Aramadı henüz genelde ilk adımı ben atıyorum bu sefer ondan bekledim ama ne arama ne mesaj var.Saçma sapan bir şeyi büyütmüşsünüz. Regli döneminizde olduğunuz için olabilir. Bence konuşun ve hassas bir dönemde olduğunuz için bu kadar kırıldığınızı belirtin.
Belki size gergin olduğunuz için zaman tanımak istemiştirAramadı henüz genelde ilk adımı ben atıyorum bu sefer ondan bekledim ama ne arama ne mesaj var.
Benim kin tutmayacağımı bilir.Kendisi bana kızmıştır tribe gelemiyorum demişti.Belki size gergin olduğunuz için zaman tanımak istemiştir
Neden ki,paylaşılmayacak bir şey degil bence. Erkek arkadaşı geçin ufak tefek flört veya iyi muhabbetimin olduğu bir erkeğe bile rahatlıkla söylerim,cekinilecek bir mevzu değil ki,ha grip ha regl. Doğal işleyiş:)Ya afedersiniz de regl olma durumunu bence erkek arkadaşlarınızla paylaşmaya ne gerek var diye düşünüyorum. ( konu sahibi sadece sana söylemiyorum bunu ). Ve çok fazla alinganlik yapmışsın. Karnım ağrıyor dedim demişsin belki dinlenmek isteyeceğini falan düşündü . Bilmiyorum ama bana gereksiz mizmizlanma gibi geldi.
Doğal işleyiş evet tabiki . Ama herşeyin bu kadar rahat karşı cinsle konuşulmasına karşıyım. İster geri kafali diyin ister yobaz. Hayır mesela neyin var dediğinde bir adam " ayhh özel günümdeyim de" diye cevap vermektense duygu durum değişikliği denenebilir. Zaten regl oldugumunuzun farkindalar. Neyin var dediğimiz de bu ara azgın bi ruh halindeyim gibi şeyler söylemiyorlar . Bunu anlatmak istedim beni rahatsız ediyor . Herşeyi dillendirmeye gerek yok gibi geliyor. Benim düşüncem de bu :)Neden ki,paylaşılmayacak bir şey degil bence. Erkek arkadaşı geçin ufak tefek flört veya iyi muhabbetimin olduğu bir erkeğe bile rahatlıkla söylerim,cekinilecek bir mevzu değil ki,ha grip ha regl. Doğal işleyiş:)
Estağfurullah neden geri kafalı yobaz diyeyim ne haddime. Özel günümdeyim değil de sevgililerime direk regl oldum derim yani zaten muhabbet sürekli devam ettiği için ağrı acı sinir halinden anlıyor karşıdaki kişi. Hic özel günüm dememişimdir,rahatsızım karnım ağrıyor/regl oldum bana bulaşmaDoğal işleyiş evet tabiki . Ama herşeyin bu kadar rahat karşı cinsle konuşulmasına karşıyım. İster geri kafali diyin ister yobaz. Hayır mesela neyin var dediğinde bir adam " ayhh özel günümdeyim de" diye cevap vermektense duygu durum değişikliği denenebilir. Zaten regl oldugumunuzun farkindalar. Neyin var dediğimiz de bu ara azgın bi ruh halindeyim gibi şeyler söylemiyorlar . Bunu anlatmak istedim beni rahatsız ediyor . Herşeyi dillendirmeye gerek yok gibi geliyor. Benim düşüncem de bu :)
Daha ne olsunEstağfurullah neden geri kafalı yobaz diyeyim ne haddime. Özel günümdeyim değil de sevgililerime direk regl oldum derim yani zaten muhabbet sürekli devam ettiği için ağrı acı sinir halinden anlıyor karşıdaki kişi. Hic özel günüm dememişimdir,rahatsızım karnım ağrıyor/regl oldum bana bulaşma/sıcak su torbam nerdeee diyince çakıyor zaten karşıdaki
Dimi,bi erkek arkadaşım ağrım için düzenli cinsel hayat geçirirmiş ağrıyı:) demişti,pis fırsatçı düzenbazDaha ne olsunonlar bizden daha çok herşeye hakimler.
Uhaaa derler adama pissssDimi,bi erkek arkadaşım ağrım için düzenli cinsel hayat geçirirmiş ağrıyı:) demişti,pis fırsatçı düzenbaz
Senin geçirmeyeceğin kesin:) demiştim,aşırı bozulmuştu, bozulsun p.venkUhaaa derler adama pissssyüz verince ayiya böyle oluyo işte o yüzden diyorum bende arkadaşın öyle gözle baktığını bilmek bile igrenc benim şeyim seni ilgilendirmez deseydin
Ağzımı bozmicam ama bozman iyi olmuş eşeoglusuSenin geçirmeyeceğin kesin:) demiştim,aşırı bozulmuştu, bozulsun p.venk
Hayır çıkmadı daha karşı taraftan bilgi alamadık henüz.Konuyla alakasız ama bir şey soracağım kuzeniniz kaza geçirmişti ne oldu? Hapisten çıktı mı? Hasta olan iyileşti mi? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?