evet bana ait...3 Mayıs 2012 de oldum :)))))))
çok güzel duruyorlar kac cc takıldı sana benimkiler okadar bitişik değil birleşirler heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bana ait...3 Mayıs 2012 de oldum :)))))))
mrb canım sana özelden msj attım ama gitmedi sanırm, benim ameliyatımada çok az kaldı, göğüs ölçülerin kaçtı ve sana kaç cc takıldı öğrenmemde sakınca varmı acaba :44: çünkü benim gibi minyon tiplisin sanırım :44:
Güle güle kullan inş...
minyon tip değilim tatlım 1.75 boyum ama zayıfım benim hiç göğüs dokum yoktu çok azdı yanı 350 cc koydu doktor bey ben bide çok büyük istemiyordum vucudum kaldırdı daha büyük koysa onuda kaldırıcakmış
Vayy..Sırada burun var hee... Hadi hayırlısı olsun...
Deniz beye selamımı iletmeyi unutma lütfen....
duygucum şuan protezi hissediyomusun cnm çünkü bende zayıfım sanırım zayıf olan insanlarda protezi ilk zamanlarda hissetme olayı olabiliyomuş ?
minyon tip değilim tatlım 1.75 boyum ama zayıfım benim hiç göğüs dokum yoktu çok azdı yanı 350 cc koydu doktor bey ben bide çok büyük istemiyordum vucudum kaldırdı daha büyük koysa onuda kaldırıcakmış
selamını ilettim canım telefonda deniz beyinde sana çok çok selamı var ziyaterine bekliyor seni:))
hayır canım hiç hissetmiyorum kas altı olduğu için sanırım hatta sıkıyorum bazen elime gelicekmi diye ama yok ben bulamıyorum yerini:)
aa maşallah manken gibiymişsin profılde minyon sanmıştım, benimde senin eski halin gibi göğüslerim, doktor 200 cc dedi bide üstüne senin dokun var demezmi gelde kafayı yeme 350 cc çok büyük sanardım ama sende çok normal olmuş devasa değil yani ideal, bende öle çok abartılı bişi istemiyorum, 300 den aşağı kabul etmicem
aa maşallah manken gibiymişsin profılde minyon sanmıştım, benimde senin eski halin gibi göğüslerim, doktor 200 cc dedi bide üstüne senin dokun var demezmi gelde kafayı yeme 350 cc çok büyük sanardım ama sende çok normal olmuş devasa değil yani ideal, bende öle çok abartılı bişi istemiyorum, 300 den aşağı kabul etmicem
maşallah...:)))))..bende 1.60 boyda, 50 kg bir standart bayanım :)))))..bana da sol tarafa 300, sağ tarafa 275 cc konuldu...emzirdikten sonra maalesef iki memişim farklıydı, çünkü hep sağ tarafımla emzirmiştim....
benimkiler de çok büyük değil, hele ödemler gittikten sonra yumuşak ve daha doğal oldular sanki...
cumartesi 2. kontrolüm var. duruma göre masaj yada krem vereceğini söylemişti dr. hayırlısı....:))))
GÜLE GÜLE KULLAN CANIM :)))))
en yakın zamanda albümümü paylaşıcam:)))
merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı
merhaba ben 19.04.2012 tarihinde opr. dr.deniz küçükkaya'ya meme protezi ameliyatı oldum bugün tan 21.günüm oldu benim hiç göğüs dokum yoktu ve bana 350cc mentor marka yuvarlak protezi kas altı koydu ameliyat olduktan sonra kendimi iyi hissettiğim için evimde istirahat etmeyi tercih ettim hastanede kalmadım.Kas altı olduğu için ilk hafta hareketlerimde zorlanma kollarda göğüsümde gerginlik oldu fakat sonraki haftalarda hiçbir sıkıntım olmadı eglenmeye bile gittim:) çok doğal ve müthiş gögüslerim oldu ameliyat olmak isteyenler yazın geçmesini beklemeden dr.deniz beyi tercih edebilirler müthiş bir doktor aynı zaman dudak dolgumuda güzel yaptı
en yakın zamanda albümümü paylaşıcam:)))
Arkadaslar merhaba bir suredir sessiz takipcinizim. Bende sali gunu esteworld guzellik merkezinde fatih pekere amelyati
Mi oldum. Boyum 170 53 kiloyum, bana da kas alti yuvarlak sol gogus 390 cc sag goguste 345 cc proteztakildi. Fatih hoca ekibi gercekten cok ilgili insanlar. Yalniz 4. Gunum ve hala agrilarim var siz ne kadar zamanda Normal hayatiniza dondunuz? Ben cok sıkıldım bu durumdan