duuyggu Meme Estetiği Ameliyatı

duuyggu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
100
1
26
İstanbul
merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı

Canım,çok çok geçmiş olsun...Deniz beyi çok iyi tanırım.Bende Hasan Fındık a gögüs büyütme ameliyatı oldum.Denuz bey ve Hasan bey beraber aynı ekiptendi.Hatta ameliyatımda Deniz beyde varmış.Pansumanlarımda Deniz bey yanıma mutlaka ugrar sohbet ederdik.Hastaya olan ilgisi yaklaşımı çok iyidir.İnsan gubi insan yani.Ticari olarak bakmaz hiçbirşeye.İnan kendi doktorum kadar severim kendisini.Lütfen kontrole gittigin zaman çok çok selamımı söyle.Adım Arzu benim.Hasan fındıka ameliyat olmuş,400cc protez takılmış,sizi çok iyi tanıyor muhabbetiniz varmış dersen beni hatırlayacaktır Canım sanada tekrardan çok çok geçmiş olsun.Maşallah yorumuna görede çok iyi atlatmışsın ameliyatını.Çok güzel bir yaz seni bekliyor,çokçok keyifli,mutlu günler geçirirsin inşallah.Öptüm canım...Deniz beyin hastasıyla karşılaşmak çok mutlu etti beni...

çok teşekkür ederimm tatlım kesinlikle hastasına özenen ilgi gösteren doğal yapmacık olmayan bir doktor olduğu için tercihim deniz bey oldu selamınızı ileticem:)) mutluyumm yaza talilde giymek için çok güzel gögüs dekolte kyafetler almam lazımm:)))

hayırlı olsun arkadasım.

Canımmm..Gögüs olduktan sonra kıyafet bulmak,almak kolay Eminimki harika şeyler bulacaksın

Güle güle kullan canım.....aramıza H.G.!!!!!!

geçmiş olsun ne güzel kolayca atlatmışsın. dahada iyi olursun inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına

yarın son kontrolüm var doktor bey fotoğrafımı çekicekmiş yaz bitiminde de burun istiyorumm bakalımmm hayırlısı başladık biyerden

evet bana ait...3 Mayıs 2012 de oldum :)))))))

mrb canım sana özelden msj attım ama gitmedi sanırm, benim ameliyatımada çok az kaldı, göğüs ölçülerin kaçtı ve sana kaç cc takıldı öğrenmemde sakınca varmı acaba :44: çünkü benim gibi minyon tiplisin sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…