merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı
arkadaşım ameliyatın hakkındaki güzel paylaşımlarını okudum.. büyük geçmiş olsun, güle güle iyi günlerde kullan memişlerini.. deniz beyle bende görüştüm.. aklımda bir kaç doktor vardı ama kararsızdım.. ve aklımdaki isim şuan deniz bey.. sanırım bu yılın sonuna doğru kısmet olursa bende ameliyat olucam kendisine.. benim sormak ve öğrenmek istediklerim var senden.. ameliyatından sonrada herhangi bir sorun yaşadınmı? şuanki durumundan bahsedermisin.. ameliyat olmuş, mutlu ve güzel paylaşımlarını takip ettiğim kişiler adına inanın bende çok mutlu oluyorum..sevgiler...
kas altı olduğu için kollarımı hareket ettirirken ağrı yaşadım ama ağrı kesicilerle toparladım çok şükür şuan çok memnunum biraz gögüslerim sert masajlarla yumuşatmaya çalışıyorum çok güzel problemsiz bir ameliyat geçirdim ameliyat olmayı düşünüyorsan deniz bey doğru adres işini titizlikle yapan çok başarılı bir doktor güvenle ameliyat masasına yatabilirsin canım
canım sana büyük geçmiş olsun.. ben daha önce iki ayrı doktora 5 kere meme ameliyatı oldum sonuç tamamen başarısız oldu.. deniz beyle geçen hafta görüştüm muayene oldum hatta ücretide belirledik bu yılın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.. deniz bey 5 kere ameliyat olduğum için ve şekil bozuklukları mevcut olduğundan, ben bu ameliyatı yaparım fakat çok süper beklenti içinde olma ama; bu halinden çok güzel olacağına emin ol ve ben ameliyatımın arkasında kalır senin takipcin olurum dedi.. işte en çok bana güven veren bu sözleri oldu.. kendisinle görüşmeye gittiğim zaman okadar bekleyen hastası varken benim en ayrıntı sözlerimi ve sorularımı dikkatlice dinledi ve cvp verdi.. ben yinede sizden bilgi almak istemiştim sonuçta sizde deniz beyin hastasısınız.. güle güle kullanın memişlerinizi sevgiler....
Deniz bey dünya tatlısı bir doktordur..Tercihin o olursa eger eminimki seni anlaycak ve elinden gelen herşeyi yapacaktır canımBen bugün Bodruma uçuyorum..Gelince görüşelim mutlaka olurmu canım Sevgiler...
Duygucugum hoşgeldin canm,fazla ugramıyorsun foruma.Tabi memişleri yaptırdın sende benim gibi tatil yollarından gelemiyorsun galibaAllah saglık sıhhat versin hepimize inşallah,Deniz beye gidresen benden tekrar bol sela söyle tamammı Fırsat bulursa mutlaka yanına ugrayacagım..Sevgiler...
Deniz bey dünya tatlısı bir doktordur..Tercihin o olursa eger eminimki seni anlaycak ve elinden gelen herşeyi yapacaktır canımBen bugün Bodruma uçuyorum..Gelince görüşelim mutlaka olurmu canım Sevgiler...
Duygucugum hoşgeldin canm,fazla ugramıyorsun foruma.Tabi memişleri yaptırdın sende benim gibi tatil yollarından gelemiyorsun galibaAllah saglık sıhhat versin hepimize inşallah,Deniz beye gidresen benden tekrar bol sela söyle tamammı Fırsat bulursa mutlaka yanına ugrayacagım..Sevgiler...
canım sana büyük geçmiş olsun.. ben daha önce iki ayrı doktora 5 kere meme ameliyatı oldum sonuç tamamen başarısız oldu.. deniz beyle geçen hafta görüştüm muayene oldum hatta ücretide belirledik bu yılın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum.. deniz bey 5 kere ameliyat olduğum için ve şekil bozuklukları mevcut olduğundan, ben bu ameliyatı yaparım fakat çok süper beklenti içinde olma ama; bu halinden çok güzel olacağına emin ol ve ben ameliyatımın arkasında kalır senin takipcin olurum dedi.. işte en çok bana güven veren bu sözleri oldu.. kendisinle görüşmeye gittiğim zaman okadar bekleyen hastası varken benim en ayrıntı sözlerimi ve sorularımı dikkatlice dinledi ve cvp verdi.. ben yinede sizden bilgi almak istemiştim sonuçta sizde deniz beyin hastasısınız.. güle güle kullanın memişlerinizi sevgiler....
canım inşallah göğüslerin istediğin gibi olur bu sefer benim ameliyatım çok rahat geçti hiçbir sorun yaşamadım göğüslerimdende çok memnun kaldım seninde yaşamayacağna inanıyorum
oooo ben döndüm bodrumdan sen gidiyorsun:))ii tatiller canım
canım arzumla dün doktor hasan beyin yanına gittik.. arzumun kontrolü vardı bende muayene olup ameliyat hakkında görüştüm.. ne kadar çok doktor dolaşırsa bir insan inanın aklıda bir okadar karışıyor.. ben yine deniz beyde ısrarlıyım ama bakalım kısmet herşey.. canım ameliyatından memnun olmana inan çok sevindim.. güle güle kullan memişlerini
canım o kadar fotograflara slikon taktıranlara baktım ama en güzel çekici seninki geldi tam istedigim gibi :) bu arada ilk zamanlar nasıldı şekli böyle toplumuydu yoksa daha sonramı şekil aldı ?
hayırlı olsun cok cok guzel duruyor hakkaten bayıldımbende hasan fındık a karar kılmıstım ama senin fotograflarını gordukten sonra deniz beyle de gorusmeye gideceğim:)) iiyiki bu forum var ve ufkumuzu genısletebiliyoruz çokk tesekkürler goruntuler için
çoookkk güzeelll 13 gün sonra bende geliyorum inşallah memeli bir şekilde :)
hadi bakalım şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun resimlerini merakla bekliyorum inşallah istediğin gibi olur yeni seneyi yeni memişlerle geçiriceksin yeniyıla mükemmel bir giriş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?