Düşünmem lazım demesi beni çok kırdı, ben mi abartıyorum

Saçma sapan bir şeyi büyütmüşsünüz. Regli döneminizde olduğunuz için olabilir. Bence konuşun ve hassas bir dönemde olduğunuz için bu kadar kırıldığınızı belirtin.
Aramadı henüz genelde ilk adımı ben atıyorum bu sefer ondan bekledim ama ne arama ne mesaj var.

Tipik senin konun linda.Her zamanki sacma tribal hallerin.
Adama seni biraz ozledim demissin.Bunu sana demis olsaydi kesin kiyameti koparirdin biraz mi ozledin bu kadar mi sevgin diye.Ama hic umursamamis bosvermis devam etmis.Ama prenses sen uzattikca uzatmissin adami patlatmissin.Iyi olmus bu durumda aramadigi bu saate kadar.Biraz otur ,dusun yaptigin sacmaligi.Kac yasindasin yaptigin tribe bak.Gerci bu senin huyun senelerdir.7 sinde de 70inde de boyle olacaksin.Bisey yokmus gibi at mesajini napiyosun diye.

kac gun aramiycak bekle diycemde kendini tutabilen cok az kadin vardir ... biz hatali da olsak gider arariz aman yanlis anladik falan der icimizi rahatlatiriz ... napiyorsun diye yazsa cevap vermese ardarda mesaj yazip adami iyice simartmayin...ayrica adamin saka yapti diye alincaginiz tuttu diyelim adamda hic taviz vermyr takdir edyrm erkeklerin bu huyunu

Tatlım ben de senin gibiyim. Bazı regl dönemlerim oldukça hassas geciyor herseye ağlayasım alınasım geliyor. Sende de gereksiz bir alınganlık olmuş da erkek arkadaşının sabaha kadar ağla ben uyicam demesi de bence hoş değil. Bu hormonal değişimler bizim elimizde olmayan birşey. Bugün bu olur yarın bir hastalık. Bu adam benimle biraz ilgilen dediğimde bunu bile bana çok görecekse oturup bi daha düşünürüm.

Neden ki,paylaşılmayacak bir şey degil bence. Erkek arkadaşı geçin ufak tefek flört veya iyi muhabbetimin olduğu bir erkeğe bile rahatlıkla söylerim,cekinilecek bir mevzu değil ki,ha grip ha regl. Doğal işleyiş:)

Doğal işleyiş evet tabiki . Ama herşeyin bu kadar rahat karşı cinsle konuşulmasına karşıyım. İster geri kafali diyin ister yobaz. Hayır mesela neyin var dediğinde bir adam " ayhh özel günümdeyim de" diye cevap vermektense duygu durum değişikliği denenebilir. Zaten regl oldugumunuzun farkindalar. Neyin var dediğimiz de bu ara azgın bi ruh halindeyim gibi şeyler söylemiyorlar . Bunu anlatmak istedim beni rahatsız ediyor . Herşeyi dillendirmeye gerek yok gibi geliyor. Benim düşüncem de bu :)

Estağfurullah neden geri kafalı yobaz diyeyim ne haddime. Özel günümdeyim değil de sevgililerime direk regl oldum derim yani zaten muhabbet sürekli devam ettiği için ağrı acı sinir halinden anlıyor karşıdaki kişi. Hic özel günüm dememişimdir,rahatsızım karnım ağrıyor/regl oldum bana bulaşma/sıcak su torbam nerdeee diyince çakıyor zaten karşıdaki

Daha ne olsun onlar bizden daha çok herşeye hakimler.

Dimi,bi erkek arkadaşım ağrım için düzenli cinsel hayat geçirirmiş ağrıyı:) demişti,pis fırsatçı düzenbaz
Uhaaa derler adama pissss yüz verince ayiya böyle oluyo işte o yüzden diyorum bende arkadaşın öyle gözle baktığını bilmek bile igrenc benim şeyim seni ilgilendirmez deseydin

Uhaaa derler adama pissss yüz verince ayiya böyle oluyo işte o yüzden diyorum bende arkadaşın öyle gözle baktığını bilmek bile igrenc benim şeyim seni ilgilendirmez deseydin
Senin geçirmeyeceğin kesin:) demiştim,aşırı bozulmuştu, bozulsun p.venk

Konuyla alakasız ama bir şey soracağım kuzeniniz kaza geçirmişti ne oldu? Hapisten çıktı mı? Hasta olan iyileşti mi? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…