinde olma ama; bu halinden çok güzel olacağına emin ol ve ben ameliyatımın arkasında kalır senin takipcin olurum dedi.. işte en çok bana güven veren bu sözleri oldu.. kendisinle görüşmeye gittiğim zaman okadar bekleyen hastası varken benim en ayrıntı sözlerimi ve sorularımı dikkatlice dinledi ve cvp verdi.. ben yinede sizden bilgi almak istemiştim sonuçta sizde deniz beyin hastasısınız.. güle güle kullanın memişlerinizi sevgiler....

Son düzenleme:
canım sana büyük geçmiş olsun.. ben daha önce iki ayrı doktora 5 kere meme ameliyatı oldum sonuç tamamen başarısız oldu.. deniz beyle geçen hafta görüştüm muayene oldum hatta ücretide belirledik bu yılın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.. deniz bey 5 kere ameliyat olduğum için ve şekil bozuklukları mevcut olduğundan, ben bu ameliyatı yaparım fakat çok süper beklenti içinde olma ama; bu halinden çok güzel olacağına emin ol ve ben ameliyatımın arkasında kalır senin takipcin olurum dedi.. işte en çok bana güven veren bu sözleri oldu.. kendisinle görüşmeye gittiğim zaman okadar bekleyen hastası varken benim en ayrıntı sözlerimi ve sorularımı dikkatlice dinledi ve cvp verdi.. ben yinede sizden bilgi almak istemiştim sonuçta sizde deniz beyin hastasısınız.. güle güle kullanın memişlerinizi sevgiler....

Deniz bey dünya tatlısı bir doktordur..Tercihin o olursa eger eminimki seni anlaycak ve elinden gelen herşeyi yapacaktır canım :34: Ben bugün Bodruma uçuyorum..Gelince görüşelim mutlaka olurmu canım :54: Sevgiler...

Duygucugum hoşgeldin canm,fazla ugramıyorsun foruma.Tabi memişleri yaptırdın sende benim gibi tatil yollarından gelemiyorsun galiba :31: Allah saglık sıhhat versin hepimize inşallah,Deniz beye gidresen benden tekrar bol sela söyle tamammı :34: Fırsat bulursa mutlaka yanına ugrayacagım..Sevgiler...

Deniz bey dünya tatlısı bir doktordur..Tercihin o olursa eger eminimki seni anlaycak ve elinden gelen herşeyi yapacaktır canım :34: Ben bugün Bodruma uçuyorum..Gelince görüşelim mutlaka olurmu canım :54: Sevgiler...

Duygucugum hoşgeldin canm,fazla ugramıyorsun foruma.Tabi memişleri yaptırdın sende benim gibi tatil yollarından gelemiyorsun galiba :31: Allah saglık sıhhat versin hepimize inşallah,Deniz beye gidresen benden tekrar bol sela söyle tamammı :34: Fırsat bulursa mutlaka yanına ugrayacagım..Sevgiler...

güzel kalpli arkadaşım sana çokkkkk mutlu tatiller diliyorum yolunuz açık olsun.. güle glüe gidin ve güle güle gelin.. inşllh tatil dönüşünde muhakkak görüşürüz.. bir kaç doktor daha var aklımda fikir olsun diye görüşmek istiyorum sende benimle olursan sevinirim.. öpüldün !

oooo ben döndüm bodrumdan sen gidiyorsun:))ii tatiller canım

canım inşallah göğüslerin istediğin gibi olur bu sefer benim ameliyatım çok rahat geçti hiçbir sorun yaşamadım göğüslerimdende çok memnun kaldım seninde yaşamayacağna inanıyorum

canım inşallah göğüslerin istediğin gibi olur bu sefer benim ameliyatım çok rahat geçti hiçbir sorun yaşamadım göğüslerimdende çok memnun kaldım seninde yaşamayacağna inanıyorum

canım arzumla dün doktor hasan beyin yanına gittik.. arzumun kontrolü vardı bende muayene olup ameliyat hakkında görüştüm.. ne kadar çok doktor dolaşırsa bir insan inanın aklıda bir okadar karışıyor.. ben yine deniz beyde ısrarlıyım ama bakalım kısmet herşey.. canım ameliyatından memnun olmana inan çok sevindim.. güle güle kullan memişlerini :54:

Son düzenleme:
canım arzumla dün doktor hasan beyin yanına gittik.. arzumun kontrolü vardı bende muayene olup ameliyat hakkında görüştüm.. ne kadar çok doktor dolaşırsa bir insan inanın aklıda bir okadar karışıyor.. ben yine deniz beyde ısrarlıyım ama bakalım kısmet herşey.. canım ameliyatından memnun olmana inan çok sevindim.. güle güle kullan memişlerini :54:

Canım,aklın hiç karışmasın..Aslında bilgileniyorsun.Yani ameliyattan sonra olabilecek komplikasyonlarıda ögreniyorsun.Bazen doktorlar ameliyattan önce hastayı tedirgin etmemek için olabilecek bazı komplikasyonları söylemiyorlar.Hastayı biraz rahat görmek istiyorlar.Ama başka bir doktora gittigimizde farklı şeyler duyunca tabi ister istemez insanın kafası karışıyor.Neden bu doktor böyle söyledi,digeri bunun hakkında birşey söylemedi diye düşünüyoruz öyle degilmi :34: Her ameliyat bir komplikasyondur aslında.Sen bunu bizden daha çok iyi biliyorsundur tabi.Biryeri onarırken aslında başka bir yerde birşey oluyor.Mesela memede ne kadar oynama yapılırsa hissizlik o kadar artıyorkiii senin Allaha şükür meme ucu hassasiyetin hala var.En son ameliyatından sonra çok komplikasyon yaşadın mesela.Allahım senin için hangi doktor hayırlıysa,hangisi gerçekten sana iyi gelecekse,seni anlayacak,istedigin gibi bir sonuca en yakına getirecekse onunla karşılaştırsın inşallah.Seni tanıdıgıma çok sevindim canım.Bundan sonraki süreçtede elimden ne gelirse sana yardımcı olmaya hazırım bunu bil lütfen :29: Deniz beyin sana söyledikelri gerçektende kulaga çok hoş geliyor tabi.Senin isteklerinin hepsine okey diyor çünkü.Ama biliyorsun Hasan beyde daha farklı şeyler söyledi.İyice düşün taşın.Yine birkaç doktordan fikir al bence :34:

Bu arada şunu belirtiyim..Biliyorsunuz Deniz bey daha önceden Hasan bey ile birlikte çalışıyordu.Yani Hasan beyin ekibindendi.Fakat artık ayrı çalışıyor.Ayrı bir hastane ve tek..Hasan beyle hiçbir alakası yok artık..Bilginize ....:42:

baya uzun bi aradan sonra hesabıma baktım arkadaşlar bende hiçbir değişikli yok göğüslerimle mutlu mesut yaşıyorum hiçbir problemim olmadı inşallah yılbaşından sonra doktorum Deniz küçükkayaya burun estetiğ,-i ve yanaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırıcam bakalım şimdiden çok heyecanlıyım

canım o kadar fotograflara slikon taktıranlara baktım ama en güzel çekici seninki geldi tam istedigim gibi :) bu arada ilk zamanlar nasıldı şekli böyle toplumuydu yoksa daha sonramı şekil aldı ?

canım o kadar fotograflara slikon taktıranlara baktım ama en güzel çekici seninki geldi tam istedigim gibi :) bu arada ilk zamanlar nasıldı şekli böyle toplumuydu yoksa daha sonramı şekil aldı ?

ilk yaptırdığım zamanlarda koydum bu fotoğrafları hala aynı bi değişiklik yok yeni fotomu profil yaptım arkadaşım çok teşekkür ederim deniz bey mükemmeldir bu konuda bütün arkadaşlarımın protezlerini ona yaptırttım hepside mükemmel oldu

hayırlı olsun cok cok guzel duruyor hakkaten bayıldım;) bende hasan fındık a karar kılmıstım ama senin fotograflarını gordukten sonra deniz beyle de gorusmeye gideceğim:)) iiyiki bu forum var ve ufkumuzu genısletebiliyoruz;)çokk tesekkürler goruntuler için;)

hayırlı olsun cok cok guzel duruyor hakkaten bayıldım;) bende hasan fındık a karar kılmıstım ama senin fotograflarını gordukten sonra deniz beyle de gorusmeye gideceğim:)) iiyiki bu forum var ve ufkumuzu genısletebiliyoruz;)çokk tesekkürler goruntuler için;)

iltifatlarınız için çok teşekkür ediyorum böyle güzel şeyler duymak beni çok mutlu ediyor tabiki gidip görüşmende fayda var doktor seçimi çok çok önemli zaten gidip görüştüğünde ne kadar doğal sıcak kanlı bir insan olduğuna sen karar vericeksin inşallah arkadaşım herşey istediğin gibi olur inşallah istediğin göğüse sahip olursun

çoookkk güzeelll 13 gün sonra bende geliyorum inşallah memeli bir şekilde :):10:

hadi bakalım şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun resimlerini merakla bekliyorum inşallah istediğin gibi olur yeni seneyi yeni memişlerle geçiriceksin yeniyıla mükemmel bir giriş:)

hadi bakalım şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun resimlerini merakla bekliyorum inşallah istediğin gibi olur yeni seneyi yeni memişlerle geçiriceksin yeniyıla mükemmel bir giriş:)

maksadım yeni yıla yeni memişlerle girmekti ama kısmet iştee :) şu an ki fotolarımı ekledim sanırım 280 olacak kaç cc uygun olur tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim
:16:

Back