Düşünmem lazım demesi beni çok kırdı, ben mi abartıyorum

:)) mhtemelen Real alınganlığı. Abartmışsınız çok. Bir şey Yok ama kadın halleri işte, tanışmış olmuş adam da.

Ben de o dönemlerde hassas oluyorum ve erkek arkadaşıma baştan diyorum bu günlerde tuhaf davranabilirim davranırsam fazla uzatma konuyu o şekilde hallediyoruz. Ama ben erkek arkadaşının sevgisinden şüphe duyardım bana göre insan sebebi ne olursa olsun tek damla göz yaşına kiyamaz

Önceden bir birikmiş yoksa, sadece bu sebeple ağladıysan haksızsın. Regl sırasında ben alıngan değil duygusal oluyorum cevap gelmese bile toplu şekilde şarkılar güzel mesajlar atıyorum 2 saat sonra müsait olunca güzel cevaplar gelir nerdesin neden yazmıyosun vs diye üstelemezsem bunu da biliyorum. Sizin sanırım genel bir ilgi sıkıntınız var regl Olunca ihtiyacınız su yüzüne çıkıyor ve patlaması yaşanıyor, bunu sakin bir dille konuşun. Her erkek regl kızın dilinden anlamaz, hormonlarıyla hareket eden erkekleri de ben umursamıyorum mesela, dünyanın sonu değil ama sıkıntılarınızı sakinken çözün

Ben size hak verdim. Ne yani bir kadın olarak hic mi naz yapamayacagız hic mi duygusal abartılar yasamayacağiz hem de adet donemimizde.

Sevgiliniz ahh canim benim kiyamam sana bulusmaya gelirken sana cikolata getireyim falan gibi seyler diyemez mi cok mu zor. Bu kadarcik bile söylese sizi ne kadar mutlu ederdi. Sabaha kadar agla ben uyuyacagim demek ne kadar umursamaz bir tavir.

Ustelik bi de isten ayrilmıssinız yani belli ki caniniz sıķkin konusmaya, dertlesmeye ihtiyaciniz var ve hatta ağlamaya.

Kendinizi daha iyi hissettiginizde ona kadinlarin ozel durumlarini ve o zamanki ilgi beklentilerini tatli bir dille anlatirsiniz artik.

Sonuçta ortada ciddi bir sorun ve buyütücek bisey yok. Bunlari da siz her zaman naz yapan biri olmadigiñızı söylediginiz icin yazdım.

biraz özledim ne demek. belki o da buna takıldı, sevgilim beni özlemiyo diye şaka yapmış işte. bunu abartmanın uzatmanın anlamı ne. hep böyle anlamsız tripler atıyosan, o da sıkılmıştır sabaha kadar ağla demiştir. özür dile bence

Aynen ben de böyle düşünşyorum. Evet abarttım farkındayım ama terslemedim bağırmadım normal ses tonumda konuştum özel durumumu belirttim.
Seni tabi ki özlüyorum dese mesela herşey biterdi.
O da sert çıkınca kendimi değersiz hissettim.

İlk kez böyle birşey yapıyorum her zaman yaptığım birşey değil.
Özlüyorum seni kısa sürede görüşelim bile dese yeterdi.
Sabaha kadar ağla ben uyucam ne demek çok kırıldım ve değersiz hissediyorum kendimi

Evet bi kaç gündür sevgisini göstermiyor ben söylersem karşılık veriyor ve dün de öyle cevaplar verince çok üzüldüm.
Her zaman yaptığım birşey değil.
Biraz alttan alıp seni özlüyorum tabi en kısa sürede görüşmek isterim dese mesela geçerdi.
Sabaha kadar ağla devam et ben uyucam demesi çok kırdı beni.
Bi ara sustu neden sustun birşey demicek misin dedim.
Ne dememi bekliyosun şeklinde cevap verdi.

Herkes ne kadar coolmuş yahu, kimse hak vermemiş Ben olsam ilişkimi gözden geçiririm, ex evlilikte ilgisizlikten çok ağlamış biri olarak... Ağrısı olan kadına yat zıbar babında laf edecek adamı hayatımda barındıramam şahsen...

Regl olunca özel ilgi,hassasiyet beklemek niye ?
Hormonlarınızı dizginleyemezsiniz ama ağzınızdan çıkan kelimeleri düşünerek,yaptığınız hareketleri planlayarak sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Kimse sizin regl gününüze göre şekil alamaz. Hatalısınız kesinlikle.

Sanırım erkekler bizim gibi düşünemiyor siz biraz özledim diyerek naz yapmışsınız o da ben de özledim dese sorun başlamayacaktı bile
Affedersiniz Bana göre özür dilemek bir erdemdir ama burada neden özür dileyecek

Hatam olduğu zaman alttan alan bir insanım sürekli benim dediğim olsun istemem mesela o da bunun farkında.
Bi kaç günün ilgisizliği vardı ve bu cevaplarla da perçinledi ben de alıngan davrandım.
Seni özlüyorum görüşelim dese herşey biterdi.
Bi ara sustu neden konuşmuyosun dedim.
Cevap ne dememi bekliyosun oldu.
Çok kırgınım sabaha kadar ağla devam et demesi de cabası.

Evet çok abartmışsınız bir düşüneyim demek şakadır zaten ya siz biraz özledim deyince takılmış size ne var çocuk gibi ağlayacak Allah aşkına ben olsan iyi düşün bakalım derim kapatırım konuyu yani kaç yaşındasınız bunları büyütüyorsunuz regl tamam alınganlık yapar da bu kadar da değil herşeyi de regliye bağlamayın yani.

Evet kabul ediyorum ama işten ayrılma sebebim ve bi kaç günün ilgisizliği de var sadece bu konuşulanlara bağlı bir durum değil.
Çok alındım sabaha kadar ağla demesine ve sustu konuşmayacak mısın dedim.
Ne dememi bekliyosun cevabını aldım.
Dese ki seni özledim şu gün görüşelim tamam derim.
Dünden önce de daha cumartesi günü görüştük dedi şakayla yine.

Bunda bu kadar kavga edecek ağlayacak ne var anlamadım. Hormonların azizliğine uğramışsın resmen.

Belki de gercekten ne demesi gerektigini bilmiyordu :) senin ilgi beklentinin artmasi ne kadar normalse onunda ilgisizlik donemlerinin olması o kadar normal. Bu donemler cakişinca sorun cikmiş ama abartacak ve uzatilacak bir konu yok bence ortada...

Saçma sapan bir şeyi büyütmüşsünüz. Regli döneminizde olduğunuz için olabilir. Bence konuşun ve hassas bir dönemde olduğunuz için bu kadar kırıldığınızı belirtin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…